76

Анонимен

преди 9 месеца

Това е среща на президенти както да ядат боб чорба и шопска салата ли?И какви да тези новини за Путин все какво яде,за яхтата Китът-убиец,спалнята на Кабаева.Кяжете нещо за Макарон или Байдън както ядат на срещи с други президенти.И защо пак такова мълчание за контрата.Какво става при Роботино,пробиха ли укрите или надали?

75

Анонимен

преди 9 месеца

Представям си ги сутринта как отиват заедно за ръчичка до бункерния кeнeф да дpиcкат заедно пак хванати за ръчичка

74

:)

преди 9 месеца

До до 199 120 Сега мандрите са собственост на внуците на онези, дето обираха мандрите, преди 9/9 :)

73

Анонимен

преди 9 месеца

До94. Защо лъжеш . Режима на Т. Живков започна да запада преди да почине Брежнев. Заводите даваха продукция брак. ТКЗС - та продукцията пътуваше за СССР . От там парите се бавеха или въобще не се изплаща ше. Държавата даваше дотации , като печатеше пари в Държавна печатница Родина. По големите пари като 50 лв . се печатеха в СССР. С дотациите / сега му казват субсидии/ се плащаше центр. Отопление от целокупния народ .

72

Анонимен

преди 9 месеца

До до анонимното 112 Аз ,за разлика от теб, поне имам бъдеще.Неудачник вмирисан.

71

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 119 Че то, и на Запад не е имало ГМО тогава :) А преди бай Ви тошо още по-качествена е била храната.

70

Анонимен

преди 9 месеца

На статистики не вярвам.На очите си вярвам.Като храна при бай Тошо имаше качество.Храните бързо се разваляха защото бяха истински,без ГМО.Както са в Куба сега например.Нулево ГМО и хората там са здрави,с най доброто здравеопазване.За Северна Корея незнам,знам само че американски войници бягат при Ким.Доста случаи има,надали е от хубаво.

69

до 108

преди 9 месеца

Изплащаш, ама живееш на пълни обороти. А не си стискаш вкиснатия з..ник, както беше при комитата 20 години и докато влезеш в панелката или дойде запорожеца, айде...ко стана.

68

Анонимен

преди 9 месеца

До 95 - това не важи само за комунизма а въобще за целия свят. Хранителната индустрия просто не е достатъчно развита тогава. След 80-те, 90-те и най-вече последните 20 години в целия свят е този гмеш на храната с всякакви химии и добавки. Къде има хубава храна сега? На село само, който си произвежда или този който има пари да си го позволи.

67

Анонимен

преди 9 месеца

И за продължителността на живота си има статистики. През 87 година е била 63 години осреднено за мъже и жени. За 2021 година, българинът живее средно 74 години. Както и да го погледнете - сега е по-добре.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Какво говорите за храната днес, като миналата седмица намерих плодово кисело мляко в хладилника ми, което срока му на годност изтичаше 24.06.2022 (!!!!), като го отворих си беше като току-що купено. Изядох го и нищо ми няма. Толкова за храната днес. Пълна с консерванти и подобрители, но нищо реално в нея.

65

до анонимното

преди 9 месеца

""""хахахахаххахахха пълен некъдерник и неудачник си"""" ------ Полурамотно и необразовано едноклетъчно, тепърва ти предстои да се насладиш по максимум на всички "прелести", които ще ти устроят твоите западни идоли, но ще е твърде късно..., наслаждавай се на момента, бъдещето ти ще е незавидно!

64

:)

преди 9 месеца

Сравнението за соц-а и "гнилия" капитализъм не трябва да се прави "при бай тошо" и сега, а тогава - в Източна и Западна Германия.

63

666

преди 9 месеца

"Замезвали с вино"...божкеееей,жива да не бях :)))

62

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 102 Питай приятелите си комунистите които скриха за аварията в Чернобил и изкараха хората на манифестация.

61

Анонимен

преди 9 месеца

До92.Ами 60 годишния като е толкова хубава храната сега,защо българите са най болната нация в Европа.Шампиони на Европа по инсулти, инфаркт и рак?

60

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко има сега - и скъпо и евтино. Само пари да имаш. Ама и повечето хора имат достатъчно. Само че станаха по-алчни. Навремето около 10% имаха коли, сега минимум 90%. Навремето почти никой не беше излизъл никъде в чужбина, с изключение до Румъния или до СССР, сега всеки втори има имот в Гърция. Децата ни са студенти навсякъде в Европа. Изобщо, който не вижда огромната разлика в полза на сега, не е само сляп, а направо изоглавен. Ако си на по-малко от 30 години, може и да си промит от чичковците

59

Анонимен

преди 9 месеца

Да, ама при Тодор Живков всичко е било по БДС

58

Анонимен

преди 9 месеца

"Сега в ЕС всяка стая с форка и 5ка кулед и амолед тв + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила." - Чудя се 73-а колко ли народ в Европа е имал "кулед" (каквото и да е това", и по 2 автомобила.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Ей, пубери скапанииии у форума, като не помните вкуса на храната при бай Тошо просто си замълчете! Впрочем питайте майййките си, бащите си и най-вече дядовците и бабите си коя храна беше по-вкусна като цяло по магазините- сегашната или тази при Бай Тошо. Питайте дядовците и бабите си веее, пубери скаааапани!