52

Анонимен

преди 8 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, късо джyдже с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, разруха в икономиката, обезценена рубла и денонощна параноя в бункера... Може би пропускам нещо, но и това не е малко.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Страните от Брикс + новите Иран и С. Арабия контролират 80% от добива на петрол. Когато се включи и Венесуела контрола става над 90%. Къде сте тръгнали бе геiробски, краварски м.и.ш.к.и? Скоро ще се возите на магарета и ще ядете вносни домати с кочан за 20$ килото. Ще налапате големия кочан!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Русия тества ракетата "Буревестник" с нов тип ядрен двигател и ядрена бойна глава. Европейската развита кл0ака БГ какво тества днес? Тества ли скарата дали ще пече на шопара Пеевски кюфтетата? Въпреки 11-те пакета санкции Русия се развива с невиждани темпове и мачка укронацягите и натовските наемници. Русия е на 5-то място в света по покупателна способсност. Единственият разумен път на БГ е с Русия.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Maлoyмнoто, дърто, кремълско джyдже е решило да съсипе РФ и бъдещето на поколения руснаци (освен хилядите убити в Украйна).

48

Анонимен

преди 8 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Британският град Брадфорд е взет от пакистанските емигранти. Емигрантите са изгонили полицията. Полицията не бърза да взима мерки. 500 хилядния Брадфорд е на второ място по численост на емигранти и се явява один от най-криминогенните градове в Европа. Пакитата могат да се гордеят със своята нова провинция.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Америка, EС и сие спонсорират киевския нацистки режим не само с оръжие. Те им дават храни, дрехи, дори семена и препарати за земеделието. Кой знае ние колко укро ГМО продукция сме изяли заено с токсините в него. Западните правителства сибсидират дори малкия и средния бизнес със суха пара и затова всички се чудим как до сега не е фалирала тая измислена страна. Големият бизнес обаче е изцяло западен. Уссрайна явно е разпродадена отдавна, видимо заедно с населението и.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците напредват към бандера във вид на мръвки и ламарини! Слава Тагаренко! Сиг хаил Кире!!!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Само едно рускоГовно има във форума.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя сайт вони, вони на мирижливи русофоби!

41

Лесно е

преди 8 месеца

До абе .. И Аз Бих Седял в Оюта на Бункера Докато Руснаците Хвъргат Бомби и Бих Ги Стрелял Като Приближат Лесно е

40

Адский мопед Герань

преди 8 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

39

Анонимен

преди 8 месеца

Системата на всеки дeгeнерат и диктатор е да се обгради с по-глyпави човечета от него за да няма кой да го смени и да изглежда много умен.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Дано не навърши 71!

37

Анонимен

преди 8 месеца

СамоТъпаци има около джуджето просто и дърто за да изглежда много умно...

36

Анонимен

преди 8 месеца

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

35

Анонимен

преди 8 месеца

до 48 Още 5 пъти я постни тази простооотия, кравар смеееешен!

34

Анонимен

преди 8 месеца

До Факти - руснаците са отдавна поробени от собствените си елити. Още Левски го е казал едно време. За това и беше тази болшевишка революция, която се оказа от трън та на глок.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса;