170

до 179

преди 8 месеца

Те турците жънат пари отвякъде. Зетят на Ердоган произвежда дроновете "Байрактар" и Ердоган казва на Путин,че това е частна компания и държавата не може да и се меси в бизнеса!Сърбия уж е проруска,но и тя продава оръжия на Украйна.Е,то затова там бензинът е по скъп!

169

СВОЙГ

преди 8 месеца

Гледам,че доста постове срещу Зеленият Бандит ги триете.Но,истината,не може да изтриете.Укро контрата е пълен провал!Тази марионетка е виновен за смърта на стотици хиляди!Просията на този и глупавата солидарност на Европа,доведоха до криза в Европа и огромна инфлация!

168

Българин

преди 8 месеца

Искам да попитам всички които подкрепят Русия и Путин- според вас какво трябваше да направи Украйна след като РУсия я нападна?Какво трябваше да направи президентът и-да избяга в чужбина ли? И най накрая какво ще направите ако утре Путин каже,че трябва да има Бургаска народна република ? Тогава светът да ни дава ли оръжие или да не ни дава като Путин да ни избие всичи по бързо,че така и войната по бързо яла да свърши?

167

Анонимен

преди 8 месеца

Какво означава победата за тоя не е ясно! Като гледам и да победи и да изгуби вече няма значение за обикновените украинци!

166

Хахаха

преди 8 месеца

Тоя укронацист на колко линии е?

165

Анонимен

преди 8 месеца

До Грозната истина Да не си щипнал от бЕлото на Пан Зеленский? Той няма връзка с Реалността. Или си прекалил с гледане на Freedom.TV.

164

Анонимен

преди 8 месеца

А бе турците са в НАТО и жънат пари от руските туристи. Милиони руснаци са там по курортите! А ние приютихме за жълти стотинки тия с украинските джипове,където и винетки по пътищата не плащат и транспорта им е гратис,че и ги лекуваме! Голям бизнес,голяма любов!

163

Грозната истина

преди 8 месеца

Под статиите за Зеленски се събират за хейт всички копейки, защото ги е яд, че един комик направи късия диктатор за смях пред целия свят. Само за няколко месеца Путин от великия политик стана бункерния плъх, стана човека разширил НАТО и отговорния за смъртта на стотици хиляди войничета. Цялата му пропаганда се срина, така наречените безаналогови оръжия са скраб из полетата на Украйна, рублата е 2 стинки и продържава да копае ново дъно, а другото му оръжие газа е 35 евро, при 70 преди войната.

162

Анонимен

преди 8 месеца

Местя

161

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 8 месеца

Този кога най-накрая ще си намери читав дилър ?

160

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 175. Ти земи се осъзнай. И кво кат НАТО е тука ? Както е тука така ше се изчезне. И е мног лошо че пак сме срещу Русия. Когато се изпаряваш на молекули помисли по този въпрос.

159

Анонимен

преди 8 месеца

Кого ше победите ?

158

Анонимен

преди 8 месеца

Обективно погледнато се върви към Трета Световна Война, в която България ще е срещу Русия. Така че опичайте си акъла. Или млъквайте или заминавайте да живеете в Русия. Вие май още не сте осъзнали, че тука е НАТО.

157

Анонимен

преди 8 месеца

Бе то нали се видя на изборите, че в България има 800 хиляди русофила, и то половината са роми, другата половина изкуфели бaбички с компютри.

156

русофилите на фронта

преди 8 месеца

Няма да има втора мобилизация в Русия, успели са да съберат достатъчно доброволци от България.

155

OTAN AVIV VIVA NATO

преди 8 месеца

Значи дайте гласувайте един закон да ни мобилизират и нас от НАТО, с удоволствие ще се запиша доброволец, да ида да помагам на украинците. Но искам по държавен ред - ако стане нещо, да ме погребат с почести. Така че, гласувайте го в Народното и да почва купона. С братята поляци ще ги изкърпим руснаците от бой.

154

Анонимен

преди 8 месеца

И с какво, по-точно, руснаците могат да победят? И примерно превземат Киев?

153

Един българин

преди 8 месеца

Възмутен съм от умищожаването на щаба в Севастопол!

152

Прозорлив

преди 8 месеца

Путин сега се тресе от страх в бункера. Добре, че му е тренировката по поведение и издръжливост на полиграф и разпити от КГБ, да се събере, щото иначе отвътре е тотална развалина и като си ляга в леглото се превива под юрганчето и само тогава си позволява да пусне някоя друга сълза - но тихо, да не чуят микрофоните на КГБ-то

151

Анонимен

преди 8 месеца

Поразен е бандеровския бункер на оперативно-тактическата група Соледар, действаща в Бахмутско направление. Барабар с персонала в село Александро-Калиново, използвана е ФАБ-1500УМПК