92

Анонимен

преди 9 месеца

Коментарът за Орбан и хлябът за Африка отново е пример за интелектуалната мощ на българските коментатори. Европа ще купува зърно с и без Украйна. Когато Европа не купува украинско зърно, страните от Африка могат да купят зърното което Европа не купува. Ако Украйна не изнася зърно въобще, Европа ще купу каквото зърно има на пазара и за Африка зърно няма да остане и ще гладуват. Обаче понеже българското образование е толкова добро, както виждаме има българи които не могат да съберат 2+2.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Зелената енергия в ЕС рискува да стане сериозно зависима от Китай. Всъщност Китай подкрепя зелената сделка в ЕС и е готов да продава на съюза соларни панели, батерии, и всякакви зелени проcтотии за които ЕС няма нито ресурси нито възможност сам да произведе.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Не, не става дума за цялото производство, става дума само за 14% от потреблението на битова електроенергия. Само това покриват вятърните мелници и слънчевите панели. Дори и цяла Сахара да покрият със соларни панели, пак няма да стигне за немската индустрия. Освен това нямат и суровини да произвеждат соларни панели - зависими са от Китай. Немската икономика е обречена, а след нея и ЕС си заминава.

89

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен97 инж. балкански е иноватор голем - топач, нагаждач, службогонец, ефрейтор, левскар. тая порода не иска да живее добре, тя иска друг да е по зле. един слуга не иска да е свободен, той иска друг да му слугува на него.

88

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен И ето на, веднага ще се намери некъв индивид който да пита какво ставало с контраофензивата под статия която няма нищо с това. Българинът няма с какво друго да си загрее душата освен с това, че Украйна все още не е изгонила руските фашисти от територията си. Топ 3 по иновации в Света. Интелектуални гиганти.

87

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Анонимен91 китай има официален дял 30процента и става въпрос за цялото производство на електроенергия. вие докато разтегате шумкарски партенки, другаря си пусна 2 мегавата волтаици на 4500 метра надморска. щото няма изгода и трябва да купува газ

86

Анонимен

преди 9 месеца

Орбан: Сделката за украинското зърно е глобална измама. Нас ни излъгаха, а Африка не получи и един хляб.

85

Ушко Радеф

преди 9 месеца

Аве друзя, Крим още ли е руски, че напоследък нямам време да следя новини.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Европейският съюз трябва да обмисли стъпки в случай на победа на Русия в Украйна, заяви румънският премиер Марчел Чолаку в интервю за германския Щандард. Тези думи значително се различават от войнствената и плоска реторика, с която са свикнали в Европа. Като един от вариантите той посочи готовността за пълен отказ от руския газ. Според Чолаку Европейският съюз и "демократичните държави" трябва напълно да се откажат от руския газ и други стоки, дори ако това засяга комфорта на европейците.

83

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

82

Анонимен

преди 9 месеца

"В Германия миналата година 25,2% от произведеното електричество е от вятърни генератори. 11,8% от соларни панели." - Това е така но само за потребителското електричество, и не 25% ами 12%. Соларните панели и вятърните турбини не могат да покрият дори и 1 процент от нуждите на немската индустрия - купуват газ от САЩ и Русия, освен това отвориха въглищни централи, но вече са обречени, повечето немски поизводители се изнасят в Китай и САЩ, икономиката на Германия е пълен крах.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Дезинформацията е придобила колосални размери! Толкова за статийката.

80

Шустакович

преди 9 месеца

Илон Муск не е гений и не е по-хитър от другите. Все едно да кажеш че този който уцели 6ца от тотото е по умен от този който не мжое да уцели и тройка.

79

Анонимен

преди 9 месеца

МУ-ХА-ХА-ХА...НО НЕ БЯХА КОМПЮТРИ А КОМПОТИ!!!

78

Анонимен

преди 9 месеца

До Шустакович Мъск е добър пример на културата на иновативност на българите. Защо Мъск може да си позволи да изхвърли 44 милиарда долара купувайки Тиутър? Защото когато българите му се присмиваха и му обясняваха, че електрическите автомобили са т ш ак, човекът си работеше над мечтата и я реализира. А тук му давахме акъл и му обяснявахме как си губи времето с ненужна и лоша технология.

77

Идеалист

преди 9 месеца

Този човек е най- големия двуличник. Пак е говорил пазни приказки и синергии!

76

Gorskio

преди 9 месеца

Пффф - живеят горе по върховете в измислен свят...

75

Анонимен

преди 9 месеца

В Германия миналата година 25,2% от произведеното електричество е от вятърни генератори. 11,8% от соларни панели. За сравнение в България масовият българин се присмива на немците, обяснява им колко са прости и как от Искъро по-дълбоко нема, а от руската газ по-убаво нема и как ВИЕ били та ш ак. Българинът сам автомобилен концерн не е създал, обаче по-долу се присмива колко зле били фау ве. Е те това е. Мама каза, че сме най-красиви и най-умни.

74

Резидент

преди 9 месеца

Горд съм да бъда резидент в третата най-технологична държава в света след Русия и Северна Корея!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Тук е повече от прав. Но един кремълски агент няма заслуга затова, защото всички иновации идват от компании, свързани с ЕС и САЩ, защото ЕС и САЩ са около 200-400 години технологично напред от Русия.