79

Анонимен

преди 11 месеца

до 54 Да бе залежавала им стоката на китайците, затова почти всичката техника в домовете на хората не само в Европа, а и по Света е е китайска. Китайците правят и ***, но те са за жълти стотинки, но имат и продукти, които са на половин цена от японските и немските и са дори по-качествени.

78

Така е ..

преди 11 месеца

За Китай не съм сигурен , но Путин със сигурност иска Русия да бъде хегемон в света , за мястото на САЩ.При-ми-тиви с амбиции , без покритие. За 100 г. не са дали нищо на човечеството , освем заплахи , паради ,оръжие и като гарнитура война.

77

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ вместо да се правят на господари , да вземат да си върнат дълга от 33 трилиона долара . Миналия път точно Китай ги спаси , като им купи държавните облигации .Този път това няма да се случи .Следвайте логиката на парите .

76

Пушилков

преди 11 месеца

Другарю Христов, руснака никога не е имал и няма да има собствени технологии. Всичко е взето на готово от запада. В момента произвеждат още старите уазки модели от преди 50 години и на всичкото отгоре не могат да постигнат дори качеството от съвецката ера. В тубата има куп видеа на тези уазки - самите руснаци им се подиграват на качеството и остарелия дизай.

75

Анонимен

преди 11 месеца

Като си купя китайска ,японска или корейса кола , ще си я карам поне 5-10 години .Германците да ме чакат пак да посегна към техните коли .Скъпи , без много екстри , и ставам приятел с майсторите в автосервиза - ай мерси .

74

Пърлянков

преди 11 месеца

Руснячетата се оплакват от китайските коли - поради липса на конкурнеция на пазара, китайците ги скубят с цени като на западни коли и не си дават зор много за качеството. В мрежите има доста постове които доказват това положение на нещата.

73

Анонимен

преди 11 месеца

Много важно , ние си имаме Азис ,Фермата ,Игри на волята , т***пото шоу на Рачков...............

72

САЩ пие кръвта на ЕС

преди 11 месеца

Крадецът вика: "Дръжте крадеца". И децата знаят - след 1945 г. световните агресори са две държави: САЩ и Британия

71

Христо Христов

преди 11 месеца

Проблемите на Русия са от един министър на икономиката и след горбачов, който заяви: "защо да развиваме технологии, като може да си ги купим"? Миналата година Русия започна тепърва да инвестира в технологии и производства, и тази година 1/3 от загубите от износа на ресурси е компенсиран от тях.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Може ли една супер луксозна китайска кола да е по евттина ,по качествена , по модерна от един опоскан Голф ? Може и китайците го доказаха . За Германците автоиндустрията е златната им кокошка , обаче това свърши !

69

Штекотлиев

преди 11 месеца

Кой не иска да управлява света? Обаче това е трудна работа и засега се отдава само на щатите, останалите имат локално влияния и само се облизват за големия кокал.

68

Рефер

преди 11 месеца

И какъв е проблемът ? Всеки иска да е първи, нали сме капиталисти.

67

Христо Христов

преди 11 месеца

До 66 Не, не е спад, а растеж, при това сред най-високите от тези на големите икономики. Но де европеиден про'стак да го вдене.

66

усетили се!

преди 11 месеца

Индикатор за състоянието и могъществото на нация е производството на СТОМАНА. Защотот е и нергоемък процес. Познайте как върви класацията в момента ?

65

Анонимен

преди 11 месеца

До60 генерала е Громико. Остана след смърта на Брежнев.1980г Почнаха да се сменят много често вождовете в СССР и така до Горбачов. Света усети заплаха в системата им за анархия

64

Христо Христов

преди 11 месеца

Но за разлика от Китай, германия е в рецесия и дано се срути напълно и изчезне. Вероятно защото я управляват либерални многознаещи про'с'таци като Бечков.

63

Анонимен

преди 11 месеца

До Бечков. Нека спада. Ръста не може да е безкраен. Все някога ще спре.

62

Бечков

преди 11 месеца

Друхарю Христов, преди това имаха ръст от по 10% когато отиде на 6% това не е ли спад? И още ще спада в следващите години заради световната инфалция.

61

Анонимен

преди 11 месеца

До Бежанков. А ти от кои си ?

60

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 60. Въшки. СССР произвежда компютри още от 60-те години на миналия век когато технологиите са били лампови, компютрите са тежали стотици тонове и са харчили мегавати енергия. Много разбираш нещата - като разбирач от кварталната кръчма.