59

Анонимен

преди 11 месеца

Народ, който преди месеци се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен.

58

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

Оставка Оставка Оставка изобщо каква е тази заблуда незнам

57

ха-ха-хи...верваме

преди 11 месеца

Дръжки имаш споразумение !!!!

56

Анонимен

преди 11 месеца

Със съседа отдолу имаме споразумение. Той няма да дъни силно музика, а аз няма да подаря на тъщата въже за скачане. Съседа дъни музиката. Днес купих въже за тъщата.

55

Ала бала

преди 11 месеца

Нещо става много ала бала - хем са изпратили, в - ес документ, че унищожават бьлгарската енергетика, хем централите ще работят - кое е вярното в крайна сметка

54

Анонимен

преди 11 месеца

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган от шарлатаните.

53

Анонимен

преди 11 месеца

пазарът щял да реши.... няма държава, няма министър председател. Пазарът решавал. Ми тогава спираме да плащаме данъци на държавата, щом пазарът ще решава?!? Защо ни е министър председател също така?!? Да си ходи и пазарът ще решава. Денков, денков.... поредната пионка на конци и вместо да правят нещата да са по-добре, те от ден на ден все по-зле стават, ами дори помагат нещата да станат по-зле. Реално пречат с всички сили на народа и на хората да живеят добре

52

Анонимен

преди 11 месеца

Имаш дръжки.Що измамихте хората, бре?

51

Путин.

преди 11 месеца

Дано. Цялата. Сглобка. Във. Ада. Да. Ври

50

Анонимен

преди 11 месеца

Държава, в която още при раждането ти съставят акт - няма бъдеще.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Пеевски решава. Пеевски управлява България. Денков мън-мън-мън, пионка. Няма как да се изпълнят исканията. Лъжат ги. ЕС има изисквания, които мошениците Денков, Киро и Пеевски не може да отстъпят. Те са пратили плана за закопаване на България в Брюксел. Това споразумение ще излезе ала-бала. Помнете ми думите!

48

Анонимен

преди 11 месеца

"Денков към енергетиците: Ще подам оставка, ако споразумението не се изпълни" -- твоята оставка нищо не струва, ти си един бушон. Твоето шефче кирчо тъппият има споразумение с фашингтон и брюксел да върши сериозни диверсии и разрушения в тази държава. Ти кой си ? -- никой, енергетиците трябва просто да плюят по теб, никакви преговори с кукла на конци.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Фукльо! Имал споразумение!? Нищо нямаш. Имаш споразумение с шефовете им щото ги подкупихте. С протестиращите нищо нямаш. Измамихте ги.

46

Зозо

преди 11 месеца

Явно Моли /Молецът/ с помощта на Шиши баламосаха въгларите, че ще работят чааааак до 20-амнайста година :))))))))))))))))))))))))))))

45

От Баба Ви

преди 11 месеца

Стачки, протести, .... докато бъдат свалени некадърниците, .... и така, до като се появят читави управляващи. Това е естествения подбор.

44

Баба Ви

преди 11 месеца

Плъхът отново изпълзя.....

43

Няма проблеми

преди 11 месеца

До USAКИРО Е SUPER НОФ - не се притеснявай брат, важното е, че вече си по-добре. Крепко здраве ти желая!

42

USAКИРО Е SUPER НОФ

преди 11 месеца

Извинети за словесните ми диаpии, аз съм психично болен и понякога изпадам в кризи. Току що си сръбнах прахчето с един чай и вече съм по-добре.

41

дедо ви

преди 11 месеца

правителството което и да е то като кляка на всеки протест това означава още протести ! чакаме поредните недоволни , ония дето системата ги убивала нема ли да искат още пари , манекенки , миски , плейки , те нема ли да протестират ? някой беше казал че не може улицата да определя управлението на една държава , но кой са слуша . в ЕС сме , квото наредят ония в Брюксел трябва да го правим , това е .

40

Анонимен

преди 11 месеца

Споразумели са се държавата да не затваря централи. Големи балъци са миньорите. Държавата може да затвори само единствената държавна централа . Останалите са частни и собствениците им ще решат дали да работят или не.