27

А бе

преди 9 месеца

19? Ти кажи с Настъплението какво става? Отрицателно ли е или Проява на Добра воля?

26

Анонимен

преди 9 месеца

Многоцелевите бомбардировачи Су-34 вече могат да носят ракети "Кинжал". Преди само Миг 31 носеше Кинжал, но Миг-31 лети много високо, щом се вдигне и веднага в цяла Украйна се обявява въздушна тревога, а Су-34 по трудно се отркрива от радарите.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Patriot и THAAD са безсилни срещу "Кинжал", Хиперзвуковите ракети имат непредсказуема траектория и са неуязвими за конвенционалните ракети или системи за противовъздушна отбрана, дори за американските MIM-104 Patriot, THAAD и корабната бойна система Aegis.

24

Реалист

преди 9 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. През 2027 година по план САЩ ще произвежда месечно 85 хиляди, тоест за 10 дни боеве в Украйна. Ситуацията в приблизително същата и с ракетите за HIMARS, с БТРите и бронираната техника -> Нали някой трябва да стреля с тия снаряди бе колега!

23

Деньги НЕТ, но...

преди 9 месеца

Трябват поне една подводница и един военен кораб, че вчера в пристанището на Севастопол намаляха с точно толкова.

22

александр морозов

преди 9 месеца

До Анонимен 2. Е това е БРИКС. Продаваш нещо за хартийки, които и за тоалетна хартия не стават. На всичкото отгоре индийската или китайските централни банки одобряват дали с техните хартийки, може да се използват за купуване на каквото и да е. Долара щели да събарят. Смях

21

Анонимен

преди 9 месеца

Украинский философ и политолог Сергей Дацюк: "В случае затяжного военного конфликта на фронт рано или поздно отправятся все, в том числе дети подросткового возраста". Как отметил политолог, так устроена жизнь. По его мнению, в случае, если мы деремся до конца, то мы деремся до конца, и на каком-то этапе военных действий в них включатся дети. Дацюк указал, что есть страны, которые это продемонстрировали.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Контрата пролетта на 2024 ще се води от деца и старци.

19

Реалист

преди 9 месеца

Един умник отдолу писал, че Русия го била закъсала. Сега ще ти направя една аналогия, дано имаш достатъчно сиво вещество, за да я разбереш. Русия е човекът от село с градината и парниците, а колонията България е софиянецът в панелката, дето за една глава лук ходи до магазина, капиш!

18

Анонимен

преди 9 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. През 2027 година по план САЩ ще произвежда месечно 85 хиляди, тоест за 10 дни боеве в Украйна. Ситуацията в приблизително същата и с ракетите за HIMARS, с БТРите и бронираната техника. Ама споко де, все ще се намери решение, винаги има некакво решение, не може да нема, и САЩ и ЕС ще намерят от некъде пари и боеприпаси за второ, трето, четвърто, пето и т.н. контранастъпление през 2024, 25, 26, 27г, изобщо дотогава докато Русия бъде победена.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Между другото, какво става с контранастъплението? Я някой тука сега да каже, какво става с контранастъплението?

16

Снарядите свършиха

преди 9 месеца

Останаха само касетъчни и с обеднен уран. А българите ще купуват пшеница с обеднен уран.

15

скоро и на фронта

преди 9 месеца

скоро ще видим и руски милиардери на фронта. Ако милиардерите не гътнат първи мармозетката путин

14

Анонимен

преди 9 месеца

До 11. Сладка ли е динята? Кушай, кушай...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Северна Корея ще залее Русия с еврини снаряди. Оказа се, че в Украйна не са необходими толкова високотелхнологични оръжия, колкото артилерийски снаряди. Украйна ще бъде покрита от стоманен дъжд.

12

Хехе

преди 9 месеца

Да се простят с тези млрд-и! Върнати в Русия, просто вече са ги изгубили на "полза роду". После,но късно ще им дойде ума, че замразени авоарите им на Запад поне щяха да ги чакат,докато Путин си замине.А сега няма мърдане! А и какво са тези 50 млрд,само от хитроумните търговски "игрички" с Индия, Русия загуби 39 млрд! За останалото се мълчи,понеже "за онодено д**** цяр няма"

11

абе

преди 9 месеца

Не са само руските милиардери, и други богати хора си изтеглят авоарите от Запада, пък и цели държави също. Интересна работа. Изглежда не се чувстват гарантирани от демократичните западни институции. По-спокойни са ако активите им са в дивите източни авторитарни държави. това не е ли странно?

10

НЕМА КИНТИ,

преди 9 месеца

И ОРЪЖИЯ НЯМА, ОПРЯХА ДО КНДР! ИНАЧЕ САНКЦИИТЕ НЕ РАБОТЕЛИ, УКРАЙНА НЕ ГИ МАЧКАЛА!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Руският елит търси пристан за $50 млрд., не намира и ги връща в Русия. Как да не ги върне като при $1 = 100 рубли, килограм диня в Мариуполь в Руската Федерация струва 26 рубли или 26 цента. От глад умират руснаците. В България под 1 лв/кг диня има ли?

8

Ясно

преди 9 месеца

даже и в Русия не си използват рублите при сериозни сделки.