158

Роза

преди 8 месеца

Абортите не трябва да бъдат забранявани,защото тогава жените ще започнат да умират или да се осакатяват от нелегални аборти.Сексуалната грамотност на населението трябва да е по-голяма,ама простотията и неграмотността са много големи!В съвременния свят има много средства за предпазване.Всеки трябва да ги знае и да избере най-подходящото!В другите страни вероятно хората са по-просветени,затова абортите са по-малко!

157

Анонимен

преди 8 месеца

Хайде сега отговорете ЗАЩО ?

156

Demonaz

преди 8 месеца

Бълхарката иска дете само от арабин, ногар и подобни. Да гледа българско дете и да има брак , както е по-белите държави забрави. Или да се бие колко е постигнала в работата и после да си умре сама. Феминизма е по-страншно от всяко оръжие. Най-добре да падне една бомба тук и да не остане нищо от бълхаристан.

155

интересно ще е

преди 8 месеца

да се види и броя на спонтанните аборти. Каква част е той от общия брой аборти и как се движи през годините...

154

по-спокойно хора

преди 8 месеца

на този от статията целта му е да се зарибяват бг-жените да се тъпчат с разни хапчеца, нищо друго. Истината е, че абортите намаляват. Отидете и вижте в аборт . бг

153

АНОНИМЕН 007

преди 8 месеца

ДА УБИЕШ НЕРОДЕНО ДЕТЕ Е ЧУДОВИЩНО! ИНАЧЕ МИ Е ХУБАВО, ДОКАТО СЕ ЩРАКАМЕ, А...

152

Анонимен

преди 8 месеца

Много насилници - малко деца!

151

До Бруталната реал.

преди 8 месеца

И кой ни ограбва? Ние сами крадем от себе си! Всеки един българин е съучастник в това което се случва. Върхушката която извършва престъпленията и целият народ който търпи и нищо не прави. Запомнете от мен! Най големите врагове на България не са чужденци! Те са чисти българи. Родени в България и към момента са българки граждани живеещи в България. Никой отвън не ни е виновен! Ние сами сме се докарали до това положение.

150

Стоян

преди 8 месеца

Още по времето на Т.Живков и на т.н. зрял социализъм бяхме на първо място по аборти. Комунизма под диктата на окупаторите унищожиха България

149

До 169

преди 8 месеца

Това същото нещо за което говоря. И ти и аз сме част тоя народ и всеки на тая територия вече има за какво да се срамува. Казваш "с това мислене няма оправяне никога". А с какво мислене ще се оправят нещата? С "позитивно" мислене ли? Само да повтаряме колко сме велики и каква славна история имаме и колкото са глупави тия на запад? Ами ние това го правим вече половин век! Резултатите са от ясни по ясни. Най бедна и най изостаналата държава в ЕС и с най тежката демографска криза в света.

148

една

преди 8 месеца

Джоко, девойките се ....с доста по-големи батковци, те някакви цветенца ли са? А и женените с които се ....защо не си стоят при децата, а пръскат пари по такива, а, невиннте те агънца? Престанете да обвинявате единствено жените, защото сте смешни най-малкото и отблъсквате наистина читавите жени от себе си ......

147

анонимен

преди 8 месеца

Аз пък се срамувам, че има такива като според мен, защото с това мислене няма оправяне никога. Трябва малко по-оптимистично и да се спрем да си въобразяваме колко по-добри са другите, защото и аз съм видял и чул разни неща, пък и съм чел доста. Кой метна света в двете нечувани касапници, нищо че е преди години, в истор. план това е миг от времето? Я малко по сериозно и реалистично!

146

Според мен

преди 8 месеца

Няма по смотана държава от България в целият свят! Българите са много лоши и неприятни хора. Никъде по света няма толкова лоши и неприятни хора като българите. Живи дяволи! Спомням си преди доста години когато за първи път излязох в чужбина и обиколих няколко държави в западна Европа, тогава за първи път осъзнах наистина що за стока сме ние българите. Наистина започнах да се срамувам че съм българин! Това чувство и до ден днешен ме преследва и не виждам причина за оптимизъм.

145

Анонимен

преди 8 месеца

До ТРЯБВА ЗАКОН /156/ Защо да се забранява само на девойките? След като ти предлагаш да не се забранява на мъжете безразборният секс, как тогава те да си намират партньорКА? Или препоръчваш да го правят с партньОР?

144

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 97 Казваш името на майка си. Аз пък се присъединявам към тази, която пита къде е онзи с панталоните? Защо не се ожени за момичето, след като я е забременил? Защо не припознае детето си, ако го е правил на пияна глава и не е забелязал колко недостойна е жената, с която е легнал? Хайде, отговори на този въпрос - защо не припознае детето и не се грижи за него, а го оставя на недостойната майка. Така че, философе, някой друг е npocтuят тук, а не тази, която е задала тези въпроси.

143

анонимна

преди 8 месеца

Като се забрани секса на жените, ти какво ще правиш, ще има да плаааааащаш, умнико.......

142

Този Който

преди 8 месеца

И един друг аспект от темата - имаме вече две деца. Жената от три месеца чака личната да и даде направление да отиде да си смени спиралата при гинеколог. Накрая се оказа, че не се давало направление за такова нещо.

141

До 114

преди 8 месеца

С никакви жени не си излизалти, нито със "засукани" - за тях не си интересен, нито с "обикновени", защото те пък те преценяват от пръв поглед и не си губят времето с въздух под налягане. "За нищо не ставате", си написал отговаряйки на коментаторката 110, която много точно е описала проблема. ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖЕНИТЕ, а за децата. Щом жената е недостойна, ти ще вземеш създаденото от теб и родено от нея дете, ЩЕ ГО ОТГЛЕДАШ КАТО САМОТЕН БАЩА и ще го възпиташ така, че да е за пример.

140

без расизъм

преди 8 месеца

Хем ибливи хем крадливи що е то?

139

До 119, продължение

преди 8 месеца

Знам, че е най-добре майката у дома да отглежда и възпитава две или три деца, родени едно след друго, с разлика във възрастта 1-2 годинки и да ги праща на градина едва през последната им предучилищна година.Да си остане вкъщи докато те са все още в началните класове, за да ги наглежда, храни и довъзпита. Чак след това да тръгне на работа, ако има такова желание.Ти имаш ли представа колко финансови средства за нужни за това? Така че, мислителю, не само добро желание е нужно за да имаш повече деца