80

Ахмед Доан:

преди 9 месеца

Много ми хареса как КИРЧОВЦИТЕ И ПП се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба

79

Анонимен

преди 9 месеца

До до 70 Aрабските шейхове не завиждат на коли за по 6-7 хиляди лева. За Българинът кола от 10 000 лв. е вече топ модел, а ако е само 10 годишна значи чисто нова.. На това ли да завиждат арабските шейхове?

78

Анонимен

преди 9 месеца

При социализма нямахме банани. А сега продават на всеки ъгъл. Всяко дете яде банани. А аз бях ял само веднъж до 20-та си година.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Светкавично не направиха нищо. Изпратиха само единствения остнал БТР. Другите ги дадоха на Украйна, ама и те не ги искат, защото не стават и за скрап. А този единственият ни ръждясал БТР още пътува. Сега е някъде около Пазарджик. До два дни се очаква да приснтигне.

76

Хахаха

преди 9 месеца

Е тва заглавие КЪРТИ.....

75

до 70

преди 9 месеца

До Анонимен,може и държавата да е умираща,но народа тъне в охолство,на което биха завидяли арабските шейхове

74

Анонимен

преди 9 месеца

Кои "институции" и как реагираха бе, ДРенков? Подарихте, марионетки такива, военна техника, вкл. БТР-и и неплащани от вас други активи на една чужда държава, понеже така ви нареди личният ви шеф, а за България не остана нищо, дори техника за помощ при гасене на пожари, почистване след земетръс и отводняване. Наринахте пари във ваши фирми, след чиито строежи и ремонти се сриват мостове и пътища и умират хора! Изпонастанихте чужденци из хотелите ни и ги хрънтутите, а за българските граждани?

73

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на Сглобката. И от това наводнение усвоиха едни пари. Чекмеджан си трае доволен.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Светкавично не направи нищо и светкавично отрече отговорност.

71

Българка

преди 9 месеца

При социализма бяхме робини и ходехме в Коми да ceчeм дърва при минус 50 градуса, а при ЕС и НАТО работим свободно в Амстердам и Антверпен и други европейски столици в цветни красиво осветени и добре отоплени витринки на улиците.

70

Денко Обави Война

преди 9 месеца

на Русия - Денков: "Има опити Черно море да бъде превърнато в "руско езеро". Единственият начин да се противопоставим е, че на сила се отговаря със сила, категоричен е премиерът!" - Не Знам с Каква Сили Мисли да Отговаря Премиерът - щото България - няма Сила...

69

Анонимен

преди 9 месеца

При социализма бяхме роби, а при ЕС и НАТО сме свободни да бегаме на запад, и имаме тоалетна хартия и банани.

68

Анонимен

преди 9 месеца

По цялото Черноморие, не само Южното, кметовете са на ГЕРБ. Те го унищожават упорито от 15 и повече години вече. Като се почне от Варна, където е украинския гражданин Портних, мине се през Бургас, където е пребоядисаният комунист Николов, та се стигне чак до тия с наводненията.д

67

Анонимен

преди 9 месеца

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

66

Анонимен

преди 9 месеца

А каква техника, хеликоптери и обурудване изпратиха от Брюксел и Европейската комисия за справяне с бедствието? За чии го крепим в тоя измислен съюз, да ни казват че трябва да позолим на хомосексуалистите да се женят и да осиновяват деца?

65

ПреЦедента съм

преди 9 месеца

Мога да кажа само, че ако България имаше повече Премиери като господин Николай Денков, щеше да изглежда по друг начин.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма:---------------------------------------------------------------------------1) Далеч не е всичко от комунизма, стига с тези комунистически опорки2) Лесно се строи с принудителен безплатен труд, диктатурите това го умеят

63

Еврогей

преди 9 месеца

Да организираме гей-парад, ЕС ще дадат веднага няколко милиона и парите от гей-парада да се използват за решаване на проблемите с наводненията.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Е все пак продължаваме перверзията ще се явява на избори, искат да има някоя хубава статиика за тях, та да е логичен добре скалъпения добър резултат за тях от машинния вот.

61

Анонимен

преди 9 месеца

До 79, има призив от ЕП да се отпуснат средства от фонд "Солидарност" за България и Гърция, ама това не се връзва с руската ви пропаганда!