33

Анонимен

преди 8 месеца

Наздраве на изпитателите!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Изобретено от профвсор, а не от някъф шебек в гараж! БРАВО!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Обикновена помпа за морска вода ще се справи!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Бе все ще се намери някой русофил да се върже, че в един литър вода изпомпана от 1км. ще има толкова сероводород, че да произведе повече ток, отколкото е изхабил за изпомпването. Колко е то един километър...?! На Путин токчетата са по-високи. Щом се намират *** да хрантутят такива "професори", що да не се намерят и русофили да им ахкат и охкат?

29

факт

преди 8 месеца

До АнонимеНи от чернобилско жито ток става

28

Анонимен

преди 8 месеца

В Черно Море има много зловещи бури. Дали ще трябва да се съобрази размера на платформата с тяхното влияние. Ако серо-водородът е продукт на гниенето, какво ще се прави със сярата? Друг въпрос защо не се търси инвестиция от АЕЦ, ТЕЦ да си разнообразят микса?

27

До 26

преди 8 месеца

Живял е в страната на цру.

26

до 20

преди 8 месеца

Ти как разбра, че точно ЦРУ го е отвлякло, а не КГБ например?

25

Анонимен

преди 8 месеца

Никола Тесла е изобретил кола, която изминава, хиляди км на ток с генератор който я поддържа седмици дори месец но ЦРУ запечатва, квартирата му след смъртта му и конфискува, всичко в нея смятате ако с едно зареждане на ток една кола може да, върви с месеци каква за гъба ще е за милионерите натрупали несметни богатства, от експлоатацията, на хората,

24

Анонимен

преди 8 месеца

Значи ми казвате, че този Професор доктор на науките, с това "изобретение", досега е работил в БАН и е бил хрантутни на държавата? Еваси гайката за кви *** ми се харчат парите, да си живеят като крезове еваси. Закривай тая ***!

23

Ако можеше да стане

преди 8 месеца

Досега да са го направили по цял свят. Все пак успех

22

Анонимен

преди 8 месеца

И това го има от 60-те години! И доказано неефективно и скъпо. Проблемът е в сероводорода. На 200 метра дълбочина с каква техника ще се постави тая инсталация? Ние нямаме и една подводница. То една магистрала не могат да направят, а камо ли такова нещо. 200 метра са 21 бара. Трябва да дишаш смес от азот и хелий да не пукнеш като пуканка. И после успех с кесонната болест. От къде ги намират тия психопати?

21

Анонимен

преди 8 месеца

Аз и от картоф мога да ви направя ток,пък вий чакайте и се надявайте да ви паднат сметките с експеримент с голла морска вода в института

20

Анонимен

преди 8 месеца

Който гони петдесетака си спомня за един българин който откри как да прави гориво от вода, без петрол но американците по точно ЦРУ го отвлякоха и до там изчезна безследно

19

Ядрен вампир Z

преди 8 месеца

А изобретение на Никола Тесла може изцяло да спре сметките за ток.После обаче "нашите хора" кво ще ядат?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Абе не знам какъв ток ще прави на тая платформа, ама първо трябва да изгради АЕЦ на нея, да му захрани помпата, дето ще смуче вода от един километър дълбочина с такъв дебит.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Сметките за ток винаги се увеличават без значение метода и цената за получаването му. Единсвеното което може да намали сметките за ток е самостоятелното му производство.

16

Дупката в Царичина

преди 8 месеца

Всеки първокурсник в МЕИ-то и в УНСС-то може да се обоснове, защо това "изобретение", което най-вероятно е регистрирано като "полезен модел", защото аз изобретение не виждам, няма да го бъде, но това не означава, че няма да се намерят баламурници и мошеници да го "осребрят". Няма лошо, трябва да има и такива.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Българин има много умове но и много крадци дори и този човек да е намерил от вода да прави ток ще го унищожат да може те да, са на далавера

14

Някой

преди 8 месеца

До АнонимеН13Ами заминавай и ти.Какво от лудницата не ти разрешават ли.