165

ХАХАХХХАА

преди 8 месеца

ХАХАХАХХАХАХХХАХА. Така не съм се смяла отдавна. Ръстът на заплатите изпреварил европейския. Тази която пише публикацията не е добре с главния. Само нейната заплата се добллижава до европейската. Моля спрете да пишете глупости

164

Анонимен

преди 8 месеца

До Герс 161 : "Ако всички станат ИТ" - да ама не могат. Много опитаха, ама там се иска ум. А умните не са често срещани по нашите земи.

163

Мухаха

преди 8 месеца

Ахааа, всички разбрахме. Омряла е сииганката дето ви хвалеше. Ами публикувайте тази радостна новина и в западните медии. Току виж пристигнат сервитьори от Испания... шофьори от Германия... мед.сестри от Франция...и берачи на ягоди от Англия... да ни се молят да ги вземем на работа...

162

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Да ви попитам всеки ли може да стане богат с държавна заплата да има 20 имота и милиони в банката или всеки ли може да стане депутат колкото и да си образован Системата в държавата ни трябва да се промени ЕТО субсидии се дават само на определени производители

161

Стойчо

преди 8 месеца

я сега прочетете между редовете: ръста на заплатите изпреварил европейския, но размера си е 5-10 пъти по-малък

160

Анонимен

преди 8 месеца

До 160, в Западна Европа това да се местиш там където има подходяща работа за твоите знания и умения е нещо съвсем нормално. Една от причините хората да живеят под наем е точно тази. Работил съм в 4 държави, по цялото черноморие и в 2 града в България..... щом едни могат... и другите могат? Лично мнение. Докато позволяват някой да злоупотребява с тях... хората ще бъдат мачкани. Оправданието: в моят град няма работа... е точно това, оправдание.

159

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимен 163, наистина е така. Къде работиш определяш ти. Никой никого не кара да работи с опрян пистолет в главата. Останалото е оправдания.

158

анонимен

преди 8 месеца

Я СТИГА ПРОСТОТИИ ОТ МНОГОТО КОМЕНТИРАЩИ. КОЙТО ИСКАЛ И РАБОТЕЛ ЗДРАВО ПОЛУЧАВАЛ. ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКА ЩОМ РАБОТИШ ПРИ НЯКОЙ МЕСТЕН ФЕОДАЛ ИЛИ СВРЪХБОГАТ ОЛИГАРХ. КАК ТАКА ЩЕ ДАВА НА РАБОТНИКА??? НАЛИ ДОГОДИНА НЯМА ДА МОЖЕ ДА КУПИ НОВО ВОЗИЛО ОТ ПОРЯДЪКА НА 500 Х.ЛВ. ИДАЛИ САМО ЕДНО НЯМА ДА КУПИ АКО ИМА И ЛЮБОВНИЦА. СТИГА ВЕЧЕ ОТ РАБОТА СЕ СТАВА ГЪРБАВ НО НЕ И БОГАТ. АМИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ИДВАТ ТУК ДА РАБОТЯТ ЗА ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВАТ СЕГА.

157

Bai Dun

преди 8 месеца

В топ 50 сме в европа по заплати :)

156

Герс

преди 8 месеца

И ако всички станат It какво ще ядете *** на Украйна ли? Какво ще пиете мръсната вода от реката ли или ще плащате скъпия ток от сащ?за какво ще ви стигат тия хиляди левове тогава?

155

до 148

преди 8 месеца

Съгласна съм с теб ,но не и за малки населени места,където просто няма възможности,Големите градове са друго нещо,но не всички имаме възможност да живеем там.

154

Анонимен

преди 8 месеца

В България само безделниците и мрънкачите са бедни- факт. Всичките ми познати, които са бедни просто не им се занимава да се развиват и нямат никаква финансова култура. Искат да си бачкат в склада или супермаркета цял живот без да се развиват. Затова и западна Европа е толкова привлекателна за такива хора- гарантира им се някаква база без да им се налага да се напъват много.

153

Анонимен

преди 8 месеца

До Патриот, да добавя към казаното от теб, че има други сектори, в които заплатите са в пъти по-високи от нашите. Банков сектор, строители, архитекти, адвокати...... Както видяхме и немалко лекари получават забележителни суми. Така че е време да се спре с това врещене срещу ИТ-тата. И ние като останалите работим и получаваме каквото сме си договорили. Плащаме си чинно данъците. Според мен врещенето трябва да бъде срещу сив и черен сектор. А всички знаем къде се плаща под масата!

152

Анонимен

преди 8 месеца

Не си видял европейци да работят тук, защото не излизаш от вкъщи.

151

Патриот

преди 8 месеца

Масовите ИТ-та получават средно 5к. Няма какво толкова да ни превъзнасяте. Плюс това работата е натоварваща и отговорна.

150

Анонимен

преди 8 месеца

До 144 Пропаднала е , защото ти е ниска заплатата ли? Нека позная - държавата ти е виновна за това, нали :D

149

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 142 : Няма такова нещо като "свръхплатени" ИТ специалист. Всички получаваме точно толкова, колкото изработваме. Ако това ти е проблем - да си учил. Когато ние учехме, тарикатите висяха по кафетата и ни се подиграваха. На ви сега!

148

Патриот

преди 8 месеца

Искам да полетя с Полет.

147

:-)

преди 8 месеца

"българинът имал и бонуси" - това звучи малко като информация "Една Жена Каза". Всички са чували за бонусите, но никой не ги е виждал.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Златен медал за лъжа на годината! Не виждам как дори децата ще ви се въжат на поредните глупости.