283

Анонимен

преди 8 месеца

Нали българското беше най евтино. Как така българското зърно се оказа по скъпо от украинското зърно което ще дойде от 800км.

282

тъпанар

преди 8 месеца

С нетърпение чакам да видя коя цена точно ще падне и кога ще падне!? Щото това ще е прецедент.

281

Ха Ха ХА!

преди 8 месеца

Ся ПП ще праща полиция да бие Фермерите! Ха Ха хА!

280

Анонимен

преди 8 месеца

Забраната за внос на слънчоглед беше в ущърб на бг икономика.На производителите н олио им е необходимо минимум 3'5млн.тона слънчоглед .Зърнарите произвеждат мах.2 млн.тона слънчоглеф,другото е било внос .+това са нужни и 7-800 хил.тона ,защото България е най-голям износител на белени ядки слънчоглед.

279

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 285. Я ме светни как копейките ще организирате "мощни протести" като сте шепа хора на преклонна възраст и ви трябва безплатен транспорт до София.

278

Анонимен

преди 8 месеца

Дефектното правителство уж щяло да изпраща дефектни ракети на Украйна!?!? Някой вярва ли им? Вече и лъжите са им дефектни. НС е дефектирало. Оставка!!!

277

Анонимен

преди 8 месеца

Дефектното правителство уж щяло да изпраща дефектно ракети на Украйна!?!? Някой вярва ли им?

276

Анонимен

преди 8 месеца

С писане не става. Трябва мощни протести. Това е украинско правителство. Сега приготвят нова помощ на Украйна и ще и харижат C300. Трябва да излезем и да ги изметем.

275

Мда

преди 8 месеца

Лошият матрял трябва да се чисти няма как , добро решение за украинските продукти

274

КАКВОТО СМЕ ИЗБРАЛИ

преди 8 месеца

Това ще сърбаме. И ГЕРБ и ПП и ДБ и ДПС ги е избрал народът, включая и негласувалите, като отстъпили правата си на останалите. Сега всички ще лапаме некачествено зърно за животни, обогатено с обеднен уран и пестициди. ЧЕСТИТО!!!А като се вдигнат горивата и токът, пак благодарение на гореизброените - още по-ЧЕСТИТО!!!

273

ППДБЛГБТИ+

преди 8 месеца

Не сме имали по-продажно, предателско и позорно правителство досега. Това е антиселекцията на посолството - до един случайници и чужди проекти-марионетки.

272

123

преди 8 месеца

Според НСИ Бългаските зърнари за миналата година имат оборот от 10 милиарда лева и печалба от 2.5 милиарда лева. Тия същите щели да фалират.Над 25% от оборота да ти е чиста печалба го има само в два други бранша наркотици и проституция.

271

Стадо

преди 8 месеца

Щом не сте по протести значи обичате , вкусна пшеница от - украйна , естественно обогатена с много витамини

270

Анонимен

преди 8 месеца

Украинското жито всъщност е на американските фирми "Монсато" и "Дюпон". Продажното правителство вдига санкцията заради двойни интереси. Фирми приближени до Киро и Асен ще правят лабораторните изследвания. Подигравката Продължава.

269

Съдията Дред

преди 8 месеца

Това е АМЕРИКАНСКА пшеница.... а не украинска. Единственото което я свързва с Украйна е че е произведена там но собственици са Американски компании . Порошенко распродаде обработваемите земи на САЩ и точно за това го осъдиха за корупция и държавна измяна. И сега САЩ натискат всеки свой васал да купи "украинска" пшеница. Щото "гладуващите" в Африка дори и даром не я искат.

268

Анонимен

преди 8 месеца

Добре , че нямам деца

267

Анонимен

преди 8 месеца

Нека ви изтровят мутрите щом си траете

266

Венелин

преди 8 месеца

Полша, Унгария и Румъния са продължили забраната. Само за информация. Иначе бас хващам с академика, че нито една цена няма да падне.

265

дами и господа

преди 8 месеца

Армията от продажници инсталирана в парламента за пореден път предаде българските интереси!

264

жалкарите

преди 8 месеца

жалките мишоци за разлика от PLъхове