28

Роберт

преди 8 месеца

Какво са им виновни тези статисти на дребен надник? Как да се снима такъв филм?

27

до руснака

преди 8 месеца

А как да се облекат, когато трябва да снимат сцена с маршируващи нацисти? И комунистическия режим и символите му са забранени в ред конституции, включително и нашата. А самият режим е обявен за престъпен.

26

свободаравенствобрат

преди 8 месеца

И по много рок фестове е прието, и сред изпълнителите и сред публиката.И не ме трийте само защото говоря по темата вместо за политика.

25

свободаравенствобрат

преди 8 месеца

И по косплей фестове и подобни, изобщо в рамките на изкуството и развлеченията.

24

Руснака

преди 8 месеца

До 18...Какво сравняваш петолъчката с нацистките знаци, униформи и инсигнии?Къде е забранено да си с петолъчка? Едно е нацистки фашизъм, а съвсем друго комунизъм. Щом са се иблекли така, значи имат афинитет към нацизма, а не са го направили по задължение.

23

Петров

преди 8 месеца

то нали затова нацистка европа и сащ подкрепят нацистка украйна, това си е било винаги нацисти да се разхождат в западна европа

22

До 16

преди 8 месеца

До До 15 Добре, че им го припомни.

21

Анонимен

преди 8 месеца

На нас пък ни върнаха всички етнически територии без да се наложи да пролеем дори капка българска кръв. И изкупуваха цялата селскостопанска продукция, включително наранени и загнили плодове и зеленчуци, нарязани и почистени, под формата на пулп. Имало е и договор за внос на стоки в България - предпочитането на немски такива е носило бонуси.

20

Ха-ха

преди 8 месеца

Какви са тия опърпани униформи, Хюго Бос се върти в гроба.

19

свобода равенство бр

преди 8 месеца

Просто са клонинги на бащите си през 1980г и много си личи. *** няма нужда пак да пишете за и дори срещу русия.

18

Това е наужким, бе.

преди 8 месеца

Тези хора правят историческа възстановка. Иначе всеки филм с убийства трябва да се забрани. В България, гр. Пловдив, се правят възстановки с Василий Втори ***, например. Познаваме всички от инициативния комитет. Това не значи, че участващите искат да убиват и ослепяват българи. Те са българи.

17

до 17

преди 8 месеца

За реквизити за филми и други артистични произведения може да се ползват. Както и петолъчка или огнестрелни оръжия и др.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Лека полека нацизма се завръща в Европа! Мислех си, че нациските символи са забранеени по цял свят.

15

До 15

преди 8 месеца

Охоо, около 150 000 е бройката на евреите, служили във Вермахта и носили подобни униформи. :)))

14

Анонимен

преди 8 месеца

Човек облечен в нацистка униформа, как се разбира, че не е немец? Някакви знаци на челото ли има? Аз съм от еврейски произход и такива неща ме дразнят. Неуместни са.

13

Bai Dun

преди 8 месеца

Зеленски пребери си родата !!!

12

Таня

преди 8 месеца

И как да се направи филм с нацисти без да се покажат нацисти? Споделете, драги разбЕрачи?

11

до 9

преди 8 месеца

Комунизма е продължението на нацизма. Комунизма е най-крайната форма. Отрича се абсолютно всичко извън него. Издига се в култ - Ние сме най-най, нашето е най-най, всички са врагове и само ние сме достойните.

10

Анонимен

преди 8 месеца

През културната революция в Китай загинаха около 50мил китайци.Света това почти не го коментира.А и нищо същественно не донесе на света.През втората световн война загинаха 60 мил.Но Тази война вкара човечеството в 21 век.Хитлер изпрати Гагарин в космоса и Амстронг на Луната.Даде тласък на Телевизията,генетиката,Маталознанието, реактивната авиация.Немски учени дадоха на Русия Атомната бомба.Благодарение на ВСВ се разпадна колониалната система.Хитлер за емблема има свастика т,е Ротора на вечния мо

9

РУСОФИЛ

преди 8 месеца

Ние предопредихме ли, че нацизма се връща в Европа, но никой не ни повярва!Матушка Русия отново ще трябва да Освобождава Европа.