169

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 198А защо Израел трябва да въвежда ред?Ти къде беше когато толкова години евреите избиха маса палестинци от които много деца!Айде образовай се и после пиши коментари.

168

Анонимен

преди 11 месеца

Израел е фалшива държава, също като Македония и косово и окрайната

167

Анонимен

преди 11 месеца

Палестинците са най-борбения народ.А вие прочетете истината как изобщо е създадена държавата Израел и защо точно там???

166

Отегчен

преди 11 месеца

До Турците - неостър русофобе, който се правиш на турчин - пише се обикновеННННи. С четири Н :))

165

Анонимен

преди 11 месеца

Израел може да са ционисти но по отношение на войната в Украйна зае относително неутрална позиция и това ще му помогне сега защото Русия също ще бъде относително неутрална и няма да насърчава арабите.

164

Анонимен

преди 11 месеца

И аз като Ангел смятам че конфликта ще приключи бързо и ще остане на територията на Израел и Палестина. Причината е че Израел зае относително неутрална позиция спрямо войната в Украйна и Русия няма активно да подкрепи нито арабите нито никого. Конфликта обаче ще истане отворен.

163

Намръщен

преди 11 месеца

Колко по-глобален конфликт, а може би най-глобален? :)) Винаги съм казвал, и непрекъснато се убеждавам, че русофобите са върло неграмотни! Може да има по-широк конфликт ИЛИ глобален конфликт, но не и по-глобален!! Също както една жена не може да е по-бременна. Въпрос не само на език, а и на логика. Но както казах, от русофоб не може да се очаква грамотност или мислене

162

Нико Тоскани

преди 11 месеца

Оригиналните ПАЛЕСТИНЦИ СА ГЪРЦИ / ГРЪЦКО ПЛЕМЕ. ОТПРЕДИ 5000 ГОДИНИ..ИСТИНСКИТЕ ПАЛЛЕСТИНЦИ СА ГЪРЦИ !!..ТЕЗИ СЕГА СА ЕДНИ ОСМАНСКИ АРАБИ, ОСТАНАЛИ ОТ ОСМАНСКАТА ВЛАСТ ТАМ ....САМАТА ДУМА И ТЕРМИН ''ПАЛЕА АТИНА = значи СТАРАТА , ДРЕВНАТА АТИНА = ПАЛЕСТИНА !!!...ЯСЕР АРАФАТ В 1968 ГОДИНА ГИ КРЪСТИ ''ПАЛЕСТИНЦИ''...А ТЕ СА САМО ЕДНИ САМОЗВАНИ КРАДЛИВИ ОСМАНСКИ АРАБИ .

161

Нико Тоскани

преди 11 месеца

Каде е СВЕТА..КАДЕ Е ООН ДА ПОМОГНЕ НА ГЪРЦИЯ СРЕЩУ УНИКАЛНИТЕ ТУРСКИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ СПРЯМО ГЪРЦИТЕ ОТ 1955 ГОДИНА , И НАРУШЕНИЯ НА ДОГОВОРИТЕ .???.....СЕГА МНОГО РЕВАТ ЗА НАГЛИТЕ ЮДЕЙ ??....МИЦОТАКИС ДА ИЗГОНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ МУСОЛМАНИ от ЗАПаДНА ТРАКИЯ . ТЕ И НЕ СА МНОГО -- между 50 И 80 ХИЛЯДИ , и те не са турци, а роми и помацци .

160

Анонимен

преди 11 месеца

Големи разбирачи излязохте тук!Знаят незнаен и вече страна взимат! Трайте си и се молете да не стане Трета световна война защото натам отиват нещата!И с Русия не се закачайте тя е единствената миролюбива държава и ако се слушаше гласа и от американците и евреите а това са главните виновници за всички злини ,сега нямаше да коментираме тези страшни събития!Господ да пази целият свят!

159

Бай 100ян

преди 11 месеца

Чакаме само Косово и Тайван да пламнат и купона ще е пълен !!!

