70

Ромо Мраз

преди 8 месеца

А всички ромове да ги върнем в родината им индия

69

Про100 КирчУ :

преди 8 месеца

Оооо неееееее! Пълна Куролация на литмусът алангро на парапета! Дискриминация!

68

Анонимен

преди 8 месеца

Много адам акълии тука. Така е навсякъде и се пази езика. Защо един грък в БГ учи сам и проговаря на български. Така са научени. Да уважават страната в която живеят. Но и изискват на чужденците в Гърция да говорят техния език. Правилно е това решение с езика. Следващият ход е забрана на двойното гражданство. След време, но не сега и веднага

67

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците да се махат от България

66

баба мара

преди 8 месеца

спрете веднъж завинаги това гражданство баш българите са измрели преди 100 годинитова е 5 поколение което иска паспорта за да шета из европа и да работи там колкобългари се писаха българи на преброяването в македония колко българи гласуватпо света на изборите

65

Анонимен

преди 8 месеца

То по софийската логика да се брои всичко наоколо Пловдив ще е по голям и от Белград :D

64

Анонимен

преди 8 месеца

Кой политик ни натресе София за Столица дето е краен град и то малък (ако броим местните жители)

63

Анонимен

преди 8 месеца

а на изборите всеки може да гласува, даже без лична карта :)))))

62

Анонимен

преди 8 месеца

Над 80% от гласуващите в Турция и идващи да гласуват в България "наши сънародници" не владеят и говорят Български с тях какво правим?

61

Анонимен

преди 8 месеца

Има хора, които не могат да го говорят, камо ли да пишат. Етнос - ясен. Моля също и за гласуване да има критерии , например диплома за средно.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Eзиков фашизъм.. така му се казва на това. В Германия и Франция говорят на английски, но искат да им говориш на немски и френски. Същото искат да въведат и тук!

59

bl

преди 8 месеца

"Хубаво е да се чете така, че българинът признава, че има македонски език" ... Ние, българите не сме признавали македонски език. Признали сме северо-македонския като език на Северна Македония и основан на Българския език.

58

Анонимен

преди 8 месеца

София просто няма манталитета на голям град. 40 и селца замаскирани като кваръали

57

bl

преди 8 месеца

За съжаление тези закони важат само за придобиване награжданство чрез натурализация. Нищо не може да се направи срещу придобиване на гражданство по произход - да кажем един патагонец с българско гражданство се жени за патагонка в Аржентина. Тяхното дете, родено в Аржентина се води български гражданин, без значение дали знае български или дали въобще знае къде е България.

56

иван

преди 8 месеца

До АнонименА ти щом си нормален откажи се от него бе умнико. Не виждаш ли че с мисловната си дейност си направо в тази категория.

55

До BG

преди 8 месеца

Хубаво е да се чете така, че българинът признава, че има македонски език и да разбере най-накрая, че има жираф като животно с дълъг врат.

54

d

преди 8 месеца

Много ми е чудно чисто конституционно като си роден българин и се откажеш поради някаква причина от българското гражданство как може някой да ти забрани да си го поискаш отново, като то ти се полага по рождение по принцип. А иначе би трябвало придобилите да са в публичен списък - да виждаме какви маймуни получават паспорт.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Македонското гражданство ни ти дало излаз на спорт, на море, никой не иска да има българско гражданство хората се отказват доброволно от него

52

Анонимен

преди 8 месеца

За бг паспорт се редят всички, които искат свободен достъп до ЕС. И понеже в България всичко може срещу съответната сума, искат бг паспорт. Що не искат полски, немски или шведски? Щото само тук минаваш леко със съответния рушвет. Всичко е заради ЕС.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да имаш отклонения за да искаш да вземеш точно пък българско гражданство.