20

Глупости

преди 8 месеца

До АнонименАман от такива, чиито деца печелят накакви межсународни състезания!!! А ти сигурно имаш диплома ор пернишкия университет.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Яко! А резултати? Колко ще са оценките на матурите 2.5, нали? Благодарим на българските учители! Никой до сега не е закопвал образованието като вас.

18

Анонимен

преди 8 месеца

И за какво точно им увеличават заплатите. Че произвеждат *** мотници на килограм ли ?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, аз искам да знам учителите как се борят за подобряване на образованието? Протестират ли срещу нескопосано написаните учебници? Или поне да отказват да преподават по такива? Като имат колеги, които развалят имиджа на професията им, правят ли нещо да ги накарат да напуснат или ги прикриват? Опитват ли да влязат в някакъв диалог с МОН за подобряване на учебните програми и учебния процес? Какво правят, за да покажат, че сами уважават професията си и съответно заслужават уважение?

16

Анонимен

преди 8 месеца

вдигат заплатите на тея нефелните даскали , а за лечение на деца и онкоболни да събираме капачки щото нямало пари !!!!!!!!!!!! ИЗВРАТЕ---НЯЦИ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ !

15

Анонимен

преди 8 месеца

Кой те спира да станеш даскал?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално е да е по-надолу. Материала е все по-зле. Нямате качество. Моето дете как е с висок успех и печели международни състезания. У Вашия телевизор е проблема. И съм на 100% убеден ,че е така щом завиждате на 2000 лв. заплата.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименЗА ТЕЯ ПАРИ ДАСКАЛИТЕ РАБОТЯТ ПО ПОЛОВИН ДЕН И КАТО МАХНЕШ НАЦ ПРАЗНИЦИ , ВАКАНЦИИ, И ТН ИМ СЕ СЪБИРА ДА РАБОТЯТ В ГОДИНАТА 3 МЕСЕЦА!!!!!!!!!!! АЙДЕ СТИГА СИ ИЗПРОСТЯВАЛ !!!ИЛИ СИ ДАСКАЛ И ТИ А ?

12

Alex

преди 8 месеца

Никакво увеличение на тия клюкарки повече от 800 Леа не тряа да зимат

11

Анонимен

преди 8 месеца

Образованието все по-надолу, заплатите все по-нагоре. Що е то? Парадокс!!!

10

Професор

преди 8 месеца

Професор в български ВУЗ не взима основна заплата 2000 лв. С каква мотивация да обучава студенти...бъдещи учители..., доктуранти и да прави наука?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Напротив по-високата заплата увеличава конкуренцията. А за 2000 лв. има къде по-безодговорна работа. На пример работа в Магазин ( пиша за София). Не завиждайте на бедните хора,а отидете и стойте за 30-40 минути в училище. 100 тояги на чужд гърб са нищо.

8

голяма пародия сме

преди 8 месеца

Колкото повече образованието пропада , толкова повече заплатите на учителите се увеличават .

7

Горноница

преди 8 месеца

Те даскалите ги държат като надзиратели и то без права,тъй че им е тежка работата и трябва да им се вдигат заплатите.Това е нонсенс -заплатите да се вдигат,а нивото на образованието да пада.Аз зная студенти за даскали които не знаят откъде изграява Слънцето и таблицата за умножение не знаят,но си плащат и стават надзиратели,опс,учители.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Тия пари за заплати да не ги гребат по полята? Много е лесно народна пара да раздаваш за да си нямаш разправии и да се занимаваш с евентуално протестиращи. Някакви изисквмания и резултати срещу тая над 2000 лв заплата има ли? Или просто се раздава на калпак, щото все още има народна пара. А може би трябва да се пита обществото в България и то да реши дали да има или не увеличение на учителските заплати.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Като не си доволен не пускай детето си на училище. Има и частни училища. Някой гледа ли твоята заплата?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Повишаването на заплатата не гарантира повишаване на ефективността. Ето за пример тия от парламента - всеки път си вдигат заплатите, а все нищо не вършат.

3

Анонимен

преди 8 месеца

СТИГА СТЕ ИМ ВДИГАЛИ НА ТЕЯ БЕЗДАРНИЦИ ЗАПЛАТИТЕ!! НА НИЩО НЕ УЧАТ ДЕЦАТА , А САМО ПРОСТОТИИ ПО УЧИЛИЩАТА А ДАСКАЛИ И ДИРЕКТОРИ СЕ СКЪСАХА ДА ИБИКАЛЯТ ПО СВЕТА И ДА СЕ ТАГВАТ ИТ СКЪПИ ХОТЕЛИ А НОРМАЛНИТЕ СЕМЕЙСТВА ЕДВА СМОГВАТ ! СПРЕТЕ С ТЕЯ БЕЗДАРНИ НАГЛЕЦИ !!!!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Предвид инфлацията, през 2024г. ще се усещат като 800.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Увеличението с 15 % още не е дадено, какви са тия лъжи