50

rambaldievskievich

преди 9 месеца

До Анонимен 9: Ха, нека опитат, де! 'баси!...

49

Народът

преди 9 месеца

Краставите кучета и през девет планини се надушват!

48

rambaldievskievich

преди 9 месеца

К'ва "свещена война", бе?! Нали е специална операция? 'баси!...

47

хе хе хе

преди 9 месеца

Започва да ми става тъжно за евроатлантиците. Как пък няма някоя добра за тях новина, само разни диктатори и варвари теглят майните на Свободния свят. Около 7 млрд диктатори и варвари и още поне 500 млн в самия Свободен свят. А тролеите драскат и драскат срещу заплащане, по 10 поста в минута, стахановци направо. Но и това не помага. Направо ми е жал за горките евроатлантици:)

46

Дедо

преди 9 месеца

Запъртъци недни объркахте света с вашите глупости

45

Анонимен

преди 9 месеца

"ще си получават високите заплати" хахахахахахахахаха. И робите ли почнаха да получават "високи заплати"? Хахахахахахахахахаха!

44

Анонимен

преди 9 месеца

За Путин е по-добре отколкото китайци.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Ким щял да поиска негови работници да се трудят на строителни обекти в руския далечен изток. И защо не? За *** е по-добре отколкото китайци. Севернокорейците ще живеят компактно и дисциплинирано в общежития със столови и битови бомбинати, ще се трудят ударно, ще си получават високите заплати и ще си отпътуват за КНДР като им свърши договорът.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Ауууу, колко лошо. 2 държави взели да се здрависват. *** те били тоталитарни и под санкции, а идеалния запад това не удобрява.

41

Българка

преди 9 месеца

Господ сили да дава на братския,православен украински народ в неравната борба с жестокия и коварен завоевател от Азия!

40

Страшно е

преди 9 месеца

Да нападнеш 25 пъти помалка държава,като територия и да те спукат от бой! 18 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да направиш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Страшно е!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Аз се чудя американците до кога ще го търпят това кюфте, като могат да приключат с него и режима му за няколко часа! Единствения проблем е, че може да пострадат и съюзниците им - Япония и Южна Корея, и най-верочтно за това не го правят! Обратно на пропагандата носеща се от нашите заспали русофили, американците много държат на съюзниците си и имат традиция да подкрепят всички демократични народи по света

38

Анонимен

преди 9 месеца

До Дачо - нещо повече - там ще получават заплата във високо конвертируем жен-шен и ориз! Защо да смятат в това пропаднаро евро?

37

Анонимен

преди 9 месеца

Въй, глей ся ко стана, братская Россия и тия жълтурковци ке превземат света. Тъй речи баа Ванга, да живей! Ний, балгарските россофилокоманизти, сме зад тях! Да живей! Ей сега одя да прецедя бидона с зелето и да се измия с маркуча, че дебелата жена *** псува, че не сам са мил от два месеца, пфу! След тва са запуквам с парвак и Тянков ТВ, и ша одя до селския хоремаг да ми дадат малко кьопуулу на верисия, мноу добре! Да живей братска Россия, рай за нас, бедните, прости, дебели, неуки мизерници!

36

Дачо

преди 9 месеца

Русофилите вече ще могат да ходят да работят в Пхенян, а не да работят за жълти стотинки в скапания запад!

35

Крим е руски.

преди 9 месеца

Русия е единствената държава в света разширила територията си със сила през 21ви век! Могъща!

34

Руский Джихад

преди 9 месеца

До ъ - радваме се!

33

Българин

преди 9 месеца

Победа Россий! България е с вас!

32

Крим не е руски

преди 9 месеца

"свещената ѝ борба" срещу руския империализъм,120 народа в руската империя са в робство и руснаците им крадат богатствата , експлоатират ги руските капиталисти и фашисти , и ги пращат да воюват като руски еничари за комплексите на едно жуже

31

Мда

преди 9 месеца

Сащ са безпомощни. DMS един милион снаряда за украйна.Ким: тавариш 5 милиона снаряда стигат ли? Ако трябва да изпращам и 100 000 войници