172

Cpt. William Lynch

преди 9 месеца

Дай му кинжали на Ким и да мята имкперията на злото, после никой не знае какво е станало по западен модел!

171

Германец

преди 9 месеца

Уж самодостатъчни/чучхе, пък търсят сътрудничество. Това и русоро6 да си, трябва да ти направи впечатлетние, колко е нелепо.

170

Анонимен

преди 9 месеца

"Русия не е изолирана. Запада предстои да бъде изолиран. Той наброява е едва 1милярд дущи а Брикс е почти 5 милярда. От Луната се вижда че запада зАпада" --------- На 15-ти септември Русия планира да осъществи пилотиран старт от космодрума "Восточний". Интересно дали лидерът на КНДР на място ще наблюдава този пуск?

169

Анонимен

преди 9 месеца

Другаря Ким, помогнете, бият ни.... :)))))))))

168

Анонимен

преди 9 месеца

В момента Украйна изразходва 8 хиляди снаряда дневно, а промишлеността на САЩ произвежда месечно 24 хиляди - тоест за 3 дни. През 2027 година по план САЩ ще произвежда месечно 85 хиляди, тоест за 10 дни боеве в Украйна. Ситуацията в приблизително същата и с ракетите за HIMARS, с БТРите и бронираната техника. Ама споко де, все ще се намери решение, винаги има некакво решение, не може да нема, и САЩ и ЕС ще намерят от некъде пари и боеприпаси за второ, трето, четвърто, пето и т.н. контранастъпление през 2024, 25, 26, 27г, изобщо дотогава докато Русия бъде победена.

167

Анонимен

преди 9 месеца

На Русия и е много по изгодно и евтино да купува милиони снаряди от СК, отколкото да ги произвежда сама. Месомелачката не трябва да спира.

166

Анонимен

преди 9 месеца

Можеби заглавието е неточно. "Русия ще купува оръжия от Китай индиректно чрез Северна Корея". Така и агнето цяло и вълкът сит.

165

ей дебили

преди 9 месеца

я кажете тука сега, а какво стана с контранастъплението на неизолираната Украйна която се подкрепя от "целия цивилизован свят"?

164

Анонимен

преди 9 месеца

*** стна за смях, защо не поиска помощ от Китай и БРИКС, ахаха, ама и те не са толкоз прости

163

АНГЕЛ

преди 9 месеца

Русия не е изолирана. Запада предстои да бъде изолиран. Той наброява е едва 1 милярд дущи а Брикс е почти 5 милярда. От Луната се вижда че запада зАпада. След 20-30 години западните прошляци ще се молят за къшей хляб на колективния изток !

162

Анонимен

преди 9 месеца

Този т.н. доцент чувал ли е за БРИКС, не е ли виждал по новините какви знамена се развяват по африканските майдани.Или и той е доцент като Алексей Петров,бог да го прости, без да е завършил висше образование

161

Анонимен

преди 9 месеца

Официалният говорител на режима на Зеленски Подоляк нарече Китай и Индия "интелектуално слаби нации".

160

БРИКС подкрепя Русия

преди 9 месеца

На срещата на 20-те в Индия (или както сега се казва) въпреки опитите на САЩ и сателитите им те не успяха да наложат нито изслушване на Заленски, нито осъждане на Русия. Страните, които членуват в БРИКС или очакват членство в нея бяха мнозинство и не допуснаха срещата фда се превърне в русофобска сбирка. Така че изолирани се оказаха САЩ и сателитите им.

159

Стига глупости

преди 9 месеца

"каза политологът доц. Искрен Иванов" И кой е той, че да казва какво трябвало да става в мождународната политика?

158

торбалан

преди 9 месеца

ама не знаете за к'во иде реч русия, ще даде под аренда на ким стратегически ядрени ракети , за еднократна употреба , достигащи сащ

157

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/167 "... произведени 9.3 милиона автомобили" - световноизвестно е, че ес не могат да правят автомобили. Неслучайно ЕС дава милиардни субсидии на Фолксваген да си купят ноу хау (как се правят автомобили) от Китай. Факт.

156

Анонимен

преди 9 месеца

Мястото на тези дкктатури и населението им е в Ада и никъде другаде....

155

Христо Христов

преди 9 месеца

До джо/179 "... обаче чичо сам ги плаща щото така му е изгодно" - абе май чичо сам ги поръчва, но про'с'таците в ес ги плащат...

154

Христо Христов

преди 9 месеца

Русия може да е изолирана от някои страни, но е факт, че напоследък доста държави не вдигат телефона на провала блинкен.

153

Факт

преди 9 месеца

Глупости.