108

Анонимен

преди 8 месеца

121 никой ли, *** смотано? Я се виж. Първа оставка в правителството след скандала между Денков и зърнопроизводителитеСлед скандалът между властта и зърнопроизводителите дойде и първата оставка - Председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов напуска поста си на съветник на земеделския министър Кирил Вътев.

107

Синдиката на руските

преди 8 месеца

Продажници ясно че подкрепя Зърнарите-терористи.Оцаме няма логика пчеларите да подкрепят тези които им тровят пчелите с над 4000 забранени от ЕС пестицида!Оснен това тези долни спекуланти и продажници продават по качествената пшеница в чужбина а в бг се прави хляб от фураж за животни той затова е такъв *** българския хляб и най евтиният хляб в Европа от 1 евро е нещо уникално в сравнение с българския ***.

106

Анонимен

преди 8 месеца

За тия марионетки на американското посолство има спешност. Шенгенската зона има квоти за мигранти, ние нямаме. Влезем ли ще почнат да връщат мигрантите тук Германия по квотен принцип. Мигрантските центрове ще се превърнат след време в гета - идеалният електорат на "демократическата" партия на щатите. Блек лив метърс и така нататък. С кеф ще маправят коалиция с ДПС и направят турския официален.

105

Никос

преди 8 месеца

А тея зърнари - мултимилионери с Фераритата си и Поршетата си ли ще излезнат да протестират??

104

Анонимен

преди 8 месеца

И да, утре цяла България излиза на протест. Стотици хиляди подкрепят българските производители. Вън продажниците!

103

Мери

преди 8 месеца

Хайде стига с тоя Шенген. Няма спешност. Някой ден след година- две ще стане.

102

Анонимен

преди 8 месеца

Над 30 организации с хиляди работници не са шепа. И не се казва "зърнари", а зърнопроизводители. Тези хора орат сеят жънат балират превозват. Те не са борсови спекуланти като твоите продажници. Отделно излизат и пчелари и други хора занимаващи се със земеделие

101

Аре ве

преди 8 месеца

Почвайте да ги псувате за Шенген ве, стига се душихте ***

100

Анонимен

преди 8 месеца

Франсоа Габриел щял да управлява въртележката в лунапарка. Вън продажниците!

99

Анонимен

преди 8 месеца

Никакъв Шенген няма да има. Австрия блокира, вече ви казаха ***. Не размивайте с глупости и с троловете си това че утре цяла България излиза на протест.

98

До шебека

преди 8 месеца

Бате, това ли успя да измислиш. Ми, кво друго, с маймунски мозък, толкова. Бегай да решаваш кръстословици или се гръмни някъде, все тая

97

Не сте в Русия

преди 8 месеца

Пи ч ки червени

96

Демократ

преди 8 месеца

Няма да нарушавате правата на българите на свободно придвижване Зърнарска оригархо терористична мафия нещастна!

95

Днес ако някакви

преди 8 месеца

От зърнената мафия ви премат да се придвижвам свободно което е наше изконно право по конституция и порицията не им противодейства ще съжаляват.Ще има саморазправа лично ще организирам хора!

94

Не е сериозно

преди 8 месеца

Такава африканска държава като България да се надява че ще влезе в Шенген с толкова много русо роби в властта и бизнеса.

93

Швейцареца

преди 8 месеца

Това да търгуваш и да рискуваш здравето на хората пробутвайки му храни с опасни пестициди единственно с оглед на печалбата си е толкова долно и жалко!Няма по корумпирана държава в света от България!Няма!Какъв Шенген за този престъпен рай!И ад за нормалните хора!

92

Тези майбаси

преди 8 месеца

Бентлита и тн скъпи Ке не фи нестига ме са купени с откраднати от нас българския народ пари но и с цената на нашето здраве!!!

91

Швейцареца

преди 8 месеца

Швейцарската национална телевизия направи филм с заглавие Мръсните тайни на българското земеделие в което разкрива за употребата на 4000 опасни и забранени от ЕС пестицида.Хайде някой да каже българското зърнопроизводство колко било чисто и хубаво.Прав е Превиера Денков че това са *** Терористи!

90

MaйMyнaтa

преди 8 месеца

До Бивш българин....Да не си бивша пpocтитyткa..само и не энаеш от кой раион си

89

Путин

преди 8 месеца

Трябва долара да бъде сменен с друга валута за да мога да порасна на височина така не мога да порасна