113

Magna Bulgaria

преди 8 месеца

Колективният Путин срещу колективният Запад -- така може да се опише патовата ситуация към настоящия момент. Г-н Галямов може и да има право за повечето неща, но мисля, че греши в едно: и да си отиде конкретният Путин, колективният Путин ще продължи да управлява. Защото тук вече няма идеология, а краен политически цинизъм от макиавелистки тип. Единственото ,,идейно" е в пропагандното противопоставяне между ,,дегенеративната Гейропа" и ,,нормалната православна Русия". Все още това хваща вяра там.

112

гошо

преди 8 месеца

Агата Кристи семки да яде...

111

краваромучалките,

преди 8 месеца

мучат, а всичко останало си е нормално. По тия статии се съди че запада е в безпомощно състояние.

110

Анонимен

преди 8 месеца

Никакъв бунт или преврат няма да има. Подкрепата за Путин в Русия е колосална.

109

нафърфорий

преди 8 месеца

Мдаа..., Пеперуткин яко обърка плановете на Запада начело със Щатите, не, не казвам, че той е "цвете за мирисане", нито съм му "фен", но щом на запад не просто го мразят, а го Ненавиждат, значи е объркал "играта" им! Дали е лицемер? Нито повече, нито по-малко от всеки един от нас, истинските политически лицемери от най-висок ранг са на Запад!

108

СПОРЕД статията,

преди 8 месеца

Укропитеците пак ги маризят яко на фронта. Така ли е мисирките?

107

Путин е велик!

преди 8 месеца

Както е казал Сталин: "За верността на посоката по която вървите съдете по силата с която ви плюят враговете!"

106

Георги Сава Раковски

преди 8 месеца

Много хубава статия! Браво!

105

Анонимен

преди 8 месеца

След първите няколко абзаца се отказах да го чета тоя нагаждач!

104

2 км английски

преди 8 месеца

:) Вече различаваме стила на хайли-лайклитата! Тия ингилизите наистина са цинични лицемери!

103

Popa ot razgrad

преди 8 месеца

Много подробна и изчерпателна статия...много добре е описала положението в Кремъл...

102

до 105

преди 8 месеца

Скоро не беше публикувал това клише.Хайде напиши нещо друго.Сега децата и внуците на същите лапат милиони и ни управляват,,а ние ядем тублерони,караме западни трошки,щастливи сме,че може да им миеме дирниците на западняците за жълти стотинки.ядем отрови.София не е България-страна с голяма бедност,а най-лошото е ,че хората станаха зверове и безразлични към съдбата на другия,опустошени и оскотели.

101

КЛАСИКА!

преди 8 месеца

Мучането на кравите изпълва ефира - Русия си върви!

100

Анонимен

преди 8 месеца

На чужди топки не правете кръщене. Русия си е Русия.

99

До руZоРоба 115

преди 8 месеца

Напредва. Бавно, защото любимите ти о_рк_и са минирали всеки квадратен см завзета земя, щото нали щяха да в Киев за 3 дни... А какво става с щаба на Черноморския флот в Севастопол - нещо много пушат и там, а?

98

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно,какво ще каже този,който пише речите на Байдън?Цлаба пропаганда .Българинът има толкова проблеми,но за тях ни дума,ни вопъл,ни стон.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Много кухо. Довчера уж писал тезите на Путин, днес се отрича от това, което е писал. Или просто са му трябвали пари за да разкрие тези "сензационни" детайли от "кухнята" на Кремъл. Постна манджа за блуждаещото селячество.

96

До Анонимен 102

преди 8 месеца

Абсолютно алогични са ти сравненията. Не може да сравняваш две различни епохи, всичко се развива с времето. То и баба ти едно време е карала с хурка и стан, но няма как да кажеш, ако сега така правят жените, големи икономии ще правят при днешните заплати. Всичко с времето си, хубаво и лошо е имало и преди, има го и сега, няма нужда от очила и идеализиране на днешното време. Далече е от идеалното и справедливостта.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето служители са така. Докато им плащат и са почитани в организацията на която служат, подкрепят и вярват. После се отричат от бившия си господар и започват да служат на новия със същия ентусиазъм и отдаденост. Съвсем предвидимо поведение.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Поредната доза евтинка пропаганда от някакъв disgruntled employee, който уж писал речите на Путин, но днес, когато вече не го пише изразява несъгласието си с тях. Нищо, малко хумор никога не е излишен.