299

Анонимен

преди 8 месеца

Не е същото да стреляш по някого от 5 метра и от 50, дори да искаш само да го раниш, некадърна стрелба може да му пръсне канчето

298

Анонимен

преди 8 месеца

Милиционерка я хванало шобето, та чак започнала да стреля. А много добре са знаели, че крадците не са въоръжени. Просто настигаш ги, поваляш ги, бой и в ареста ..

297

Димитър

преди 8 месеца

Милицията толкова си може..... не могат да бягат, дори и да стрелят не могат! Най-лесно и да извадиш патлака и да пуцаш.. За това акъл не се иска.

296

Мм да!

преди 8 месеца

Интересно, ако беше ударен с тръба по главата, какво ли щеше да каже по случая адвоката Марковски?

295

Гадняр

преди 8 месеца

Юридическото лоби в парламента състави този и още много подобни безумни закони. Много специални изискавния, за да се стреля по престъпник, който бяга през глава и би могъл да нарани някой случаен минувач...!

294

Жоро

преди 8 месеца

Полицайте извьршили това служебно задьлжение да получат по 10 дни допьлнителна отпуска и този който го е застрелал да бьде награден с парична награда от 10000( десет хиляди лева) . Това е заслуженото за тях и че ни спасиха от един по малко!!!!!!!!!!

293

Художника от Браунау

преди 8 месеца

Я покажете клипчето от Харманли, където 4ма маngуса нападат едно момче в кола с бухалки. В такова ежедневие ли искате да живеете ?! Слава на полицайката, дай-боже всеки ден да унищожава по един такъв

292

Анонимен

преди 8 месеца

Тая жена полицай трябва да бъде наградена, независимо къде е прострелян нападателят на жени. Колегата на Евгени Пригожин който на младини също е ограбвал жени по улиците напълно си е заслужил съдбата.

291

Анонимен

преди 8 месеца

А дали нещо не ви будалка полицията? Няма никакво значение какво е станало в 2 часа

290

Българин

преди 8 месеца

ПРИЯТЕЛЮ ФИКРИ, ТОДОР ЙОТОВ е софиянец. В ЦСКА Е ИГРАЛ, преди да се ожени за ловчанлийка. не винаги парите са най-важните. ХАЙДЕ ТРАПЕРИТЕ. Аз не съм от тях, но съм живял в Щатите им. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.

289

Тошо

преди 8 месеца

До който краде, ПЛАЩА !За 20 лева!!!!!!!!! и ЧИФТ МАРАТОНКИ!!! България е ограбена с милиарди и никой не протестира!!!ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРИЯЛ БАТЕ! МНОГО ЛОШ!!!

288

Анонимен

преди 8 месеца

да сменим следствието и прокуратурата само с жени, току виж има справедливост за корумпираните по всички етажи... ама не, имаме си гербаджийска пионка за гл прокурор, следователно ще пази престъпниците с голи гърди хахаха

287

Пею

преди 8 месеца

Ще има ли командировка към Сливенския.!? Законите са си закони. Дори и АлКапоне да беше милиционера няма право да стреля в гръб. Тук говорим за някакви кокошкорски историй. Боеко някога ви каза истината - лош човешки матриял.

286

Анонимен

преди 8 месеца

Ако осъдят полицая, за това че си е свършил работата, за *** ще означава, че са безнаказани крадците, убийците, мародерите, които излизат от гетата! Както ни казват в очите, че корупция няма, защото примерно боко още е на свобода...

285

Анонимен

преди 8 месеца

Не могат да се организират, брат, дори да искат. За тази работа трябват топки и акъл. Рядка комбинация.

284

Полицайката е права

преди 8 месеца

Редно е било и другото лaйHE да получи от лекарството дето е бронзови капсули с оловен пълнеж. Ще нападали жени в тъмното. На такива се изписва Парабелум без рецепта на момента. Цецо при операция Октопод ако действаше като тая полицайка нямаше никой от пльоснатите по очи б0клykци след това да съди България. А както е видно се разбра, че са били мега големи 60Kлуци едва когато ги убиха. Толкова ли не могат да се организират тези ченгета на групи помежду си да отстрелват 60kлyци?

283

да погледнем фактите

преди 8 месеца

талибански бандити се занимават с друга , гражби , грабежи и терор .Трябва да бъдат поставе на място с цяла твърдост на закона .

282

българин

преди 8 месеца

Много добре е направила поздравления за точния изстрел! Предлагам да я наградят за дбра служба и повишат в чин. тези *** които пребиват момичета с тръби трябва да се изчистят като ***.

281

Анонимен

преди 8 месеца

Абе номер2, те полицаите ще се научат, ама дотогава може някой с тръба да счупи главата на твоето дете и да го остави инвалид за цял живот. Защото е нямало кой да го спре навреме като тази полицайка, разбираш ли. Разбираш ли за ко иде реч?

280

НОМЕР2

преди 8 месеца

Тая милиционерка да бъде осъдена най-строго! Предумишлено убийство! Доживотен затвор! Да се научат, кога трябва да използват ютиите!