106

Ясер

преди 8 месеца

Израел е държава създадена с насилие и много страдание, и смачкани човешки съдби.

105

МАРИЯ

преди 8 месеца

Очаквам скоро Сърбите да предпиемат нещо в Косово. Света ще се разпали. Многобройни локални конфликти ще доведът до 3-тата световна война . От тук нататак човешкия вид ще блесне в пълния си блясък и ще докаже отново че войната е неизменна част от човешката същност и нещо без което ние хората не можем да живеем !

104

Анонимен

преди 8 месеца

Има информация, е Израел има намерение да евакуира цялото си население от селищата, близо до Газа. Също: От Ливан има стралба и Израел струпва войска и тежко въоръжение към границата с Ливан..

103

Шпек

преди 8 месеца

Препоръчвам да прочетете книгата "Улица Яфо", художествена и доста увлекателна е, но дава поглед на това как е създадена израелската държава на ниво отношения между хората.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Нали трябват войни да текат навсякъде да върви играта на големите играчи. Спекулации рокади мерене на чурките.

101

блицкриг

преди 8 месеца

Иран воюва с Израел до последния палестинец.

100

Късата памет

преди 8 месеца

Само да припомня, че арабите заселили се в Палестина през 7-8ми век са същите, на които хан Тервел не позволява да се заселят в Европа.

99

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Палестинците са мега глу.пав народ. Ежегодно, понякога по няколко пъти в годината влизат във военен конфликт със Израел и винаги резултата е един и същ. Понасят огромни загуби 20към1 . После ревът за загиналите бебета и жени НО неси взимат поука и след няколко месеца пак. По този начин проблема им няма да се реши. Него ли разбраха. Ако си седят мирно и не репрезентират такава неистова омраза спрямо Израле ще бъдат много по добре .Сега аз лично си мисля че Израел ще ги геноцидира веднъж за винаги

98

Анонимен

преди 8 месеца

Сега палестинците ще усетят гнева Божи. Израелската армия е много добре третирана, като гръбнака и е съставен основно от руснаци. Това че ползват американско оръжие няма нищо общо. Съвременната им армия е обучавана основно от руснаци.

97

Анонимен

преди 8 месеца

До 123 .... и краварите са дошли като нашественици на *** земя, ама това не им попречи да ги ликвидират заради земята и като върха на цинизма, са тръгнали да налагат "демокрация" и защита по света...

96

aZ-ът

преди 8 месеца

Давам си сметка, че понеже всички мразим Краварника, това рефлектира в анти-израелски позиции. Но се замислете за едно - евреите са единствените, които знаят как да се справят с мюсюлманите. Знаят, че единствено тоягата помага и не се притесняват да я ползват.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Ние бяхме разгромени и унищожени в събота, пишат израелски медии.

94

Абе

преди 8 месеца

Не знам какъв човек трябва да си, за да живееш в постоянен страх от атентат, в държава, която всичките и съседи мразят. И да причиняваш на местните, същото, което са причинили преди 80 години на предшествениците ти. Омразата е Истинската Религия в Израел.

93

Анонимен

преди 8 месеца

Не е за вярване ВВС са польвали думата - предугадили!

92

123

преди 8 месеца

До Дзивко И как реши , че тироторията е на палестинците. Арабите идват като нашественици в Палестина през 8ми век, преди това там живеят християни и евреи. А самото име е от римската провинция Палестина векове преди някакви араби да се пишат палестинци.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Според мен са ги надрусали с гъби аюаска

90

до 95

преди 8 месеца

Тоест, акъла ти стига само колкото да дишаш и според теб трябва специалист да посочи очевидния провал на разузнаването?

89

Анонимен

преди 8 месеца

След като всички бяха специалисти по ковид, после по военна тактика , сега всички са специалисти по разузнаване.

88

Анонимен

преди 8 месеца

Това за хилядите ракети е измама! Няма никакви доказателства за толкова удари по Израел. Има едно единствено видео на което се вижда изстрелването на няколко ракети. Това видео го въртят по всички медии и тв канали. Явно хитрите евреи пак прибягват до измамата за атакуват Палестина. От къде тия бедняци в Палестина ще имат "хиляди ракети"? Те нямат какво да ядат там, ракети ще купуват......това е същият свенарий като 9/11 в САЩ. Сами се атакуват за да започнат война.

87

Анонимен

преди 8 месеца

"как израелското разузнаване, което има легендарна репутация и е смятано едва ли не за най-доброто в света, не успя да предотврати, или поне да узнае нещо, за операция от толкова голям мащаб."--------------Вече можем да го считаме за най-лошото разузнаване в света. Доказателствата са навсякъде.