94

Анонимен

преди 7 месеца

Долу Посолството!

93

Анонимен

преди 7 месеца

Време е София да осъмне блокирана,там са хората които носят вина за текущото състояние и пълната неизвестност какво ще се случи с хората заети в тецовете и мините!

92

Блокирайте

преди 7 месеца

Цяло София - да Парализирате Бизнесите на Софийските Олигарси и може и да ви дадат някоя Трошичка Милостиня!

91

Анонимен

преди 7 месеца

целият ПВУ е една голяма глупост. 12 милиарда, половината заеми, от 6 милиарда делено на 20 министерства -300 милиона. Ние правим само от въглища - и то на капацитет 20 процента - 600 милиона и от ток още 2 милиарда. Нищо ще си убием енергетиката за кефа на германското и американското зелено лоби.

90

Идвайте с Тракторите

преди 7 месеца

на Жълтите Павета - другояче - няма да ви се получи!

89

Анонимен

преди 7 месеца

Защо от юни до 26 септември нямаше обсъждания около енергетиката, а сега казвате "няма време"? Защо Асен Василев заложи в бюджета 2 милиарда от ПВУ, като не знае дали ще получи парите?

88

Въжарят

преди 7 месеца

Скоро псевдо-академика ще танцува от въжето като професионална кючекиня!

87

до 101

преди 7 месеца

Така беше. Разпъваха бесилки в центъра на София. А отровното трио разнасяше ковчези. Имаше много затруднения за София. На 2 септември 20год. имаше въстание. Пръскаха с лютив спрей жандармерията. Вечерта ултрасите мятаха бомби. Водното оръдие изкараха службите. Бой зад колоните засякоха камери. А през деня Еленко Божков терориста спря тока на Метрото. Докато в момента протестите са мирни. Но през 20год. не успяха да бутнат Борисов въпреки боя и палатките.

86

Смисъл има

преди 7 месеца

Само в протест пред Посолството! На САЩ! От там управляват България!

85

Елка Василева

преди 7 месеца

Успех на миньорите дано поне те не се продадат като зърнопроизводителите и да имат шанса да ни покажат че във България са останали мъже с топки и да изметат сглобката за да я има страната ни.Жалко е че народа не застава зад тях и не си дава сметка че България скоро няма да я има .Държава без енергетика е умряла държава

84

Анонимен

преди 7 месеца

Стачкуващите изнудват и....какво ще стане ако падне правителството ? Новото ще им осигури работа до 2138 ? През 1996 ни изхвърлиха на улицата и от борсата взехме такива пари , че като влезеш в магазина се чудиш хляб ли да купиш ИЛИ сирене.

83

Анонимен

преди 7 месеца

До Конрад Аденауер А нима това, че МС не изпълнява решение на Парламента да преговаря за Плана в глава енергетика не е незаконно?

82

Умен

преди 7 месеца

Днес порция зелени затвориха магистралата край Хага .Холандската полиция ги замете за минути.

81

Varg

преди 7 месеца

ОСТАВКА НА ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

80

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ви питам,къде ще си ръцнете зарядните на техниката,като .много сте отворени.От Турция ли да внасяме ток?Защото другите нямат излишен,или ще върти те пeдaлите на колелета та,жълтопаветни продажници.

79

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте им по 36 заплати ! Половината ще ги набият на машинките в Гълъбово и Раднево,а с другата половина ще си платят борчовете в залите на едноръките бандити!

78

Умен

преди 7 месеца

Как тези 200 шофьора не са слезнали от колите да ги накамарят тези гамени.

77

Анонимен

преди 7 месеца

Тези, които сега реват, че се затваряли пътищата - затвориха София за 6 месеца през 2020г. Същите палеха полицаите и жандармерията със слама, замерваха МС със свински уши, яйца, домати, тоалетна хартия, пъдпъдъчи яйца, вмирисана риба над 300 килограма изсипаха пред МС. Затвориха 4 кръстовища и Орлов мост с палатки. А други от тях на магистралите разпънаха палатки. Щурмуваха София и направиха до шадравана подиум, на който всяка вечер Отровното трио бълваше по микрофона лъжи. Тогава можеше. А?

76

anonimen

преди 7 месеца

В София да отиват и да я блокират цялата седмица ипак нищо няма да се случи

75

Анонимен

преди 7 месеца

Подкрепям,коалицията ГЕРБ ,ДъБъ ,ДъПъСъ и ПъПъ удариха дъното.