139

Хе Хе

преди 8 месеца

Фунда крадлива ги оставя по зле отпреди ремонта както винаги. Важно е Шефа Буци Суджуци да е намазал филията.

138

:D

преди 8 месеца

До ОСВЕДОМЕН - червенушко, тия павета са редени във времена в които не е имало нито един български комунист, каква НРБ, какви 5 лева. Хапчетата пил ли си си?

137

anonimen

преди 8 месеца

Бе слагайте един хубав асфалт и стига с тая глупава сага с тия павета, толкова други проблеми имаме да решаваме, че да се чудиш откъде да започнеш...

136

ОСВЕДОМЕН

преди 8 месеца

..... НЯКОГА НРБ е ТЕГЛИЛА ЗАЕМ за да закупи тези жълти павета, символ на държавността, а сега няма дори кой да ги ремонтира..... ТРАГЕДИЯ

135

файър

преди 8 месеца

Майка им деееба неграмотна. Да умрат дано всичките замесени. А хората защо си мълчат и позволяват да бъдат правени на маймуни? Безочие и гавра.

134

Анонимен

преди 8 месеца

Да им ударят една жълта боя отгоре и готово, ще станат като нови.

133

ДА

преди 8 месеца

Мда,никога няма да е същото,след 100 години ГЕРБ!!

132

Анонимен

преди 8 месеца

И не забравяйте, че тази фирма е от тези, дето строят магистралите. То затова и магистралите ни са такива....

131

гласуващ

преди 8 месеца

Аз пък ще гласувам за ппдб терзиев, защото по този начин гласувам срещу комунистите и държавна сигурност. А преди това гласувах за ппдб, защото гласувах против гербдпс във властта.

130

Павьори

преди 8 месеца

Толкова нефелна и некачествена работа и това нещо го дължим на госпожата от Самоков. И после ми излизат след всичките тези проблеми и ми обясняват да гласувам за Тончо. Сега да обясня две елементарни неща в България павьори няма от години и това го знае и малко дете. Да питаме учителката по Руски защо не потърси фирма в Германия или ако иска и в Япония да се беше обърнала да дойде фирма която да нареди паветата а си прави експерименти с тази настилка. Въпроса е как да се приберат едни пари!

129

Анонимен

преди 8 месеца

Еееех, ще се сбъдне мечтата на сума ти "столичани в повече" да льопнат един асфалт отгоре и никой да не се тревожи повече за таралясника си. Павета - друсат, примитивни са, па ние сме европейци, ехеее! Нищо че паветата са една от най-здравите настилки по принцип, нас обаче ни интересува да е модерно и "като у другите държави". Да, но "другите държави" си пазят емблемите, нали?

128

Анонимен

преди 8 месеца

126: Открай време няма майстори за каквото и да било - не е от 90-те. За ремонтите никога не е имало стандарти и всеки е някакъв майстор - лепяч и мазач и шляпа както може. Наистина добрите са малко и повечето са самоуки, учили са се с опита и годините. Ако е за друго, дори да искаш да научиш нещо, щото ти е интересно и имаш желание, отсреща скача, защото "ще му вземеш хляба". Последното е реална случка със занаятчия преди време. И после нямало приемственост.

127

Да допълня...

преди 8 месеца

До Анонимен 118 А не.! Само това ни оставаше да се наредят нови български павета.Проблема е не само в износените павета , а най вече че никой на знае как да се наредят.Асфалта му е майката. Да му мисли Хекимян.

126

Съвет от дядо

преди 8 месеца

Решението е само едно. Един хубав асфалт от горе и да се приключва с тези павета.

125

Анонимен

преди 8 месеца

Ех, жълтoпаветния кpaсивитет лъсна - колкото са жълти паветата, толкова са и красиви ония горканчовци. Хехех. Айде сега да си изберем ДС отроче за кмет, че да си дойде всичко на мястото!

124

Цар Борисъ III

преди 8 месеца

След мен е потоп. Едни павета не можете да наредите.

123

Като чета коментари

преди 8 месеца

Като чета коментарите, пред мен се очертават едни хора, които нищо смислено не са направили в живота си, освен да се оплакват! Освен това нямат реална представа за състоянието на пазара на труда!Метрото е чудесно и като техника и като изпълнение. За нареждането на жълтите павета в България няма майстори! Въобще в България да се намерят майстори и за най-елементарен ремонт е проблематичен още от 90-те години на миналия век!

122

Майстор

преди 8 месеца

Вече няма майстори като навремето. Знанието как да се работи със старите материали и технологии се е изгубило. А ако случайно някой още помни, ще са му нужни години, да свърши работа. Навремето не е било такъв зор нещата да станат възможно най-бързо на всяка цена. Хората са живели спокойно.

121

Анонимен

преди 8 месеца

Работа, Работа пак Редене.

120

:

преди 8 месеца

Знаех си , че ще бъде автогол , Данчето и сие са не само много крадливи и корумпирани , но и много некадърни , нашите фирми няма как да ти сложат паветата като едно време. Успешни избори желая на БИТИВИ и Армения !