110

До 121

преди 8 месеца

Аз не виждам постоянни всенародни протести да си вземе народа властта обратно! Отделни сектори стачкуват за един ден и ги купуват с малко помощи и компенсации и те млъкнат пак!

109

Анонимен

преди 8 месеца

То една храна ***.имитиращи продукти.

108

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

107

До 121

преди 8 месеца

Българина има робски манталитет! Не му преми да страда..още! Я виж Унгария и от СССР зависимостта преди нас се отвободиха и в сегашното US робство са по свободни от нас!

106

Очаквам

преди 8 месеца

Ботовете на САЩ с опорките че българите са милиардери с Бентли и яхта или най малко програмисти! А ако не са сами са си виновни ;) Само ППДБГерб са невинни ангелчета!

105

Анонимен

преди 8 месеца

До До 116 118, Ех ... много тъжно се очертава. Явно бавно и полека вървим към следващия Народен съд, но първо трябва някой да ни освободи от краварския октопод, просто няма как иначе да се отървем от поредното ни робство. Тъжно е, но щом не може с избори и протести да се отървем от тези вредители, единствения изход е революция, но преди това дългогодишен глад и мизерия.

104

До Бонго

преди 8 месеца

Прав си! Българина и токсично жито от Украйна да яде, и цените на храната 80% да поскъпнат, той пак НЯМА да протестира! Офце!

103

Анонимен

преди 8 месеца

Ще видите Вие сега, като дойдат 4- те танкера на Киро с ефтиния американски газ, дето ги чакаме от година и половина. Цените веднага ще се сринат, на БНБ ще и се наложи спешно да предприеме ДЕфлационни мерки, хлябът ще стане 26 стотинки като при бай Тошо, а с ябълки и домати ще се замяраме хей така! Просто за забавление да не скучаем.

102

До 116

преди 8 месеца

За когото и да гласуваш, получаваш Посолството на САЩ! България вече е колония на САЩ а не суверенна държава! С избори няма да се промени!Трябват постоянно протести, съд за продажните политици и революция!

101

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некадърното управление!

100

Анонимен

преди 8 месеца

Гласуваш за Герб, получаваш ДПС, гласуваш за сДС, получаваш ДПС, гласуваш за Партия пълен провал (ПП) получаваш ДПС, гласуваш за Дай България, получаваш ДПС... До сога бе хора?!? До кога ще търпим? Дайте на тези избори да им бием шута комплект на цялата сглобка! Време е за възрожденските песни и дори за възстание както е било при взъраждането, ако не искаме да търпим тези да тъпчат бащино ни огнище

99

Боби

преди 8 месеца

Всеки може да задели 100 лева, но не всеки може и знае къде и как да ги инвестира, така че да спечели.

98

Боби

преди 8 месеца

Има си методи за справяне с това и те са всеки сам да се спасява. Писал съм мого по тази тема не само в блога ми, но и в други сайтове.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Партия "Пробутваме Поскъпване" си върши работата, както са им я наредили от посолството. Целта е обезлюдяване на територията, за да я превърнат в една огромна американска база и каквото остане да си го разпределят чуждоземните кукловоди

96

Анонимна

преди 8 месеца

Не съм гласувала за ПП ДБ, нито за ДПС един път за Герб за районен кмет. Предимно за президент съм гласувала. И съжалявам за избора си донякъде.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Не спира поскъпването на основните храни, плодове и зеленчуци? Ало, стадото "горди" "европейци" всъщност роби, идват избори... На миналите избори се пре е...ахте с Продължаваме Измамата и патирецата им Дай България, с ОПГ ГРОБ и патерицата им сДС, плюс ДПС. Ако искате да гладувате, пак гласувайте за тях

94

Анонимен

преди 8 месеца

"Защото не мислим за утрешния ден?" Защото нещата в нашата част от света се управляват от либерастите и прогресистите и утре ще са толкова зле, че цените на стоките ще ни се сторят бели кахъри.

93

Анонимна

преди 8 месеца

Защото не мислим за утрешния ден. Ден да мине, друг да дойде.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Ще става и по-лошо: санкции, сега ще ни затворят заради ховид, Марица-изток ще бъде затворен, не се знае колко още български предприятия ще се окажат вън от евростандартите и колко пари могат да изгубят групичка хора, които богатеят от субсидиите. До момента цените на основните продукти и горивото се задържат спекулативно, от сега-насетне става лошо.

91

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Яд ме е, защото сте умни, но ви държат в робство.Монопола в храните , картелите споразумения в банките, петрола всичко...Къде ви е умът бре хора?????