47

Анонимен

преди 8 месеца

Хиляда лъжи на Зеленски отново, той се побърка. Украйна никога не е имала ядрено оръжие, то беше първо на СССР и след това се управляваше от Русия. А по онова време Зеленски играеше кючек то телевизията

46

да

преди 8 месеца

зеления плъх разбра че ЕС вече оръжие няма и не дава, и веднага отиде да проси при бай пън...не разбра обаче че каквото му дадат става на скрап - леопарди, брадли, пейтриът сега вече са в стоманолеярските заводи на русия и ще станат на изтребители или подводници!

45

Пффф,

преди 8 месеца

манGала Гютермиш за какви климатични армагедони бълнува,съвсем е презобил с бЕло рано сутрин от стоката на Зеленоида... Съвсем изплискаха легенЯ тия еко-ши3ита!!!

44

Анонимен

преди 8 месеца

До мдааТъй, тъй, а всички копейки, български и руски повтаряха, че *** няма да нападне. До полунощ на 23.02.2022

43

Бай Дрън

преди 8 месеца

Ей, едно нормално лято да има у нас и тия почнаха с Армагедона. Какво по*хубаво от това, горещо лято с нормална, топла есен, без фезки скокове в температурата, както се случваше често?

42

Бай Дрън

преди 8 месеца

По някой тупаник не са ли си раменили Лавров и Зеленски в коридорите или тоалетната?

41

мдаа

преди 8 месеца

Колкото и да се повтаря "непредизвикана агресия", само за слепите не е видно, че това е лъжа. След преврата 2014г. жителите в Донбас бяха подложени на ежедневни бомбандировки, вкл. и от самолети. Беше им забранено да говорят на руски. По всички правила на ООН имаха право на защита и самоопределение. А Крим си беше автономен и по време на СССР. В ново време укрите им отнеха автономията. Крим обяви независимост, даже с референдум. Косово обяви без референдум. За Косово може, за крим не. У лево.

40

до 50

преди 8 месеца

Чувал съм, че дизапама помага на хора като теб, да не чуват глупости :)

39

Гутериш е от еко-

преди 8 месеца

терористите изглежда. Да, има климатични промени, и не, не е от човешката дейност, спрете с глупостите.

38

Та и аз да питам

преди 8 месеца

А нещо за България не казаха ли? Или само за техните си далавери?

37

Печено янки на шиш

преди 8 месеца

Двама бивши американски военнослужещи са били заловени по време на бой с руските сили в Украйна, съобщи The Telegraph. 39-годишният Александър Друке и 27-годишният Анди Хюйн. Едуард Уолтър Уилтън, е убит в битките за Бахмут. Негов близък потвърди за *** му, но отказа допълнителна информация.В сражение е загинал и бившият морски пехотинец Грейди Керпаси.

36

Един с Една

преди 8 месеца

После единия извадил бело, другия водка и още купонясват с момичетата в хотелската стая

35

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Лавро щял да оди на Ню Йорк. Питам откъде ще мине? Със самолет не може, издирват го от Интерпол. Предлагам с кану през Босфора или с подводница.

34

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Росснакът си знае и си пее неговата, руската истина - как той е жертвата във всеки конфликт от последните 150 години. Преговори с росснаците се водят успешно само с Хаймарс и Сторм Шадоу.

33

.!.

преди 8 месеца

еми то рашистан казаха, че война в Украйна е нямало няма и няма и да има! Но пък избиват постоянно цивилни и мисрни Украйнски граждани като им взривяват домовете болниците детските градини и други! Следователно това си е чист тероризъм от страна на рашистан! После ако се иска мир в Украйна то е пределно просто и ясно! също като путинофилията тука! изтегля се рашистан от окупираните територии и ето ти мир! Та така!!!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Кретенията укропитешка - Полското министерство на външните работи извика днес посланика на Украйна във Варшава заради речта на украинския президент Володимир Зеленски пред Общото събрание на ООН, съобщи полската новинарска агенция

31

Анонимен

преди 8 месеца

Ти не се грижи кой колко живеел не ги решаваш ти тези неща, най много сам да паднеш там където копаеш. Но кикой не е безсмъртен и тогава ще плюеш някой друг и ще завъртиш същите опорки за кандидата на единна Русия, ако си все още жив. Не съм чул още проксито да е дало живот на някой, става точно обратното, прокситата мрът като мухи, то не бяха умерени джихадисти.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Ти не ае грижи кой колко живеел не ги решаваш ти тези неща, най много сам да паднфш там където копаеш. Но кикой не е безсмъртен и тогава ще плюеш някой друг и ще завъртиш същите опорки за ландидата на единна Русия, ако си все още жив. Не съм чу още проксито да е дало живот на мвкой, става точно обратното, прокситата мрът като мухи, то не бяха умерени джихадисти.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Следващата сесия няма да е в щатите, ако щати въобще съществуват.

28

До Лилипутин

преди 8 месеца

Путин ще замине за гробищата скоро. Те руснаците живеят до 65 някъде в добрия случай а тоя е на 71