158

Нико Тоскани

преди 11 месеца

Гърция можеше, и още може да направи веднага две неща в ООН...Това е углавно пряко науршение на Лозанския Договор от 1923 година, и това е ''КАЗУС БЕЛЛИ''..ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА С ТУРСКИТЕ БАНДИТИ ...Второ 2) Гърция има напълно легитимното право да изгони ЗАВИНАГИ АБСЛЮТНО ВСИЧКИ МУСОЛМАНИ ОТ ЗАПАДНА ТРАКИА...Според Лозана, Гърция не трябва да бие шута на мусолмани от там, НО ТОВА ЗАДЪЛЖЕНИЕ за ЗАПАДНА ТРАКИА ОТПАДНА СЛЕД ПОГРОМИТЕ от 1955 год. ВЪРХУ НЕВИННИТЕ МЪЧЕНИЦИ-ГЪРЦИ В ИСТАНБУЛ .

157

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Арабския свят ще се намеси само с благословията и подкрепата на Русия . Друг е въпроса че вероятността да я получи е много малка защото Израел зае по скоро неутрална позиция отностно конфликта в Украйна , освен това в най-голяма диаспора в Израел е Руската . Руските Еврей съставляват 30-40% от всички жители на Израел.Аз лично смятам че единствените които ще се бият за Палестина са терористични формирования като Талибани, Хизбула ,Ал Кутц и тем подобни. Общо взето този конфликт ще приключи бързо

156

Нико Тоскани

преди 11 месеца

ТЕЗИ АРАБОСТАНЦИ СА СЕ УЧИЛИ ОТ ТУРЦИТЕ..ТУРСКИТЕ БАНДИТИ ТАКА ВНЕЗАПНО НАПАДНАХА ГРЪЦКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ИСТАНБУЛ, НА 5 ,6 , И 7 СЕПТЕМВРИ 1955 ГОДИНА, И ТРИ ДЕНА УБИВАХА И ЧУПЕХА ГРЪЦКА СОБСТВЕНОСТ -ХИЛЯДИ КЪЩИ,МАГАЗИНИ И БИЗНЕСИ...3000 ГЪРЦИ БЯХА УБИТИ, А 150 000 БЯХА ИЗГОНЕНИ ОТ СВОИТЕ ХИЛЯДОЛЕТНИ ДОМОВЕ В КОНСТАНТИНОПОЛИС...А ТОВА БЕШЕ УГЛАВНО НАКРУШЕНИЕ НА ЛОЗАНСКИЯ ДОГОВОР ОТ 1923 Г. СПОРЕД КОИТО ГЪРЦИТЕ ИМАТ ГАРАНТИРАНИ 100 ПРОЦЕНТА ПРАВА ДА ЖИВЕЯТ В ИСТАНБУЛ..ТОВА Е КАЗУС БЕЛЛИ, И ДО ДНЕС

155

бай Дън

преди 11 месеца

А пък ние искахме Израел да си подари част от въоръженията на Украйна. Каква стана тя? Оръжията дето ги продадохме на Украйна заминаха по контрабанден път за "Хамас" и "Хизбула"!

154

Анонимен

преди 11 месеца

Рим Легион Вечен Победител! Над Ерусалим отново ще лети орелът на Зевс и древните истински богове! Долу еврейския бог и еврейската държава!

153

Майкъл Хофман

преди 11 месеца

Докато Израел продължава да съществува по окупираните палестински земи, светът няма да види дори един ден мир. Едно от решенията на този проблем може да е релокацията на еврейската държава в България, която е без това се обезлюдява. Пък и българите като цяло са дружелюбни към евреите. Защо не?!

152

SS

преди 11 месеца

Да ще прерасне в по голям конфликт.Дори може да се стигне до употреба на тактическо ядрено оръжие .

151

ICXC

преди 11 месеца

Аз напълно подкрепям Израел и ще ви кажа защо. Израел е единствената причина мюсюлманите ислямисти да не си веят байряка чак толкова много в близкия изток и да не се мислят господари по тези земи! Не четете ли всички, мюсюлманите какво пишат по форумите турци, мурци и др.,то за тях е война на исляма срещу другите религии...

150

12345

преди 11 месеца

Русия няма нищо общо с този конфликт! Просто Русия отвори кутията на Пандора и вече всеки може да нападне всеки! Според мен трета световна война е почти неизбежна, максимум една година и започва!