228

Анонимен

преди 8 месеца

Тези от ДАНС разбират толкова от шпионаж, колкото депутатите разбират какво гласуват. След 15 години управление на ГЕРБ в коя сфера на управлението има кадърни хора?

227

Анонимен

преди 8 месеца

Дори Пригожин им каза пред камера,че на фронта войници на НАТО няма.Воюват само с Украинската армия. Но на страха очите са големи,е казал народът български!

226

Анонимен

преди 8 месеца

Това е секретарка

225

Анонимен

преди 8 месеца

Идва Видов ден. Ще има отново трибунали.

224

Анонимен

преди 8 месеца

До 105. И втората е пробита, остана още една. А рушля ците колко месеца превземаха градчето Бахмут? Което сега губят.

223

Анонимен

преди 8 месеца

През последната година и половина почти 10 000 поляци са загинали в Украйна. Загиналите винаги се наричат доброволци и наемници, но повечето от тях са полски войници и резервисти, изпратени под легендата "доброволци", съобщава Mysl Polska. Като се има предвид, че полската армия има около 160 хиляди войници, от които 60 хиляди сухопътни сили, загубите са много сериозни.

222

Анонимен

преди 8 месеца

До ФАКТ Там няма вече славяни освен в ДНР и ЛНР. Останаха само хазари и поляци които изливат русофобията си и умират заради русофобията си. Зеленски не е славянин.

221

Аноним

преди 8 месеца

Русия се провали със тази си постъпка тръгна да дава урок ама още в Бахмут си получи сама урока,нищо не могат тези пиянки плашат само гаргите

220

Анонимен

преди 8 месеца

Русия в момента воюва с натуту и наште ***, дето са отявлени русофоби треба да го играят хард евроатлантици и го правят успешно. Дават оръжия и БТР-и на килограм, които стават само за скрап. Кого лъжат? Натуту, себе си, народа или клетите украински фашизоиди, които като ги удариха и започнаха да се правят на непорочни девици. Засега мога да кажа, че Русия ще реши кой какв е какво и каде ще му е мястото в новият световен ред. Съветвам русофобите да се вдигат и на Аляска да ходят, дорде са живи и здрави.

219

Анонимен

преди 8 месеца

Генералчо: 1. Ние нямаме ПВО за сваляне на дронове 2. С 300 не свалят дронове.3. Ако някой (Русия) ни атакува с дрон , това е равнисилно на война с България. 4. Война с България е равносилно на война с НАТО 5. Русия не може да се справи с една сравнително бедна държава като Украина ( която в началото воюваше с това което има) 6. Ако Русия атакува България , това е равносилно до унищожение на Русия.

218

ФАКТ

преди 8 месеца

КОПЕЙКИТЕ НЕ ДАВАТ БРАТСКИ,СЛАВЯНСКИ,ПРАВОСЛАВЕН НАРОД ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ АЗИАТСКЯ БАШИБОЗУК НА АНТИХРИСТА ПУТИН

217

Анонимен

преди 8 месеца

Дрон не се сваля с С 300

216

Анонимен

преди 8 месеца

Нещо свинярофилите на Sвинярника се активираха, сигурно Мутрофанова им е обещала някоя рубла повече!

215

Анонимен

преди 8 месеца

До 219Гърция преди доста години закупи няколко бройки ЗРК С - 300 със съответните бройки ракети. Тя е много преди нас в НАТО. Защо тя н-р не ги подари на Украйн///Първо:Гърция не ги е закупила от Русия, а Кипър им ги хариза. Разположени са в Крит.Гърция е готова да ги даде на Украйна, ако САЩ разположат,, Пейтриът" в Крит.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Кои са най-върлите русофоби-краваророби в България? Комунистите! Те се почувстваха предадени от КПСС-то и Русия, затова я намразиха! В червата си я намразиха. Останали сами сред зверовете, те се превърнаха в най-големите зверове, за да оцелеят! Закон на природата и социума! Примитивният социум, каквито са и тези екземпляри! За спр.вж. Ty/\yпa от Банкя, Гнома и ицето, както и вейката дето отслабна с повече от 50 кг., децата на ДС агентите от ПП и мн.др. вие ги знаете не по-малко от мен. Тагарев, Денков...

213

Анонимен

преди 8 месеца

Направление Запорожие. Ореховски участък. Войници на руските въоръжени сили отблъснаха поредната атака на зомбакнацистишена в района на Вербовой. Артилерийски обстрел на РВС, съсредоточен в района на Работино, поразява зомбита и техника на киевският наркокартел. Като цяло цари относително спокойствие. Зомбираната по натовски стандарт биомаса се готви за широкомащабно самоунищожение.

212

Анонимен

преди 8 месеца

Южна Донецка посока. Времевски участък. Зомбитата на киевската хунта изчакват и натрупват сили, като тези струпвания се атакуват от артилерията и авиацията на РВС. Зомбитата на киевският наркокартел показват незначителна активност между Урожайное и Новодонецк, но те са потиснати от артилерийска работа на РВС. Зомбакнацистишена не използва големи сили, наблюдава се движение на малки пехотни групи в десант.

211

1234

преди 8 месеца

Каква ирония!Навремето тези ракети са ни предоставени безплатно от хората срещу които сега ще бъдат използвани.Храни куче да те лае са казали хората.

210

Анонимен

преди 8 месеца

В близко бъдеще може да започне ново мащабно настъпление на зомбитата на киевският наркокартел в Запорожие, Южнодонецко и Соледарско направления. Някои източници предричат ​​датата 1.10.2023г., но е малко вероятно действията на зомбакнацистишена да бъдат обвързани с тази дата, но приблизително това ще е в началото на октомври. В същия момент най-вероятно ще започне мащабна мобилизация в Украйна, за да се наваксат загубите от "контранастъплението", което започна в началото на юни и все още продължава.

209

Анонимен

преди 8 месеца

Ти представяш ли си как сваляме дрон с ракета С300. Ние имаме 10-тина ракети и те са сигурно в София да вардят столицата. При макс обсег 400км незнайно дали ще може на тая възраст да ги мине изобщо. Аз не си представям как някой с#отльо от наще генерали дава в 3 часа през ноща заповед за изтрелване на ракета по обект във въздуха над Малко Търново или Дуранкулак. А и да прояви невероятна смелост неприсъща за нашият вид и да каже стреляйте то няма да има кой да знае как да я изстреля.