83

Анонимен

преди 7 месеца

Направление Запорожие. Ореховски участък. Зомбитата на киевската хунта продължават да намаляват активността си в този район, но все още периодично атакуват на малки групи край Вербовой и Новопрокоповка. Артилерията и FPV дронове активно се използват от РВС за поразяване на зомбигрупи. Ако зомбакнацистишена все пак успее да достигне фронтовата линия, тя се взема в огневи чувал и се унищожава от близко разстояние.

82

Анонимен

преди 7 месеца

Южна Донецка посока. Времевски участък. Артилерията и авиацията на РВС продължават да нанасят удари по близкия тил и предната линия, унищожавайки струпвания на зомбита и бойна техника на киевският наркокартел. На плацдарма Времевски продължават да пристигат нови подразделения на зомбирана по натовски стандарт биомаса. На ЛБС зомбакнацистишена продължава да използва тактика за атака в малки групи и изпраща ДРГ, но резултатът винаги е тъжен за зомбитата на киевската хунта.

81

Анонимен

преди 7 месеца

Старобелско направление. Купянски район. След ракетен удар по моста на река Оскол при село Сенково зомбираната по натовски стандарт биомаса може да има сериозни проблеми с логистиката. Сега зомбакнацистишена има само един мост през язовир Оскол в района на село Гороховатка. Подобна дейност, която можеше да се случи по-рано (системно да се повреждат мостове и прелези, за да се наруши логистиката на зомбитата), е свързана с предстоящото настъпление на РВС в тази посока.

80

2

преди 7 месеца

В същото време акцентът е върху факта, че по някаква причина руснаците трябва първи да използват ЯО. И това може да се случи, "когато САЩ са ангажирани от война с Китай за Тайван". Във всички обекти вече тече подготовка за евентуални тестове. В материала се посочва още, че подобен сценарий би бил уместен, ако "украинският конфликт приключи без ядрена ескалация и без решителна победа за Русия".

79

1

преди 7 месеца

На сайта на НАТО се появи статия, призоваваща за подготвка за ядрена война алианса с Русия. Докладът е написан от бившия високопоставен служител на Пентагона Грегъри Уивър, който настоява за подготовка за война срещу Рф с тактически ядрени оръжия. В статията се посочва, че традиционното ядрено възпиране няма да е достатъчно в случай на пълномащабен конфликт. Според него "няма гаранция, че тактическото използване на ядрени оръжия ще доведе до ескалация на стратегическо ниво".

78

Анонимен

преди 7 месеца

Ако Русия стигне до Днепър, укропите ще са принудени да сдадат Одеса и още 3-4 области само и само да си изпросят мир. В общи линии всичко от Одеса на юг до Житомир на север, включително.

77

ХХХ

преди 7 месеца

Запада е отписал Украйна! Войната няма да приключи понеже САЩ нямат файда от това ! Украйна е изкупителната жертва срещу Русия която САЩ търсеше толкова време !

76

Bormann

преди 7 месеца

Това което се случва в украйна напомня много на Корейската война. Китай нямаше как да допусне запада на границите си. Или Корея е КНДР или се дели на половина и КНДР е буферна зона между запада и Китай. Това е което се случва в украйна. От първия ден казах, че всичко на изток от река Днепр става Руско включително и Киев плюс Одеса. Точка, запада загуби отново, но какво ново?? :)))))

75

Анонимен

преди 7 месеца

Също така, последните 4 дена Русия бомби и разруши всички постоянни и мобилни мостове в радиус от 50 км около Купянск, и подновиха офанзивата от границата чак до Серебрянск, най вероятно няма да чакат до зимата да се върнат в Купянск.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Последните 10 дена руснаците фучат и бомбят по целия фронт. Укропитека явно е останал без никакво ПВО, и резултата е масови загуби на концентрации на сили, техника, депа за боеприпаси и енергийна инфраструктура. И това е едва началото. Зимата ги чака масова атака от 3 страни и подновени масирани атаки срещу мрежата за електричество. Времето им изтича, кранчето се затваря и края наближава. Руснаците са толкова впечатлени от укро-контрата, че новия план е да вземат ВСИЧКО на изток от река Днипро

73

Bormann

преди 7 месеца

Война никога не е имало..... Военната операция приключи в общи линии...... нато отново загуби както в Афганистан, Сирия, Виетнам, Корея и так дале и тн...... защо губите времето на хората с безмислено драсскане което не ви докарва и 2 стотинки печалба от кликвания бухахахаха

72

Ужас

преди 7 месеца

Украйна е п'аразит!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Колко оригинално. Огромната част от украинците дали пълнят резервоара на колата изобщо

70

Анонимен

преди 7 месеца

Рашките събират доброволци от затворите- крадци и убийци, от Куба и скоро от Северна Корея- обещават им ако оживеят ще получат около 1800 евро ама казват че в рашистката армия нямало ранени- само погибли.

69

Анонимен

преди 7 месеца

За 19 месеца СВО Русия събра огромно количество секретна информация за отановската организация, планиране, тактика, техника ...

68

Анонимен

преди 7 месеца

Президентът Путин използва СВО за тренировка на въоръжените сили на РФ в реални бойни условия. За Запада войната е един сериал и подготовката на бойците и модернизацията на техниката е от първостепенно значение. Процесите на демилитаризация и денацификация вървят повече от успешно.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Джуджето дърто и просто, закопа Русия, както никой друг руски деспот...

66

Анонимен

преди 7 месеца

ДРУГИЯТ ВАРИЯНТ Е РУСИЯ ДА СИ ЗАПАЗИ ЗАГРАБЕНОТО И ДА НЕ ПЛАЩА ЗА РАЗРУХАТА- ЗА ТОВА ЛИ ТОЛКОВА ПРИКАЗКИ СЕ ДУДНАТ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЧЕ ЧАК ПОЧНАХА ДА ЗВУЧАТ НАЛУДНО....

65

анонимен

преди 7 месеца

вече украйната област ми прилича на дрипав просяк - отстрани всеки чака момента да откъсне парче, и поляци, и маджари....зависи какво ще им даде сибирската мечка!

64

да

преди 7 месеца

тия раздрънкани оръжия дето ги получавате не стигат да си увардите и кло-зетите, просто руснаците не са ви натиснали както трябва, и то защото между тая фашистка с-*** има и нормални хора!