117

Анонимен

преди 8 месеца

Като цяло виждам, че никой от вас не му дреме за България. Готови сте да гласувате за ПРО-ЗАПАДНИ или ПРО-РУСКИ за да си правите болка и яд един на друг. Реалните Български интереси и Силната Държава се коренят в това да партнираш със всички и да си независим от ПОСОЛСТВОТО или от нещо друго. Далеч е тая мисъл от вас, нали? Вие предпочитате да се изтребете само и само да си наложите мнението, яда и омразата срещу някого. Само и само да видите, че на някой му е зле и да се кефите. Това е за АДА

116

Анонимен

преди 8 месеца

Крайно време е да даваме и МИГ-овете. Само след няколко месеца се вадят от употреба и отиват за скрап. В замяна ще получим модерно оборудване.

115

Анонимен

преди 8 месеца

След като тЪЪпландия си хариже и тези "дефектни" ракети,ще купи други дефектни ракети от ФАЩ и тях ще хариже на укрите.Така парите на озъбеното туземно население,ще бъдат харизани първо на фащландия,във вид на долари,а след това във вид на ракети на укрите.Ей такава елементарна престъпна схема измислиха фащландците и техните слуги от тЪЪпландия.А КАКВО ПРАВИ ТЪПЛНДСКИЯ,ТАКА НАРЕЧЕН "НАРОД"?БАЧКА,ЗА ДА ГО ОКРАДАТ ДО ШУШКА,СТОИ ХЛЕНЧИ И ГЛЕДА ТЪПО В СВОЕТО ЕСТЕСТВЕНО СЪСТОЯНИЕ!и ВСЕ ДРУГИТЕ СА МУ

114

Анонимен

преди 8 месеца

Georgiev, това прозвуча като че не ти пука за България ами само заради яда си срещу някого си готов да подкрепиш дори страната която не защитава Българският интерес. Дано по-малко хора като теб мислят така. Иначе милионерите в България ще растат за сметка на това да имаме колония докато един ден станем без население избягало на Запад и без Държава. Няма ли държава и население, ставаме военна зона която може да се използва за разни цели.

113

до анонимен

преди 8 месеца

"""И за какво са ни ракети, които не работят.""""" ------ А, ти как може да си сигурен, че ракетите са "дефектни"??? Да не би да си ги инспектирал лично???? или може би, независима група Експерти в присъствието на Репортери са установили и потвърдили, че ракетте са дефектни???

112

Само късп.шковци

преди 8 месеца

До К9Явно си хейтър по природа, но те светна- ние сме член на НАТО и рашистите ще бъдат изпарени, ако посмеят да се мернат на наша територия. Всички ракети да се дадат на Украйна, тука няма кой да стреля с тях. Война няма да водим, слабоумните не могат да воюват.

111

Georgiev

преди 8 месеца

Русофилчета, не ви чакат добри дни и добри новини за вашата раша :)) Взимайте си валидола, ще ви трябва.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Ако наистина са дефектни тогава за какво са им?Лъжете,че са дефектни!

109

Те

преди 8 месеца

Дефектни ама не,това е лъжа.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Ама чакайте малко червените/ Нинова като министър /нали дадоха най много оръжие за Украйна - даже Зеленски им благодари...за какво дуднат...

107

Анонимен

преди 8 месеца

ДО АА. Ами да ползват Китай и Русия КАНАДА за територия срещу америка и да видим великата демокрация къде е? То в България стана ясно къде е ПОСОЛСТВОТО. Такова нещо и по Руско време е нямало. И да не се оправдаваме с ресурсите и доларите, че сега е по-добре защото за да ни е по-добре много хора са платили цената от които е било откраднато.

106

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно, защо от Възраждане извършиха такава услуга на управляващите и поискаха закрито заседание?

105

Анонимен

преди 8 месеца

Мда, правовата държава, пардон - имитацията на държава отново. Мозък на кило, *** най-вече.

104

Анонимен

преди 8 месеца

А с оборудването от АЕЦ Белене, какво става? Отпътува ли и то, като скъп подарък за почти 20 милиарда?

103

Анонимен

преди 8 месеца

Ще гласувам за ДПС, те са най-проукраински настроени

102

АА

преди 8 месеца

До Анонимен 106 че кой ти пречи сега да живееш скромно бе? Или завистта че комшията кара мерцедес не ти дава мира. В онази държава, за която толкова милееш, нямаше да имаш възможност да роптаеш срещу власта, по никакъв начин! Ще ше да си редова овца, в голямото стадо!

101

Анонимен

преди 8 месеца

Деморкация е хората да получават кинти и да им се гледа интереса. Няма значение какво става с Държавата, хората не са патриоти и не им пука. Тях ги интересува да са богати успели и да ходят по екскурзии, техният си интерес. Затова са готови да си продадат душите на този който плаща. Загърбват си вътрешния глас който им казва кое е право и кое не. Затова малко истински, честни хора с патриотично мислене има в тая държава

100

ГЕПИ

преди 8 месеца

И сега ще ги изкарат всичките ракети дефектни. Важното е че пак ще гласуваме за ПП,ДБ,ГЕРБ, ДПС, дали пък не сме мазохисти?!

99

АА

преди 8 месеца

До Тонката Селчо, какво според теб е демокрация, държавата да угажда на всяко врескало на което не му харесва че се е на акало!

98

Анонимен

преди 8 месеца

"До ИВАН Иване, Иване, явно не си живял при социализма! И там въжаха същите три принципа АЛЧНОСТ, ПО ХОТ, ИНДИВИДУАЛИЗЪМ!" А ти като ти толкова умен не забеляза ли, че било то при социализма или демокрацията тези 3 прнципа важат постоянно. Защото Българина си остава същият непроменен човек. Така, че кой е виновен? Важно е Държавата къде е била по-добре. Запада дава пари но ни взима ДЪРЖАВАТА. Едно време имахме държава но живяхме скромно. Кое е по-доброто? Това зависи дали си човек или алчен.