115

До Христо Христов

преди 8 месеца

Проста копейка

114

Христо Христов

преди 8 месеца

11 Септември си е американски фейк.

113

Христо Христов

преди 8 месеца

До 120. Ти видя ли самолет в Пентагона? А останки от другия самолет?

112

абе

преди 8 месеца

а черепа ше се излъчва ли пряко днес ? щото мноо ми е важно .

111

Анонимен

преди 8 месеца

Тия от сайта са басииии некадърниците! Трети ден не могат да си оправят хакнатата система за оценяване на коментарите! Муахаххахахаха.....

110

Анонимен

преди 8 месеца

Да го направим национален празник , както навремето беше празик 07.11!

109

Анонимен

преди 8 месеца

Преди няколко дни дума не обелихте за загиналите деца в Беслан!!!

108

ХХХ

преди 8 месеца

Алооооооо в Мароко убийнствените заметресения вземат толкова жертви ама вие квичите 22 год по късно за САЩ ? Съборили два блока уж някакъв брадат козар от пещера ? Айде стига бе !

107

Антинатовец

преди 8 месеца

Краварите са царете на лъжите . Били стъпили на Луната дрън та пляс луната от земята са я гледали. Някой терорист им бил взривил сгради дрън та пляс ама видищ ли от огромните експлозии и пожари лични карти на терористите останали не изгоряли и непокътнати. Голям смях.Но умните хора по света се забавляваха а *** кравари си мислеха че светът е глупав и им повярва.Но знаем че са царе на екшън филмите с Рамбо и компания .

106

хахаха

преди 8 месеца

ииииии пак *** се изявява :)

105

хаха

преди 8 месеца

Това си беше черна операция на ЦРУ. Четем - "Петнадесет похитители бяха саудитци като самия Бин Ладен. Двама бяха от Обединените арабски емирства, един от Египет и един от Ливан." НО САЩ напада кого? - Афганистан?! А след това добива на опиумен мак скочиха в пъти. Както и за Кенеди в другата статия, пръст отново имат ЦРУ. Няма как Осулад да стреля три пъти от различни ъгли за толкова кратко време. А след това го застреляха скоропостижно. Защо?

104

Анонимен

преди 8 месеца

Навърщват се 50 години от изключително кървавият преврат, организиран от американците, в Чили. Изключотелно кървав преврат, организиран от американците. Чили.

103

Анонимен

преди 8 месеца

до 110 Пускам си някъде към 16 часа на 11 септември телевизора и гледам по някаква телевизия едната кула пуши. Викам си къв е този филм...превключвам на друг канал CNN- пак същата гледка и тогава разбирам че предаването е на живо от Ню Йорк и се загледах и в този момент самолет се врязва във втората кула. Красота! Не мога да осъзная още че това е на живо. Зловещо красиво беше и как паднаха кулите.

102

партньорите им

преди 8 месеца

ги удариха тогава . ладен е бил техен срещу русия , а после ги удря с техните самолети . така години наред има много заподозрени и много акции . затова няма повече атентати . от кризата се отключиха така наречените американски сериини убииства с картечници . един излиза с картечница и разстрелва 300 - 500 човека . на година по 10 такива . много кървав вътрешен агресор отключиха .

101

Христо Христов

преди 8 месеца

Стига с този измислен атентат.

100

Анонимен

преди 8 месеца

И къде е трагичното? Краварите си убиха 3000 кравари. А задавате ли си въпроса че сутринта на 11 септември е нямало нито един еврейски служител в кулите, а те по принцип са били десетки работещи в кулите???? Талибаните на Осама бин Ладен са ги предупредили сигурно, а?

99

Анонимен

преди 8 месеца

Украинците сами си бомбардират градовете, а американците си правят атентати като този на днешна дата, а русофилчета *** иТъпи? Ха-ха-ха! Пийте си хапчетата навреме руски мъpши, вместо да пишете нелепости!

98

Общото между

преди 8 месеца

9/11, полет MH370 и MH17 имат много общо: програмиране на регулатора на налягането в самолетите екипажът и пътниците да загинат без да се усетят, програмиране на автопилотите да поемат определен курс след смъртта на пилотите. Разликата е, че на кулите бяха монтирани устройства за насочване, каквито се ползват за кацане при липса на видимост.

97

Анонимен

преди 8 месеца

11 септемви не донесе никакви поуки за Америка.Никакви.Дори отмъшението й приключи с поражение.Преди 2 години САЩ , които преследваха ислямизма навсякъде се предадоха на талибаните и те върнаха шериата в Афганистан.

96

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 103. С писане на глупости не стаа бе ... аааааааа ха ха ха ха ха