67

Толерастия

преди 1 година

Прекратяването на МСП е признание на ЕС за толериране на корупцията.

66

Анонимен

преди 1 година

Петков - Видях че подковават вола и аз вдигнах крак. Борисов - Заради мен механизма стоя петнайсет години имам огромна заслуга България да е за резил.

65

Тиквеници++

преди 1 година

Хърватия влезе в ЕС 2013г и вече са в Шенген и приеха Еврото!

64

До Алена

преди 1 година

Браво червеношийке, дръпна му една "оригинална" реч по ленински, точно както навремето четяха същите изречения подопечните на пияндето Г.Димитров, В.Червенков, Ант.Югов и Т.Живков за "неуморния" им денонощен труд при ограбването на българинът от БКП и СССР !

63

Шефрет

преди 1 година

Тоя ако знае ,че като умре толкова хора ще му уринират на гроба ,та язовирна стена трябва да правят там

62

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Прекрасно. А българските копейки обират от аптеките лекарствата за нерви.

61

ВСИЧКО ПОМНИМ!

преди 1 година

"Остава само да измажем една сграда и сме готови за Шенген" - изказване на Бойко Борисов пред журналисти 2011г.

60

Анонимен

преди 1 година

Върховенството на правото ще дойде в Б.Г. ,когато ти мутро влезеш в затвора!!

59

странно

преди 1 година

напредък при борба с корупцията, а осъдени нема? Или просто няма корупция

58

Анонимен

преди 1 година

Къде е напредъка бе? Че газят млади хора на пешеходна пътека и убиеца се измъква ли? Пример двойното убийство на бул Сливница. Това ли е големия напредък?

57

Пич

преди 1 година

ПП и ДБ влезнаха във властта и нещата потръгнаха. Посланието от ЕС е ясно, който не го е разбрал, да продължава да гласува за ГЕРБ, Възраждане, БПС, и т.н., и да чака нещо положеително да се случи. Европейците просто искат да знаят, че сме с тях, а не сме зле прикрито московско прокси, и дори с пълни аматьори като ПП и ДБ, пак ще ни приемат. Вие избирате дали искате да сте европейци или да сте с азиатците от БРИКС.

56

daf

преди 1 година

ами да, няма корупция, буци е изпран и омекотен, намагнитения пеевски е законодател, просто всичко е цветя и рози.

55

Анонимен

преди 1 година

До 56, Австрия и Нидерландия ще клекнат точно преди евро-изборите следващата година, за да може ентусиазма от приемането ни в Шенген, да донесе голяма победа на про-европейските партии! Ако вдигнат ветото сега, до май 2024г. радостта ще се поразмие

54

да де

преди 1 година

Ама Борисов, за 12 години по твоето управление тези доклади бяха пълни с остри критики и забележки в областта на корупцията, свободата на словото и съдебната система и равенството пред закона.

53

ХаХаХаААА

преди 1 година

Хубава новина!? И кое хубавото, че цените растат, ток, вода...., че ще ни принудят да ядем окраинско жито, което испанците вземат за да си хранят животните.....

52

Анонимен

преди 1 година

Победа хаха хаха правят хората на балами докато Австрия и Холандия не оттеглят ветото си ще има крив макарон

51

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко няма да го...търсят повече по...съдилищата. Голямо...признание и...радост за народа.( безплатно...съобщение на ОФ клуб -Банкя)

50

Алена

преди 1 година

Браво! Хубава новина! Тове се случи в резултат на неуморният труд през последните 3 месеца на стожерите на демократичното и правово общество у нас генерал Борисов, г-н Христо Иванов, г-н Пеевски и г-н Кирил Петков. Трябва да сме им благодарни за безсънните нощи, които прекараха трудейки се за да бъде прекратен този позорен механизъм за наблюдение.

49

Ташко

преди 1 година

Подкрепете протестите от понеделник на зърнопроизводителите, за да изметем от политиката тези национални предатели,които узурпираха властта в България !

48

Емигрант

преди 1 година

Европа е пълна с български русофили които печелят добри пари тук,но плюят против ЕС,пълно е и с "копейки"-те на Копейкин без да обръщат внимание на това,че този варненски *** иска да вади България от съюза и българите да се редят за визи дори до Румъния И ТОВА АКО НЕ Е ПРОСЛОВУТАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТАЩИНА КОЕ Е ? Достатъчно е една държава да е против нас за Шенген и това е достатъчно,а Австрия вече ни каза - НЕ ! На какво се радва този бандит от Банкя,българите забравиха ли имиджът му на мутра