62

Влади

преди 7 месеца

Триеш ли, триеш, немита ...ка? По-добре си изтрий сли.вата, а не коментариите. Ама какво да ти разправям, то при тебе ..й влиза, ама акъл - не! Нали Стелке?

61

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Да си стегат дупенцата руслетата, особено тея в Токмак. Който не се е изхлузил оттам с цивилни дрехи до сега ще му е трудно да избяга.

60

Анонимен

преди 7 месеца

Верваме ви както когато ни обяснявахте как крадат пералани заради чипове...Между другото тези руснаци нали преди няколко месеца свършиха снарядите и се бият с лопати сега?Как така още удържат великата контраофанзива,която беше рекламирана денонощно?

59

До123

преди 7 месеца

Абе тролейко,Северна Осетия е част от руската империя още по времето на Екатерина Велика,то бива,бива тъnотия ама твоята е бет!

58

123

преди 7 месеца

Сметай кво е да си съсед на Русия. Преди години руснаците окупараха (по техния жаргон асвабадиха) Осетия, а днес Осетинците са мобилизирани и пратени на смърт. Сигурно са много щастливи да живеят в "Руский мир". Някоя копейка може ли да ми припомни как руснаците нещо освобождават и защитават местните в Украйна

57

ХАХА ХА ХА!

преди 7 месеца

"Когато врагът ти нищо не може да направи - ще каже че опашката на кучето ти е крива!" осетинска пословица.

56

РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ

преди 7 месеца

РЕВАТ И СЕ МОЛЯТ НА ПУТИН ДА ДОЙДЕ ДА ГИ ОСВОБОДИ ОТ БЪЛГАРИТЕ....... МАИЦЕ. ПРОДАЖНИЦИ....

55

Км

преди 7 месеца

Пълна боза!!!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Арсен Темираев, мобилизиран военнослужещ от Република Северна Осетия-Алания./Смятай Русия анексира Осетия и сега праща на война хора от анексираните територии .

53

Анонимен

преди 7 месеца

До ЧИТАТЕЛ. Добре тогава. Страхувай се.

52

ЧИТАТЕЛ

преди 7 месеца

Има един агресор, и един престъпник - Русия. За всички времена.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Бре вие Сериозни теми Нямате ли си? -:((

50

Анонимен

преди 7 месеца

До До66. Това е върховното постишение на един елгебетерастки мозък. Повече не очаквай. Някоя обида, някоя подигравка, някоя псувня. Това е. Повече няма. По-напредналите измислят нова история на света.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Тия сами ще се избият, първо беше Пригожин, после Кадиров, сега и Осетия ... скоро, като ги запукат с ракетите сами ще се изпотрепат.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Пируети, рушвети, кастанети за да се докопат американците до тотален контрол над Планетата и к'во? Планетата ще стане по-Убава и по-чиста?! Ще се живее по-Убаво на Планетата?! Ми, няма да е по-хубаво. Ще подивеят хората, полицията ще ги трепе като дивеч и к'во? На вас ще ви е хубаво?! Идете да се биете за идеалите си, има фронт и оръжие има. Идеали имате ли?!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Ако националната държава Украйна беше цел на тази простотия, о.к., но целта е раздробяването на Руската федерация. Имаше договори от 1991г, имаше Мински споразумения и в навечерието на 24.02.2022г какво се случи? Украинската армия започна обстрел с ракети на Луганск. Аре, да са Убави американците човек да им пусне гювеч, ама те са зверчета, които като те докопат и те оглозгват. За какво да се пЪна за американците? Хищници са си хората, те нямат друга същност, а аз не съм садист, че да ме кефят

46

Анонимен

преди 7 месеца

Безмислено е да се говори с русофили. Винаги едно си знаят, като коне с капаци са. Тежки проблеми с алкохола + мозъчно увреждане по рождение водят до това.

45

Повтарям!

преди 7 месеца

По лъжите и небивалиците в коментарите на изветрелите русофили си личи колко са отчаяни... Ха-ха-ха!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Кремълският, къс пcиxoпат е типичен пример какво може да сполети света, ако на някой рептил като него бъде позволено да нападне други държави и цивилизования свят не реагира адекватно, както в този случай .

43

До Гошо

преди 7 месеца

Гошo,ама тя горката не мисли бре,за тоя вид дейност се изисква най малкото базов IQ тя просто повтаря като папагал!