74

Анонимен

преди 8 месеца

русия губи и врещи вижда ножа во сама си е виновна да не нападаха чужда държава

73

Анонимен

преди 8 месеца

Руската агента Елена Йончева да пита Путин, дали има опасност от пълномащабна война в Черно море. Той е специалист по пълномащабни вайни в Европа. Отвори такава в Украйна.

72

Случаен минувач

преди 8 месеца

Има си конвенция от Монтрьо 1936. Според нея, Черно море, поради особеният му статут на езеро, трябва да бъде демилитаризирано. Единствено черноморските държави имат право да поддържат в него военен флот, който трябва да е в териториалните води на съответната държава. Турция се ангажира да не пуска през проливите военни кораби на други държави. Мисля, че дори Хитлер е спазил тази конвенция и не е настоявал германски военни кораби да навлязат в Черно море за военни действия срещу СССР.

71

Анонимен

преди 8 месеца

от руснак войник нестава робска овча рая са

70

до фейк историкъ

преди 8 месеца

Войната беше инициириана от НАТО, сиреч, от Щатите и Британия и сателитите им Германия и Франция, и с по-малките пуделчета - Полша и Прибалтика! Путин Осем години отказваше да воюва и може би, това ще се окаже най-голямата му грешка, която днес струва живота на стотици хиляди етнически руснаци живеещи в Окраина, ако беше стоварил воената мощ на Русия преди Осем Години върху 4.0.4, войната щеше да свърши за 1-2 месеца с подкрепата на самите Окраинци!

69

Факт

преди 8 месеца

Да има. И единствения шанс да се предотврати е съкрушителна победа над ръшистките терористи.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Би със склоност към пасивен си търси надарен за контакти костя във всеки клуб на възраждане

67

Анонимен

преди 8 месеца

Наивни българи - ВОИНАТА е между ЮСЕЙ и Русия и главноноо е пазарът въглеродите !Спирането им в ЕС означава крах за ЕС и печалба за банкитрите на юсей който и започнаха войната ! Само неграмотни хора могът да смятът , че войната е започната от РУСИЯ .Фактите говорът друго 8 год юсей внася оръжие и се строяха железобетонни бункери от нацистите! В КАТОКОМБИТЕ на Мариопул имахе храна , вода и оръжие на 10 год . и Меркел си призна че минския договор е за наивния Путин

66

АнонимеН

преди 8 месеца

БЕСЕПАРКАТА ЙОНЧЕВА: СПАСЕТЕ ПУТИН :D АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ БЕСЕПАРСКИ, ВЪЗРОЖДЕНСКИ, АТАКИСТКИ И ДРУГИ КОМУНИСТИ

65

ПроСоТо

преди 8 месеца

То в момента дори Бг флота е по силен от руския бе лелче За Турция еле цяло НАТО да не и мислим дребния мухлю от кремъл освен да си го завира отзад в кремъл нищо неможе с коритата си

64

Анонимен

преди 8 месеца

Тая дърта рашистка да не се обажда!

63

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ са фалирали. Нямат друг вариант, освен да воюват до безкрай.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Значи ще ни доизтощят с още наколко милиарда заеми за закупуване на хартиено оръжие. Ужас.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Не може войната да стане пълномащабна, Ленче! Путин няма да тръгне срещу Турция по Черно море, стига си се излагала!! Тур ската черноморска граница е много голяма, колкото руската. Ако не знаеш, погледни на картата!

60

реалист

преди 8 месеца

До Анонимен ако през 19 54 е имало руска федерация и аз ставам гей като тебе костя

59

Ко? Не.

преди 8 месеца

Йенс Столтенберг заяви, че съюзниците в Алианса са наясно, че войната ще е до изтощение и това е важно по отношение на продължаването на военната помощ и на производството на боеприпаси. Ъъъъъъ? Изтощение на кого? НАТО не иска примирие. Чудно. А България е вече изтощена.

58

реалист

преди 8 месеца

Чисто военно риск няма ако путека се заяде с НАТО рудкия флот става за скраб за чадове и единствевия достъп до море на русия след 100%сигурната и капитулация ще е единствено по москва река

57

Историк

преди 8 месеца

Защо пита Столтенберг, а не Путин? Той е този, който започна война в Украйна и неговия режим заплашва и други Черноморски държави.

56

ъц

преди 8 месеца

Абе Йончева, ти пък намери кого да питаш, чилякъ е просто говорещъ "луковъ глава" и хабер си нямъ кво ставъ "по света и у нас"!

55

Бунгар

преди 8 месеца

Ленче,от Русия може да се очаква всичко,особено когато е с Путин начело. Крим е Украйна и ще си остане Украйна.Агресора Русия трябва да бъде изолирана от целия цивилизован свят,докато се изтегли и от последната педя Украинска земя.