208

Христо

преди 8 месеца

Алчността не води до хубаво.Празни легла ,но корекция на цена няма.Губят хотелиерите ,губят и туристите.Чисто и просто-българска работа.Ако не си сменят манталитета нашите съседки Турция и Гърция ще се радват на берекет през сезона...

207

Gogo

преди 8 месеца

Поздрави от Гърция!Никой няма да ви стъпва на мизерията и скъпотията ;) и по-лошо ще става за вас ;)

206

До Itsоkis Maliakis

преди 8 месеца

Да, така ще бъде. Което не попречи 10-15% от БВП на България последните 60 г. да идва от туризма. Тогава можеше. Въпреки че, бяхме страна от соц. блока. Сега няма да може, защото управляващите работят за чужди държави.

205

До Анонимен 231

преди 8 месеца

Що се касае до министъра на туризма? За съжаление, понякога нещата са точно такива, каквито изглеждат.

204

Itso

преди 8 месеца

Черно море е бомба със закъснител, по дълбините се натрупва сероводород, който постепенно се издига към повърхността, затова и животът е оскъден в това море а ще става и още по-зле. Когато сероводорода достигне повърхността ще се самозапалва от мълнии и ще избухва на места, може и кораби да го възпламеняват със статично електричество а смраддта ще е ужасна и отровна, всички градове по крайбрежието ще станат необитаеми.

203

Чичо ти

преди 8 месеца

Е как ,бе ? Нали се хвалехте , че този сезон ще е фантастичен ? Кой ще се забие в нашите бетонни килии и мръсотия? Е,но пък неграмотни и некадърни калинки оглавяват туризма в България ! По това сме на първо място в света !

202

Анонимен

преди 8 месеца

Как така бе, другари и другарки ??? Всички се кълняхте от сутрин до вечер, че сезонът пращи от туристи ?!? Чак онази скумрия, убийцата на костенурки, се съблече (за потрес на всички) за да влезе в морето....чисто било като момина сълза! Е, как така хем всичко ни е наред, хем накрая крайния резултат е "по-слаб от очакваното"...???

201

Един Българин

преди 8 месеца

Смет -> сняг :)

200

Един Българин

преди 8 месеца

От началото на годината когато нямаше изобщо смет до 1 април, вална за 5 дена и се стопи и имат 1% ръст дори тия празни курорти лятото - хахахаха. Тоя шегува ли се? Да свалят цените почти не ядем и пием с две деца и вадим по 100лв на Поморие за вечеря ... Еми ще има места и още как!!! Данък ат цените на половина и да се включат към канализацията за да няма смърдящ отлив! Климат, пясък и соленост на морето са супер ама на тия цени, че и без реклама са умрели прави!

199

До Бизнеса 223

преди 8 месеца

В черно море се вливат много големи реки. В същото време отичането става само през Босфора. До тук добре. Ама да пишеш, че е пречиствателната станция на Средиземно море? Ти си олиг... незапознат с географията, екологията, метеорологията, математиката и ред други нАуки. А и ти какъв си точно, че някой да те "кани на свои разноски"? Пееш в "Ла Скала", рисуваш за проекта "Банкси"? Защо някой би те поканил?

198

Анонимен

преди 8 месеца

Къмпингите в България ,са се превърнали в постоянно населени места !Даже и супермаркети си имат !:))И,няма виновни !!

197

Анонимен

преди 8 месеца

Много евтино ги дават, затова са празни. Да вдигнат още цените и направо да не пускат, който не си плати до плажа. То нали е тяхно морето,не на всички граждани.

196

Анонимен

преди 8 месеца

Не съм бил но БГ черноморието от 8 години, когато бях на т.нар "шведски" на Ил. Павлов - бе много скапано. Дано не ми се наложи

195

Анонимен

преди 8 месеца

Голямата лакомия води до това.

194

Бизнеса

преди 8 месеца

Абе май само вие не разбрахте, 4е 4ерно море е клоаката на Европа, пре4иствателната станция на Средизамно море. Какво о4аквате за догодина. На ваши разнаски да ме поканите няма да дойда.

193

Анонимен

преди 8 месеца

Летния сезон в България ,прилщключи ,преди 33 години !

192

Анонимен

преди 8 месеца

аз доволен, съборихте пионерския и студенски лагер за безбожно скъпи хотели по 500лв на ден да се тъпчем с гадни манджи, така ви се пада алчни хотелиериев

191

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо да общините да им плаюат полетите , по-добре с тези пари да направят паркинги )безплатни) и инфраструктура , след това туристите сами ще дойдат . Сега не може човек да си остави колата , навсякъде вземат по 2-3 лева на час , не може да се разходи по плажа , веднага го нападат мутри че минава през тази зона .Това не е туризъм , това е рекет и затова не ходят хората

190

Варненец

преди 8 месеца

У Варна са напълни сас *** от Търговище,Плевен, Шумен,Силистра и т.н. купеа имоти и цялата рода се изрежда в имота през цялата година...

189

По слаб от о4акванто

преди 8 месеца

Музика за ушите ми. Образованите, умните и красивите внуци на комунистите признават, 4е са о4аквали слаб сезон. Защо бе. Защото толкова си можете. Азбу4на истина е, 4е от комунист бизнесмен не става. Какво о4аквате за догодина. Пак от същото. А защо.