122

Анонимен

преди 1 година

България е типичен пример за това какви са последствията от руското влияние и присъствие тук в последнитe 140 години ... С изпростели избиратели избрали руски резидент за президент, няма как да имаме висок стандарт на живот и развита икономика... Цялата ни история от "Освобождението" до днес е изкривена през призмата на руската пропаганда разпространявана от марионетки като Фигуранта, Копейкин и форумни ***....

121

Анонимен

преди 1 година

Да очакваме ли разкол в G-20 по въпросите касаещи Украйна? Погледнете страните в състава на G-20. Там са БРИКС+ и G-7+.

120

Анонимен

преди 1 година

А где главний Лошадь??

119

Напомням

преди 1 година

Това е част от информационната война срещу Русия.

118

Това е част от

преди 1 година

Информационната война срещу Русия.

117

Да ааа

преди 1 година

Американските бомби, ядрени и други подобни са "демократични" бомби.

116

Анонимен

преди 1 година

На русофилите, само природни богатсва са им в главата!

115

Информационна война

преди 1 година

срещу Русия....

114

анонимен

преди 1 година

янките и запада точат зъби да заграбят природните богатства на донбаския басеин, и затова така настървено промиват украински мозъци с фантазии за победа...пекинезите джафкат, сибирската мечка тъпче наред!

113

Анонимен

преди 1 година

Да спечели Русия, означава човешката цивилизация да изчезне!

112

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Руската дипломация се била разпаднала, дипломатите били загубили авторитета си. Глупотевини. Съгласно древен международен закон, дипломатите млъкват, щом заговорят оръдията. Тази нощ многофункционалният свъхзвуков изтребител-бомбардировач Су-34 изстреля хиперзвукова ракета "Кинжал" по цел в Украйна. За пръв път Су-34 носи и изстрелва хиперзвукова ракета. Не търсете руските дипломати да ви съобщят по каква цел е ударил "Кинжал". Гледайте сводката на МО на РФ.

111

до кретена 121

преди 1 година

Да си чувал случайно... за - "Клането в Сребреница е военно престъпление по време на гражданската война в Босна и Херцеговина... В околностите на град Сребреница през юли 1995 г. са избити над 8000[3][4][5][6] босненски мюсюлмани мъже и деца, под ръководството на сръбския генерал Ратко Младич на няколко различни места. Това е най-мащабното избиване на хора в Европа след приключването на Втората световна война... " Сега ясно ли ти е защо беше бомбардирана Сърбия?

110

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е уволнил Резников, но това едва ли е от голямо значение за развитието на войната, която така или иначе ще бъде с краен успех за Украйна и коалицията която и помага.

109

Анонимен

преди 1 година

Само неграмотни полуидиoти може да вярват, че фашистка Русия няма да бъде прогонена от цялата украинска територия...

108

мужики обосралис

преди 1 година

опят..

107

Анонимен

преди 1 година

А каква беше дипломацията на САЩ, когато хвърляха бомби над пазара в Ниш? Много цивилизована ли беше?

106

паф

преди 1 година

не е имало в историята племена украинци, както и държава украйна....това са руски земи от памтивека и пак ще бъдат в руската империя. РУСИЯ НЯМА ДА ОТСТЪПИ КРАЙНАТА ЗЕМЯ НА НИКОГО!

105

Анонимен

преди 1 година

Арестович го каза преди 3 месеца.... "Ако не успее тази контраофанзива, ще има втора или трета..." Няма да има милост за руските фашисти в Украйна. Кремълският пcиxoпат и шайката му злодеи трябва да получат урока си заради арогантността с която започнаха тази война... Цивилизованият свят няма друг избор освен да помага на Украйна...

104

Господин Никой

преди 1 година

До Добра оценка Разбира се, че Русия е държава-терорист. В това вече никой не се съмнява. По-интересното за мен е, че Путин и сие се втурнаха в една невзрачна авантюра, когато можеха да ходят свободно по целия свят, да пазаруват в Ню Йорк, Лондон, Париж, Дубай и къде ли не, да строят замъци с по няколко плувни басейна, да са радват на хубави жени, модерни западни градове и какво ли не... Тяхното състояние в момента е като на футболен отбор, който си е вкарал фатален автогол и загубил мача.

103

Забегнал

преди 1 година

До до какНе 99 /// Трудно, много трудно въпросният може да асимилира значението на "еднополюсен" и "многополюсен" свят. Вероятно ще е по-лесно за него да проумее и се самосезира по отношение социалното явление "Зоопарк" където 99.99% от българите бяха настанение БЕЗ право да посещават Запада, ако техните родители, и/или те самите, не бяха членове на БКП или най-вече верни во крове на ЦК на БКП. Отваряне вратите на зоопарк "България" изстреля 3 000 000 българи в обратната на Москва посока.