68

Анонимен

преди 8 месеца

Спомени от времето на Бай Тодоранчо! "Аз съм Султан - Комунист, ей ме на и затова съм най - голямата хаймана и на Сталично парлама!" и в днешно време станах ЧалгунЧукче и събирам реколта и правя милиони с песни по стадиони, за радост на сърцата на поколението на КомунЧалгата!

67

Анонимен

преди 8 месеца

ей ся вече стана революцията

66

Анонимен

преди 8 месеца

Спомням си: Мойта Баба Мита като ми правеше Попара с Вино и си лягам да спя... идваше при мен и ми гадаеше: "Вятър вей. *** грувичи. Чин, чин Бали на кой Пръст?" и трябваше да отгадая кой пръст ми показва - палец, показалец, среден, безимен, кутре... и така докато заспя... Мойта баба слагаше Дюли да стоят над шкафа...и си спомням една съседка ни дойде на гости с малко детенце. То започна да я дърпа и щипе и гледайки нагоре, а тя: "Кат та тура мърта у дано Жа каиш Дюля!"

65

Земеделец

преди 8 месеца

А защо просто не продават по-малко на същата цена, а догодина да направят така, че да не им е слаба реколтата?

64

трезвен алкохолик

преди 8 месеца

дали ме интересува ? ами не !

63

Анонимен

преди 8 месеца

то въобще тези неща ( по магазините) правят ли се с натурални продукти ? че да поскъпне

62

Анонимен

преди 8 месеца

Честита Промяна!

61

Анонимен

преди 8 месеца

По Време на Българската (Римска Империя) - почти всички Императори са биле Българи... и цялата Аристокрация е била извън пределите на Рим..а Рим е бил - мястото на Чалгата - както сега София... ние Тук на Балканите сме слагали в Бъчви Овче Месо, залято с Мед - за да не се разваля и Тия Бъчви заедно с Бъчви с Вино сме изпращали до Рим за да играят Чалга и се Веселят.... Наздраве... Другарки и Другари, Комунистчета, Комсомолчета, Пионерчета, Чавдарчета, Чалгаджийчета и тем подобни днешни Птиченца

60

Анонимен

преди 8 месеца

Христо каза голяма новина.Ако не пиеш и пушиш ставаш милионер.Тоест ако не пиете и пушите всички ще сте богати и красиви.Направо ви даде безплатен съвет.

59

Анонимен

преди 8 месеца

Като поскъпнат ще пием бира

58

анонимен

преди 8 месеца

дядо и баба умират и отиват в рая - а там птички и песни, храна и пиене, радост и веселие!...дядото казал на бабата - видя ли, ако не бяха твойте здравословни храни, ако не бях отказал цигарите и пиенето, още преди 10 год. щяхме да сме тука!

57

Анонимен

преди 8 месеца

В момента във вряща вода слагам една Чаша и в нея Овче Мляко. Слагам малко Цейлонска Канела, Малко Турмерик, една супена лъжица Какао на прах с 23% Магнезиум, малко допълнитело олио от Студено Пресовани Маслинки и след като го изпия структурата на Костите на краката, ставите, гръбнака, ръцете, чутурата ми се възстановяват като на малките деца и след като изпия Отвара от Копривена Кръвта ми така се възстановява, че започвам да Пея и да си Спомням за Огромната Бъчва с Вино на мойта Баба и Дядо!

56

Анонимен

преди 8 месеца

Европейците са се наливали като бъчви, а са завладели целия свят и са направили всички значими откритива между 13-ти и 20-ти век ...

55

Хахахаах

преди 8 месеца

А с онези милиони бутилки от миналите години? Надувайте момчета да стане на парчета! Бум!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Не ме вълнува, че пиянките ще плащат повече за усмъртяването си!

53

само да попитам

преди 8 месеца

какво се случва със служителите форумни(тХролове) които работят в този сайт да не са съкратени или са лятна ваканция каква е причината???а между-другото този сайт е абсолютно тХролски,с поръчкови и статии копи пейст и с продуктово позициониране през седмица две вървят статии за имотите,работните места,как населението намалявало,и как бг бизнеса и политиците са вдъхновени и съпричастни и милеещи за стадото като така по лесно го стрижат с позитивно отношение...за ракията и виното че кой го интер

52

Анонимен

преди 8 месеца

До Христо - ХАхаха - чакай да се полюбувам на Ролс-а на комшията, дето не са пили и пушили цял живот .. ооо ... то нямало.

51

Анонимен

преди 8 месеца

"или за образование и преквалификация, което ще му носи безкрайни пари" - Безкрайни пари? Даже и да вадиш по 300 000 лева на година, дето те слага в топа на топа в тая страна, пак не са безкрайни пари, ама карай ...

50

Верни Бил Гейтс

преди 8 месеца

Инжектира Тайно Животните със Субстанция, която да НаПрави Месото им НеГодно за Ядене от Хора и то на Генетично ниво - така, ще Ядете само Бръмбарите-Гасениците-Червейте-***-Щурците-Скакалците-Мухите на Клаус Шваб!!

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Катя - Разбира се, всеки,който не е като тебе е от "другите". Скоро ще разбереш, че другите са прекалено мнгоо, а вие сте едно гнусно и ненужно прокажено общество от зли хорица, деот ако толквоа искате да си живеете самички - бегайте по островчеатата.