6

преди 15 години

Ало,автора има и малко истина ,но и много много незнание в статията ти.Колко пъти си ходил до-гръцката столица,според мен 1-път и то служебно нали.Незнам колко струва билета от Бъкгария за Гърция и затова няма да го коментирам,но кой ти каза на теб ,че най-посещавания квартал от гръцката младеж е Псири,/там е пълно с албанци,африканци,българи,румънци и др./които немогат да си позволят да влезат в нощните заведения,а се събират ,тъй като наблизо има пазари с продажба на българска и руска стока и гледат да се видят с някой познат да си купят вестник или лютеничка.И кой чужденец уважаващ себе си ще отседне в центъра / Омония/на хотел.това са пълни глупости и измислици ,като искаш да пишеш то поне направи проучване и тогава го предлагай на бг.гражданин да го прочете,много лъжи има в статията ти ,но няма да ги коментирам.от къде знам повече от теб ,ами живея от 25г.в Атина и мога да парадирам ,че съм по.по по-знания от теб.Може би истината е ,че си си хапнал гръцко СУФЛАКИ :Да се надявам ,че няма да изтриете коментара ми,иначе ще си имате проблем обещавам ви.Ине се казва бузуки-бар,а просто Бузуки.

5

преди 15 години

човека казва 160 лева в две посоки в спален вагон!!!, че е по-удобно и е евтино. в рейс е по-неудобно, дори и да е по евтино от спалното във влака. за това ли намерихте да се заяждате, като не четет кво е написано.

4

admin

преди 15 години

Е не всички са длъжни да ползват вазможно най-евтините варианти за пътуване. Вероятно в български вагони е 80 , а в гръцки 160. Някои хора предпочитат да похарчат повече пари срещу повече комфорт. Предполгам знаеш, че има автомобили, които струват 10 000 и такива за 100 000 лв. Същото е и с транспорта ... и с всичко останало. Все ми едно дали ще ми изтриете мнението.

3

me

преди 15 години

Не ми трийте коментара! 66 лв. е автобус София - Атина, и е много по-удобно от влак! Пак казвам - не ми трийте коментара, че ше поствам до дупка. Ква е тая цензура?

2

me

преди 15 години

Автора, без да ми се сърдиш - София - Атина на 65 лв. с автобус. Виж в разписанието на централна автогара. 80 лв за пътуване влак, айде няма нужда. Моля да не ми се трие мнението.

1

преди 15 години

важи за 1,30 часа... Като цяло хубава статия но нали се сещате че 1 цяло и 30 часа никак не са 90 минути (или час и 30 минути..) сметнете си сами 30/100 от 60 минути :}