90

гг

преди 8 месеца

Щом племето българско допусна партия ДжеHдьрска България ДБ да го яхне сега ще търпи........

89

Анонимен

преди 8 месеца

Никаква милост за повредените

88

Анонимен

преди 8 месеца

Това момиче Милена - работи ли нещо ?

87

Анонимен

преди 8 месеца

Има мнение, има съгласни и не съгласни. По спокойно драги сънародници. Това е свободата на словото. Обиждайки и заплашвайки Милена не е толерантно също!!! Ако не харесвате Милена трябва да и изпратите любов и така да докажете, че не е права а вие сте толерантни и модерни.

86

До 85

преди 8 месеца

Да, така е. Всички знаем, че в прайда участваха и хлапета, които не са гейове нито са бисексуални, нито смятат да си сменят пола. Отишли бяха там, защото някой им е внушил, че така е редно да постъпят - да подкрепят прайдУВАЩИТЕ. Това създаде впечатление за масовост, а на много от "подкрепящите" хлапетии им беше забавно и се кикотеха. Има обаче и "подкрепящи" срещу заплащане и никак не са малко.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Абе толерантните, защо толкова жлъч?!? Нали сте толерантни?!? Ми по културно протестирайте де!!!!

84

Четете, бре!

преди 8 месеца

Има медицинска литература, има и по-кратки материали, качени в мрежата. Който не е наясно, може да се осведоми по какво се различава структурата на мозъка на гейовете от тази на останалите хора.Става въпрос за МАЛФОРМАЦИЯ, тоест за девиантна форма, за отклонение от нормалното. Потърсете в Гутъл значението на думата "малформация" и веднъж завинаги да стане ясно, че е налице вид ИНВАЛИДНОСТ. Има ли смисъл да коментираме повече? Законотворците да помислят как със закон да озаптят буйстващи инвалиди

83

До 77

преди 8 месеца

Ти слабоумен ли си? Защо на работното си място трябва да демонстрираш агресивно сексуалната си ориентация? Вижте ме аз съм мека китка, ето защо имам правото да се лигавя целоденевно, докато не нищоправя и няма правото да ме пипне с пръст, защото аз съм гей. Дискриминация има, но тя е спрямо нормалните хора, които днес са поставени по-долу от разни ненормалници, защото те били вечните жертви.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Забелязъл съм че хората говорещи най-много против гей хората често са прикрити хомосексуалисти.

81

Анонимен

преди 8 месеца

ЛГБТИ финансирани от господарите в САЩ никога няма да бъдат свалени или победени! Империята на злото САЩ стои зад техните действия, а както знаем, управляващата банда в България е изцяло подчинена на САЩ в лицето на американското посолство!

80

Анонимен

преди 8 месеца

До 86 - Това дали ще е нискоинтелигентно не зависи от това какво прави в леглото. Колко нискоинтелигентни хомота има не е истина.

79

Анонимен

преди 8 месеца

проблемите и безпаричието на тази "звезда" не ме интересуват !

78

Анонимен

преди 8 месеца

При всички положения по-добре детето ми е да е хомосексуалист, отколкото да е противно и нискоинтелигентно като Милена.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Не всички хора на прайда са хомосексуалисти или бисексуални. Има и хора които подкрепят свой приятел или приятелка и затова са отишли с тях.

76

Анонимен

преди 8 месеца

Време е вече да излезем обединени като общество и кажем стига вече произвол. Тези ЛГБТ организации си въобразиха че са всесилни, че винаги ще става каквото те искат, че могат да тероризират безнаказано всички които не са съгласни с тях - до кога ще ги търпим?

75

Анонимен

преди 8 месеца

МИЛЕНА СЛАВОВА ИЗРАЗЯВА БЪЛГАРСКАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ СРЕЩУ ВСИЧКО РАЗЛИЧНО И МИСЛЕЩО.

74

Анонимен

преди 8 месеца

до 75 - Прочети коментарите под теб и в другите статии и тука има заплахи срещу нея. ;) Или тях главата ти ги пескача, щото са в твоя полза.

73

ДДТ

преди 8 месеца

Автентичните xoмоcekcyaлисти не ходят по папагалските сборища. На тези прайдове участниците са обикновени малки нещастни хорица, които в живота си нямат силата и възможностите да успеят. Когато от някъде отвън се появи разрушителна за обществото ни сила,която подкрепя тези неудачници те изведнъж стават всемогъщи, готови да мачкат. Тъжната за тях истина е, че са катонадуваеми играчки,когато някой спре да ги забелязва ще се свият в черупката си като охлювите.

72

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото сам си причиниш друг не може Милена. Пиши пиши постове. Аз като ве влизам в социални мрежи ми е мирна главата

71

л

преди 8 месеца

ДБПП убива България с радикално левите си политики. Сорос е дълбоката държава унас, не доган