208

Анонимен

преди 1 година

Полша, държавата която най-много мрази Русия и е най-големият поддръжник на Украйна, удължи забраната за украинско зърно. Причините са ясни за всеки психически здрав човек. А освен това: "Поляците са изяли 100 тона хляб от техническа пшеница от Украйна, използвана за лепила и етанол." И за десерт украинското зърно вече е ГМО на Монсанто и Дюпон. Единствено тези мъпети, които си избрахте да ни управляват, нямат никаква връзка с реалността.

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Като не искаш евтин хляб лапай бибата и млъквай.

206

Анонимен

преди 1 година

Резултатите, които показват тези изследвания, са, че зърното е с изключително лошо качество. Регистрираното ниво на протеини на пшеницата е от 9.9 при нормално за износ 12, хектолитър от порядъка на 66, като в България той е между 75 и 85. Освен това в заключението на лабораторията е записано, че тази пшеница не подлежи на съхранение и самата лаборатория е отказала зърното да влезе в складовете им. Говорим за живи зарази и това е недопустимо.

205

Анонимен

преди 1 година

Ние ли сме най- хитрите, бе? Да тровят народа и да яде техническа пшеница? Безсрамници!

204

Анонимен

преди 1 година

Защо ЕС спря украинското жито? Украйна не е член на ЕС и ръси тор едно към гьотери (въпреки войната торовете са много евтини). Зърнопроизводители са успели да вземат тайно от склад, в който има украинско зърно, проба. Тя е занесена за изследване в независима лаборатория. Становището на лабораторията е, че пшеницата е негодна за употреба. Ние ли сме най-горещите, бе? Да тровят народа и да яде техническа пшеница? Безсрамници!

203

Денков

преди 1 година

Има много странна представа за демокрация! Малко ми напомня на авторитарен режим..зацрана на протест иначе си терорист!

202

Значи всеки граждани

преди 1 година

Който използва правото си на протест срещу правителството ( конституционно право) вече е терорист така ли?? Кога ще почнат да ни арестуват и замръзяват сметките ни? Нали това е демокрация ;))

201

Абееее

преди 1 година

Тези коларабоционисти зърнари що са с западни трактори?Путин нареди с родни Мотики от Москва да е протеста.

200

Гробари

преди 1 година

Зеленски и Байдън правят чудеса за нашия бизнес! Юнаци просто! Звезди!

199

Днеска зърнарите

преди 1 година

Са терористи, утре полицаите и учителите като протестират срещу правителството, после евреите..обикновен фашизъм!!

198

А...

преди 1 година

Да имаш монополни печалби и да храниш народа с фуражна пшеница за какво е? Или за Вас копейковците народа е нищо,щом се вреди на света и се помага на путинската русия.

197

Анонимен

преди 1 година

Мой роднина всеки вторник е на медицинска процедура в София заради онкологично заболяване. Когато затрорят достъпа до столицата и самият град, това не е ли тероризъм?

196

Ми тоя Денко

преди 1 година

Тогава направо да обяви целия български народ за терористи и да забрани протестите! Така е в една колония!

195

хаха

преди 1 година

Уж на шега, ама няма майтап, хора. От цялата работа погребалният бизнес ще процъфти.

194

анонимен

преди 1 година

Айде и ние тогава да поискаме оставка на искащата оставка Йотова барабар с началника й.

193

Анонимен

преди 1 година

София - мъж си стои в колата в традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се почyква:- Какво искате? - пита мъжът.- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник академик Денков и искат 30 милиона лева откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.- Някой дал ли е нещо?- Дават по 2-3 литра. Някои дават кибрит, други запалка...

192

Асоциация гробари

преди 1 година

Напълно подкрепяме вноса на токсично зърно и други хранителни хродукти от военни зани! Подкрепяме войната! Особено касетъчните муниции и тезе с обеднен уран са добри за бизнеса ни! Подкрепяме и изхращане на български войски във военната зона! Бизнеса процъфтява!

191

Тези милиционери

преди 1 година

Що ги храните?Пускайте ги да бият зърнарите-терористи.Няма само бабички да бият и да гърмят торбички с мръсни чоеапи и ***!

190

гинес

преди 1 година

ДенкOFF - НАЙ ТОКСИЧНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР !

189

Онколози и гробари

преди 1 година

ПОДКРЕПЯМЕ ДЕНКОВ И ВНОСА НА УКРАИНСКИ ХРАНИ. ПОДКРЕПЯМЕ И БАЙДЪН ЗА СНАРЯДИТЕ С ОБЕДНЕН УРАН! НАЙ-НАКРАЯ ДА ЗАБОГАТЕЕМ И НИЕ ОТ ВОЙНАТА ДЖАНЪМ t