24

Решението

преди 7 месеца

Правителството да монтира солари на къщите на всички работници в Мариците и да им изкупува тока на цените дето дава на Гинка. Така хем ток ще има, хем работниците ще се имат доход че даже и пенсия.

23

Румен Овчата глава

преди 7 месеца

Яко краЖба

22

Можехме да построим

преди 7 месеца

Най голямата АЕЦ на Балканите поне за такава се откраднаха пари в енергетиката

21

леля Пена

преди 7 месеца

ТО ТВОЙТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОНЕЖЕ ИМАШЕ,ТА СЕГА ИМАШ ДУМАТА ...

20

Анонимен

преди 7 месеца

Полезните БГ "умници" даже смятат хахаха. А може ли да сметнете загубите от производството на ток само за 5г. напред от Мариците, спрямо средната цена на пазара в момента? Защо цяла Б-я да спонсорира хора не желаещи да се преквалифицират? Обезщетенията са добри, на който му се работи има какво не само у нас, но и в цял ЕС.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Обръщате енергетиката на юг, където съседи и други заинтересовани чужденци, ще ви вземат пазара и вместо да продаваме, ще купуваме и ще съсипем икономиката и гражданите си, а и ще обезлюдите още един голям район в България, не може да закривате Мариците! Киро и ПП няма да управляват повече, нито зелените, които не създават, а рушат!

18

Анонимен

преди 7 месеца

Ветрогенераторите и фотоволтаиците са свързани с политици и техни близки .Искат да ни грабят а те да богатеят още .Съгласни ли сте ?

17

Анонимен

преди 7 месеца

и ти либруте, ко стана, да не е пресъхнала чучурката, че не стават повече за направа на бебеута?

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ако посмятаме, около 150 хиляди души в региона са свързани с дейността на дружествата в Маришкия басейн, техният доход зависи от мариците. От гледна точка на икономиката мините и дружествата в БЕХ са част от националната сигурност на държавата. Но алчните политически функционери не мислят за това. Те мислят само за изяждането! Какво още да налапат! Това са пирати, които минават за малко, ограбват и подпалват потъващия вражески кораб. Дойдоха с идеята да се борят с корупцията, а показват най-отвратителната възможна свързаност на властта с корпорациите. Тези политици пораждат истинска остра ПО

15

Анонимен

преди 7 месеца

Няма значение, че десетки хиляди остават на улицата, че Стара Загора ще се превърне в лунен пейзаж, както много подобни градове, загубили индустриите си. Не ни пука, че производството на електроенергия ще се свие 4 пъти. Че има и съпътстващи бизнеси, които също се изхранват от работата на мините и централата. Ако посмятаме, около 150 хиляди души в региона са свързани с дейността на дружествата в Маришкия басейн, техният доход зависи от мариците. От гледна точка на икономиката мините и дружествата в БЕХ са част от националната сигурност на държавата. Но алчните политически функционери не мислят

14

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да повярвам ,че ще го кажа , но по добре Русия да ни окупира веднага !

13

Анонимен

преди 7 месеца

Ако се чудите защо така внезапно, ами сега отпускат парите! Тя, цялата централа не струва толкова 700 млн. евро. Затваряме Маришкия басейн, за да отворим ВЕИ паркове. Просто има такава опция сега и толкова!Няма значение, че десетки хиляди остават на улицата, че Стара Загора ще се превърне в лунен пейзаж, както много подобни градове, загубили индустриите си. Не ни пука, че производството на електроенергия ще се свие 4 пъти. Че има и съпътстващи бизнеси, които също се изхранват от работата на мините и централата. Ако посмятаме, около 150 хиляди души в региона са свързани с дейността на дружес

12

Анонимен

преди 7 месеца

Защо спряхте реакторите на Козлодуй и се отказахте от Белене .Всички сте за затвора ! Вие си имате жилища по целия свят , а тук народа на тъмно и студено , така ли . Бесен съм

11

Анонимен

преди 7 месеца

Аз не знам тези хора за какво протестират сега... едно време (по времето на тройната коалиция) се живееше УЖАСНО! и много българи избягаха, но тогава нямаше "недоволни" миньори блокиращи улиците по градовете..

10

Анонимен

преди 7 месеца

Положението стана напечено за комунистите и червените петолъчки почнаха да се показват една по една на повърхноста...

9

депутатите да се

преди 7 месеца

отнесат с разбиране към тези . Явно са неспокойни .

8

Анонимен

преди 7 месеца

Напоследък се е активизирал, за днес вече има второ изявление в медиите. Сега стана експерт и по енергетика. А къде беше, когато беше премиер? Нали щеше да завършиш ядрената електроцентрала в Белене? Е, завърши я, оттогава нищо не се прави по нея.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Ако беше построил Белене, сега нямаше да се води тоя дебат

6

И тоя съсел изпълзя

преди 7 месеца

Не дава ли меркел Мечета вече?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Помним енергийната стартегия при БСП: режим на ток и парно.