72

лъвове

преди 11 месеца

Чедата на майка България, кога са забивали байряците по украинската и руската земя и са раздавали култура и език тия не са знаели къде се намират.Болград, Казан, българи с различна вяра, но с България в сърцата.А сега смях в залата.

71

anonimen

преди 11 месеца

Истинската трагедия предстои - загинаха хиляди бели хора, млади, много от тях без деца, скъпотията в Европа кара хората да спират да раждат. Ще видите в следващите години как ще пада броя на новородените бели деца, а раждаемостта на тъмните ще е традиционно висока

70

До 72

преди 11 месеца

Те и Херсонци ги броят за руснаци. Нали го анексираха и крещяха, че от тук нататък вечно ще е руски.

69

Петров

преди 11 месеца

Руснаците казвали - искаме да сме като в България, да управляват американците чрез посолството, да си съсипем страната за да им угодим. да си унищожим земеделието и да внасяме отровно зърно от Украйна, всеки ден по медиите да четем колко е велика Америка, да висим на опашки за визи щот не сме ни в Шенген, ни в безвизов режим а Америка, да дадем златото си на канадци, медиите да преписват всичко от американците и да се радваме на всеки убит руснак защото така правят американците

68

АнтиЗомби

преди 11 месеца

До 73 Къде у вас, в русия ли?

67

ВЪПРОСИ

преди 11 месеца

Само висшисттите ли са важни ? Дайте данни за мнозинството без висше образование което е по-важно от единичните докторантури на различни висшисти . Висшистите ще се оправят , как да се оправят на запад не висшистите бягащи от русия ! Те са важните и са за съжаление !!!!!!!!!!!!!!!!!! Те са мнозинство . Все едно че не са хора и никой не се сеща и мисли за тях . Това какво е , на какво прилича ? До кога само висшиста ще има право на живот и напредък ?

66

До 82

преди 11 месеца

Украйна ли е "световният господар", или Зеленски?

65

Анонимен

преди 11 месеца

150 милиона сте. Като не ви стиска да се опънете на един жужак, значи си заслужавате съдбата. Един старец на токчета ви отне съдбата и ви върти на оная си работа.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Народите носят отговорност за мерзостите на управляващите си, особено когато ги търпят безропотно.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Жалки русолизци, не разбрахте ли, че джуджето загуби войната, скоро може да загуби и главата си! А вие вашите сте ги получили празни по рождение! Жалка иZмет от предатели!

62

хахаха

преди 11 месеца

Русия нещо е загубила, а реално повечето бежанци от Украйна са именно в Мадър Раша.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Честно казано,не желая въобще да мисля за руснаците! Те забъркаха тази каша, да си кушат киселия буламач!

60

АнтиЗомби

преди 11 месеца

За последните 9 месеца, русия (вече е с малка буква) е пропиляла 6.5 трилиона рубли за войната в Украйна. Почти 7 трилиона рубли и нито един километър напредък. За следващата година са предвидени още 11 трилиона рубли за пропиляване. Вероятно повечето от вас вече гледаха клипа как багера загребва труповете на руските войници от камиона и ги хвърля в масовия гроб? Готина територия е русия, а?

59

Анонимен

преди 11 месеца

Защото руснаците спечелиха войната

58

Анонимен

преди 11 месеца

Да се махат всичките руснаци и от България. Такива не ни трябват.

57

Анонимен

преди 11 месеца

До 58. Контранастъплението стигна до Севастопол. По-точно до щаба на руското морско командване!

56

Умрех от смех

преди 11 месеца

Военен самолет Ил се разби на летището в Мали! Не е американски...

55

-_---

преди 11 месеца

А колко милиона укропитека налазиха света.?Избягаха богатите всеки е виждал с какви коли са.Арогантни нагли,готови за бой.

54

други 10 милиона

преди 11 месеца

украинци се присъединиха с референдум към Русия.

53

10 милиона украинци

преди 11 месеца

Избягаха в ЕС.