56

Хахаха

преди 8 месеца

Хекимян е позор, по негово време журналистиката достигна до 114 място по свобода на словото. Продажник!

55

Рим

преди 8 месеца

От богатата палитра на ГЕРБ "изскочи" един провинциален дребосък, нямащ нищо общо нито с управлението на успешна фирма, нито с управлението на град...позор.

54

Швиммваген

преди 8 месеца

Ще излъчват новини от кметството ли ?! Луда работа:))

53

Тъч

преди 8 месеца

Арменчето само се съгласи да сложат неговата глава на дузпата. А гербавата дузпа - ще е в тъча.

52

Иво

преди 8 месеца

Че Антон Хекимян няма да стане кмет на София е ясно, но той сигурно се договорил с Боко, че ако се провали там, ще заеме някоя друга партийна позиция в ГЕРБ, може би в Софийска община, може би ще го правят евро-депутат другата година. Във всеки случай неговата кариера в ГЕРБ едва сега започва и тя няма да свърши след като се провали в кметската надпревара.

51

Хммм

преди 8 месеца

По-добре да бяха поканили Цецка Цачева отколкото Кекемян....😅

50

Ето затова

преди 8 месеца

София има чудовищен бюджет и възможности за корупция и Боко не би ги изпуснал. Залага на популярна личност, но се злепостави, като показа, че е завладял популярна медия като бтв, което не е етично и морално.

49

Независим журналист

преди 8 месеца

значи да си безработен журналист. Сещам се за Цанов и Карбовски, знам, че има и други, но те са по-малки и непопулярни, а останалите са на договор с медиите, а медиите от своя страна са спонсорирани/спонсориращи (от) политиците, така че каква ми ти обективност очаквате не зная. Тоя панаир наречен "демокрация", започва да става доста скучен.

48

Мисля, че ...

преди 8 месеца

Кекемян ще се окека.

47

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

по добре хекимян, отколкото ония алабалисти кирчовците, кокорчовците и мравоядите със своя БКП-милионер, внук на ДС и БКП!!!!! а ДБ и ПП са внучета на ДПС, щото нали делян ги пердаши заедно с баце ежедневно с 300!

46

Лед Цепелин

преди 8 месеца

Герберастката-чума ще бъде ИЗРИНАТА от София. И не само.

45

Djon

преди 8 месеца

Съжалявам, че гледам бТВ новините

44

Г557дт

преди 8 месеца

Ето как платената журналистика се проявява. Хекимян бил човек на Бойко Борисов и ГЕРБ, а уж се пишеше независим журналист. Да ама НЕ, сега лъснаха зависимостите на бтв от ГЕРБ! Честито! И С журналистиката Хекимянча беше до тук!

43

Ядец

преди 8 месеца

Нали било имало свободна и независима журналистика? А цензурата уж нямало? Ах, каква поредна драма, каква осирация, каква излагация на ГЕРБ и БТВ!!!

42

Махайте го!

преди 8 месеца

Някой още съмнява ли се в чия полза са били новините по БТВ ? Човек от медията на властта изпълнява партийна повеля на същата тази валст, нищо изненадващо дотук.......

41

До 19

преди 8 месеца

Човек на Бойко в БТВ???????? Къде и на кой свят живееш???Гледал лиси БиТиВи изобщо????

40

В какъв смисъл им

преди 8 месеца

увеличава шансовете? Ако ГЕРБ нямаха кандидат другите щяха да имат повече гласове ли какво? Не ми ясна тая логика :D

39

Мнение

преди 8 месеца

В ГЕРБ е само обвързаности и далавери, в които участват дори журналисти от известни медии като бтв, които и сега служат вярно и безропотно, дори и "банкянеца" да се гаври с тях и да ги нарича "***".

38

Хрян

преди 8 месеца

Този ли е Магарето Хекимянчо, което Боко обещаваше, че дори и магаре да сложи за кандидат, хората и него ще изберат?!

37

Мдааа

преди 8 месеца

Хекимян е куклата на конци на Боко. Слагачът и подкупният Хекимян никога не маже да бъде шеф, той е винаги подчинен и има шефове, на които да угодничи. Слаб кмет ще бъде! Няма и морал, щом от журналист се метна на ГЕРБ.