21

България е в

преди 7 месеца

национална опасност от момента в който направихте чалгата "национална" музика и предизвикахте свалянето на редовно правителство ! Вие сте подли чалга-мръшляци !

20

Анонимен

преди 7 месеца

В България няма кого да викат. Ние минахме на "професионална армия" така че само тя ще води военни действия. Ха ха ха ха ха ах ха ах ах. Другите не знаят от коя страна се държи автомата.

19

АнтиЗомби

преди 7 месеца

Моля някой да обясни какво значи "национална опасност"? Не е ли прието на се казва, че се застрашава сигурността на държавата/армията/нацията? Моля някой да обясни какво значи "неволна грешка" и колко примера можете да дадете за "умишлена грешка"? 50 нюанса грешки. :)) Всеки може да допусне грешка. В началото на тази година САЩ изпратиха въоражение и хуманитарна помощ с 5 милиарда над обявеното, заради счетоводна грешка в Пентагона.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 22. Едва ли знае. То едни военни обикалят по улиците и ги носят както го изисква закона. После се събират на предварително избрани места, които се описват в повиквателната и зависят от специализацията на викания. То казарма няма , войници няма кви повиквателни ? Аз засега не съм ги мяркал.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Това да имаш руска военна техника и във военните заводи да се произвежда оръжие по руски лиценз и да успееш да се внедриш в редовете на "неприятелските държави" е оромно постижение. Абсолютна плиткоумност.

16

Анонимен

преди 7 месеца

до 18 К'ва повиквателна те гони ве, пубер смешеееен краварски? Ти знаеш ли какво означава повиквателна?

15

Анонимен

преди 7 месеца

До дада. Трудно ли ти беше да измъдриш това умопомрачително послание ? Помага ли ти някой ?

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Здрасти. Там са още по-фалшиви. Покажи снимана една повиквателна.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Другари господа управленци-предатели. Ако си мислите, че някой ще хукне да се бие за Украйна сте в глобално умопомрачение. Най-малкото ако накарате някого да ви фръкнат кухарниците. Забравете тая идея.

12

Здрасти

преди 7 месеца

Млади български мъже получават повиквателна от армията, виж подробности в пик, тук само фалшиви новини

11

Анонимен

преди 7 месеца

Мое ли да имаш толкоз акъл да си развалич отношеният с държавата от която зависи състоянието на бойната ти техника. Преди да си я сменил с друга най-малкото. Колко къса трябва да ти е единствената мозъчна гънка ?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ка си мислиаме, че улязваме у ХАТО-то му и връз нас се изсипва благодат от свръхнови военни технологии безплатно щото сме много убави и се изтъмбихме да се освобождаваме от "лошата съвецка техника" и ся останахме голи кат пищови. Ум добрува ум робува ум патаpоци пасе.

9

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 11. Кой ша ни напада ? И що няма да спасяваме България ? Щото твоите любимци нарязоха, продадоха, подариха нали ?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно с 5-10 с300 ще спасим България. Амма че са копейки и тия от итн..

7

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не ги дадохте на Карабах или на Габон. Или направо ги оставете на полето и който иска да си ги вземе. Алкайда или Ислямска държава. Дали ни хората оръжие да се защитаваме, те ще го подаряват и то на враговете им и то в разрез с договора. Кой ще поддържа тези ракети които са останали, ако нещо е останало.

6

МУРЗИЛКА

преди 7 месеца

Още едни предатели-вързали са се за Путин и не им пука за нашето бъдеще. Кара Хамър Славчо,ама ни бутат към Русия.Гнусни т.нар. човеци.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Шоумените не бяха ли за НАТО ?

4

Предатели с Пералня

преди 7 месеца

ОСТАВКА И ЗАТВОР! СГЛОБКАТА Е ПОЗОР!

3

32990

преди 7 месеца

Тази измислена шайка шарлатани които от известно време са в управлението ще ни докара участта която сполетя Украйна! Незнам дали до сега сме има ли по големи национални предатели!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Неволна грешка, какви ли са им волните?