296

Отговор

преди 8 месеца

До gogo 315 И контра офанзивата като офанзивата. Тъпчат на едно място . Ден на пред , два на зад и те така.

295

Я па я..!

преди 8 месеца

Дефектните ракети са измама и подлежат на санкции от Съюза на потребителите на Украйна.Не се бъзикайте с Украйна.

294

gogo

преди 8 месеца

Сега ми стана ясно защо Зеля губи . А какво стана с контраофанзивата....

293

Кскск

преди 8 месеца

Имаме дефектно правителство да го дарим на Украйна

292

Гадняр

преди 8 месеца

Аз имам една прашка от комунистическо време. Трябва само да се смени ластика, че стария се е втвърдил и ще се скъса. Може ли да я даря заедно с пратката от "дефектни" С-300?

291

Анонимен

преди 8 месеца

Забележете, даряват "дефектни" ракети, които като стигнат Украйна автоматично се оправят и вече стават годни за изстрелване.

290

Анонимен

преди 8 месеца

Ако наистина са дефекти, укрите няма да ги искат. Каква е ползата от една дефектна ракета?

289

Анонимен

преди 8 месеца

Пеевски и Тагарев - доброволци за фронта в Украйна

288

Анонимен

преди 8 месеца

Дефектни политици даряват дефектни снаряди!

287

мхм

преди 8 месеца

И някой ако ми каже, че тези действат в интерес на България... Може да действат в интерес на Турция, САЩ, Русия, но не и в интерес на България. Дано не се окажем в ситуация след време, в която да ги търсим за да ги съдим като виновни за военно поражение на България, която не е могла да се защити след всички подаръци. Старо руско въоръжение или никакво... Когато заплахата се материялизира и ти няма с какво да я спреш....

286

Jonsy

преди 8 месеца

Защо им ги даваме - Шиши : дефектни са не можем да ги ползваме, не могат да се ремонтират.Какво ще ги правят украинците - Шиши: Ще ги ползват за резервни части и ще ги ремонтират.Е тези вярно ни имат за егати ***, даже не си правят труда за смислени опорки!!!!

285

Анонимен

преди 8 месеца

Да представят доказателства за дефектите и да не излизат с номера за класифицирана информация. Също да знаят, че за дефектите не се само казва че са дефектни, но се и представят документи от комисията проверила, изследвала и описала дефектите.

284

Jonsy

преди 8 месеца

Ей ще подарят и майка си ако от посолството им кажат, само и само за да не попаднат в оня списък със санкции и да им вземат парите от офшорките!!!

283

Анонимен

преди 8 месеца

Ако бяха дефектни, нямаше да ги пращат за Украйна. На продажниците от сглобката трябва да им се отнеме българското гражданство и да бъдат съдени като чуждестранни агенти.

282

оф

преди 8 месеца

Как пък не подхванаха да свършат нещо хубаво за така наречената държава и за хората в нея. Как един път не заеха твърда позиция, като една Унгария, една Полша, Румъния. Само глупости и тъпотии, в ущърб на бедния народ. Ще оправят света

281

Русофил

преди 8 месеца

Как сте, зомбита? Правите ли лицеви и набирания? Тренирайте, че вече няма по складовете военно оборудване и ще тичате голи в окопите. Ще ви извозят до заколението със 180 стари БТР-а, за които са ви одрусали здраво преди това, ама какво ви пука - пари няма да ви потрябват повече - някои от вас ще станат директно на прах и няма да се нуждаят от ковчези и кремация така или иначе

280

хаха

преди 8 месеца

Ето за какво явно е бързането да им дадем ракети, Русия са ги пернали:Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана (СНБО) на Украйна Алексей Данилов призна, че руските военни са ударили украинска база за събиране на ракети.Руското министерство на отбраната съобщи в събота, че руските въоръжени сили са извършили 12 удара по военни обекти в Украйна за седмица, причинявайки значителни щети на снабдяването и бойните способности на украинските войски.

279

НЯКОЙ

преди 8 месеца

То ние че се излагаме много е ясно, но ако попитат Зеленски защо купува дефектни ракети какво ли ще отговори. Всеки който е бил войник знае че дефектен боеприпас не се използва и не се ремонтира. Пак станахме за смях.

278

Българин

преди 8 месеца

Мдаа. А заедно с тях ще дарим и множество бг патрЕоти от *** и БКП.Е, и те са дефектни, но все пак...

277

анонимен

преди 8 месеца

Много смешно звучи "сглобката" и на смешниците много им подхожда. Тъжното е, че ни правят за смях пред целия свят