89

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Само я вижте тая се е хранения само с украински безопасни стоки!Момче на майка си -мамо мамо растат ми ц....ци,мммм боли ме к.....₽а отговорила майданаДействието е в Украина,Чернобил-Вече и у Нас

88

Анонимен

преди 7 месеца

И след Чернобил така казваха, нЕма страшно, всичко е наред! И народът рупаше салати, череши и други, щот са безопасни. Само в армията наредиха да не се готви месо с кости и кокали, а само месото. Взеха някакви мерки.

87

Вчера се зачетох

преди 7 месеца

В етикета на заводски хляб. 8 реда съставки вкл. Соево брашно, пшеничен глутен, набухватели и консерванти. Сигурно има и малко брашно, което не променя особено цената. Тоест цената на хляба не зависи от зърното

86

Интересно

преди 7 месеца

А полският президент Дуда каза, че украинското зърно не отговаря на стандартите на ЕС.

85

Анонимен

преди 7 месеца

Българите сме като глебарките и плъховете- ядем *** и се кефим. Бяга е от хубавото като чумави! Затова ще оцелеем и при ядрен взрив!

84

Съвет

преди 7 месеца

Вкусният украински хляб го мажете с полезният китайски мед.Става страшно вкусно направо бомба от полезни вещества.Трабва да ви кажа че ще пораснете и физически и умствено ще израснете.

83

Анонимен

преди 7 месеца

Споко в България няма кой знае какви украйнски стоки .Шоколадите ,,Рошен" до преди години се продаваха и в Русия.Украйнските сладоледи не са от добрите ,и редко някой ги купува.Въобще украйнският внос е пренебрежително малък с изключение на слънчогледа, но той е спрян.

82

Bai Dun

преди 7 месеца

И 1 мармот завиваше шоколада в станиол....скоро очаквам статия от рода "редовното приемане на украинско жито задоволява нуждите на тялото от витамини " !!!

81

Анонимен

преди 7 месеца

Тежки метали няма ама е ГМО Американка и ръсено яко с химия и укрото и нашето е същото.Няма никакъв контрол от никой.Зърнарите трябва да са длъжни да садят истинско зърно от соца и контрол на търговията,първо да се снабди държавата(евтин хляб и олио) и тогава износ.Който не му изнася да се откаже и държавата да си вземе земята като направи държавна кооперация.Няма как да падат бомби и ракети в Оркайна а комбайна да жъне а камиона да го извозва въпреки бомбите.Опичайте си акъла!

80

Жоро павето

преди 7 месеца

Има ли внос? Опасно ли е? От къде да пазаруваме?

79

Анонимен

преди 7 месеца

Каквото и да е българина толкова отпадъци е изял за тези 30 години че вече има имунитет.Що ли отпадъци не сме изяли,че това укро зърно няма да е никакъв проблем за нас.След време ще му свикнете и даже само от него ще искате защото всичко украинско е най добро!Идва от Рая в Украйна в бедна България!Да ви е сладко.

78

вЕрваме

преди 7 месеца

То и ла.йноморието беше чисто като сълза на деввица, ама отчетоха двойно повишение на "морския вирус", а след дъждовете лъснаха и тръбите по плажовете...

77

Анонимен

преди 7 месеца

до 38,ти си бий ваксините и не се плаши,слагай по 2 маски за по сигурно

76

Анонимен

преди 7 месеца

до 38,ти си носи още по 2 маски,бий ваксината и се не бой,те почнаха да измират като мухи тези с 4 ваксини ама на паветножълтия само умнотии са му в главата-павето

75

Анонимен

преди 7 месеца

а морето чисто и евтино :))))

74

Анонимен

преди 7 месеца

Сега украинките ядат българско зърно и почнаха да се побългаряват постепенно.Ако пак започнат да плющят украинско незнам може пак да започнат и с претенциите.Тъкмо се успокоиха малко.

73

Хаха

преди 7 месеца

Колко такава пшеница сте изяли....бедна ви е фантазията. И не само пшеница ами изобщо най големите отрови. Да не би случайно да си мислите че млякото и млечните продукти в магазините са български? Почти всичко е синтетика. Вносно сухо мляко, палмова мазнина, соев лецитин и стабилизатори. Ами месото? Замразено от военните резерви. Колбасите? Правят ги от изрезки и отпадъчни продукти. Пилешкото? Пълно с хормони и солени разтвори. Зеленчуците? Внос, бъкани с нитрати и следи от пестициди.

72

Пенчо

преди 7 месеца

100 години се внася от Украйна всичко, изведнъж плебса реши, че било вредно. Дали не е от яд, че не клякат на рашките? М?

71

до 74

преди 7 месеца

Откъде знаеш? Цял живот се занимавам с внос и контрола е много, много тегав. Ти с какво се занимаваш?

70

Анонимен

преди 7 месеца

Ние да не сме Африканска държава ,че уКропитеците ще ни хранят.Знаем какъв е контрола ,не се напъвай да ме убеждаваш.Да си продава стоката на Германия,САЩ Великобритания тия ,които му дадоха Урановите снаряди .