13

посолствоТО ?

преди 8 месеца

Не ни занимавайте с битови инциденти.

12

Гиб Мелсън

преди 8 месеца

Денкофф, записвай още една бройка на сметката ти. Пълна анархия по пътищата. Какъв премиер си ти? Измислен? Същия като Винету! Айде да речем Винету ***, ами ти? Нали уж академик туй онуй? Същата боза си и ти.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Трагична случка, но медиите да не бързат да слагат етикети на шофьора, защото полевите тестове за наркотици дават отклонение около 70%. После да не се окаже, че нещо друго се е случило.

10

Зрител

преди 8 месеца

И един наркоман в Украйна направи световно катастрофа.Но му ръкопляскат.

9

Анонимен

преди 8 месеца

За такива - доживотна.Като за 21 - нарушения само за 2г. (21г. за C + 1 година с книжка в C, за да има право на C+E) , е трябвало да е му вземат книжката и категорията.

8

Виждал съм ги с

преди 8 месеца

10 Двулитровкята Вярно е

7

Анонимен

преди 8 месеца

Имам познат тираджия който редовно си взима 10 бутилки бира шуменско и си пие по време на път. Сам ми го е споделял. Един ден му се обаждам събота беше и си мислех че не е на работа и му казвам: Ела да пием по една ракия у нас. Той: А, не съм на ракия, само на бира. Що бе? Щото съм на работа. Ракия само когато не шофирам. Та половината тираджии пият по време на път. Може да е бира, ама пият.

6

Анонимен

преди 8 месеца

До ЕС Ще му се помогне разбира се. По НК го чакат от 5 до 15 г. Като го вкарат в панделета при ромите те ще му помогат. По няколко пъти на ден. Поне.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Камерите и глобите за скорост са само и единственно за финансова облага на институциите. Никой не му дреме за живота на хората или безопасността на пътя. Важното е на ушев да му се увеличи заплатката и да стои скрит зад някой храст с радара. А и ако удари някой рушвет набързо - още по добре.

4

ЕС

преди 8 месеца

Убитият - убит. Трябва да мислим за живите.Ето например за шофьора - една професия за която в ЕС има дефицит. Този човек сега ще трябва да преодолява психологически шок и дълго да се лекува. Обществото трябва да му помогне. Защото именно по отношение на такива като него се мери цивилизоваността на едно общество. А ЕС е най-цивилизованото в света и затова няма смъртно и други тежки наказания и винаги се дава шанс на сгрешилите.Гласувайте за ЕС и ценностите!

3

Спедностатистически

преди 8 месеца

Про ст сел так Тираджия

2

Анонимен

преди 8 месеца

Поне мерките на ушевите за намаляване на травматизма при катастрофи,дава резултат. Както каза сикаджийският арестант кофпомпиер,не са проблем големият брой загинали в катастрофи, проблем е големият брой трайно увредени.

1

Анонимен

преди 8 месеца

аз 30 г пускам фишове и нищо :)))