33

пришълецът

преди 9 месеца

Контрол на преславският и шишманов потенциал, а османеца и селим 2 по-нататък...щях да забравя, че сюлейман е последният българин в позиция:)))времето на киргиза....

32

Анонимен

преди 9 месеца

Да, ама не!

31

На шега и истина

преди 9 месеца

СИНЬОТО знаме на ООН чрез решения подписани и от СССР и Източна Европа премахнаха и унищожиха границите а тези искащи ДА ИМА граници са САЩ, Англия, Западна Европа с тяхната избирателна дори националистическа като претенции емиграция.........Та се сетих за наш Легионер конспиратор в САЩ убит във България при а може би и от Иван Костов които призоваваше всички граждани на САЩ да вдигат бунтове срещу окупацията на САЩ от ООН и че враг на САЩ номер 1 е ООН.......Демократите на САЩ защо са цвят ООН

30

ъ

преди 9 месеца

Абе туй било, онуй било, ама Нормалния свят взе да го набутва на Свободния свят. То само с медийни пропаганди и оцъклени крясъци не става. А като свърши украинското пушечно месо /предстоящо е/, На Запада не му остава нищо друго освен пропаганда и ядрени ракети. Стари ядрени ракети.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Дъртото и просто джyдже иска единствено да оцелее (ако изобщо е живо все още... ) Изобщо не го интересуват бизнеси и пари...

28

Берон

преди 9 месеца

Дрън, дрън, ярини....

27

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте малко информация за американските частни военни формирования в Африка. Или не Ви е наредено да пишете за това. Аз с помоща на Google имам доста информация Те са много, ама много повече от руските. Нормално. Властелин на света

26

Анонимен

преди 9 месеца

Като че ли Пригожин е създал империя без Путин. Защо въобще пишете глупости

25

ДА ЗАПОВЯДА...

преди 9 месеца

ЩЕ ИМА СРЕЩА С ОСЪДЕНИТЕ ОТ НЕГО ЗАТВОРНИЦИ, ДЕТО СА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ВАГНЕР.... КОЙ КОГО ЩЕ ИЗКОНТРОЛИРА?

24

Василев

преди 9 месеца

Някой като тази военно-икономико-алалитична-геостратегическа структура Вагнер ,трябва да върши мръсната работа на Кремъл в далечната чужбина!А в България им излиза почти без пари, да се продават българските интереси, когато имаш президент като Радев и газопроводчик като Борисов, даже са на сметка, ние построихме с български пари руска транзитна газова тръба!Агент Нейтън Барнс!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Иска Путин, понеже видя какво става, когато им даде прекалено много свобода.

22

до 16

преди 9 месеца

Битката може и да стане на живот и смърт, но стряните в нея нямат нищо общо с посоченото от теб. Страните са българското население срещу хрантутниците от НПО и началниците им. Ето аз съм градска "средна класа", но не съм за сегашната "демокрация". Ти си некадърен и не можеш да правиш друго, освен да пишеш глупости за пари. Но си за "демокрецията", защото ако НПО-то хранилка изчезне, изчезваш и ти. нещата са простички.

21

малко му остана

преди 9 месеца

Няма закон който да регулира шашкънията на сегашната руска управа начело с Путинопитека. Затова международната общественост им приготвя раирани костюмчета и подобаващ санаториум след трибунала в Хага.

20

аха

преди 9 месеца

Дъра-бъра, две машинописни страници гадания и заклинания. Вагнер и Русия виновни, че африканците гледат да се отърват от САЩ и Франция. Ами за последните 100 години САЩ, Британия и Франция бяха направили тези държави поне малко заможни, никой нямаше да може да ги мръдне от там. И в БГ ситуацията е същата, колкото да се пъне Посолството или Макарон да плаши ЕС с нас и румънците.

19

Иван Анисий :

преди 9 месеца

Източник : Агенция ЕЖК, цитирана от Bloomberg TV Bulgaria...

18

Анонимен

преди 9 месеца

Муахахахаа. Наистина ли ви се обърна езика да напишете, че катастрофата със самолета на пригожин била мистериозна?!

17

Северна Корея 2

преди 9 месеца

Хората в Русия вярват на руските медии собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват може и да ги поизлекуват с Новичок.

16

Анонимен

преди 9 месеца

'' Борисов за сглобката '' ............................................... добре е да се разбере, че тука битката е между неграмотните селяни, на които демокрацията не им понася, защото не стават за нищо и които чакат путин да ги спаси, и ... градската средна класа, и интелигенция, които се борят за демокрация, свободата и достойнство ... и битката е на живот и смърт!

15

опять ОБОСРАЛСЯ

преди 9 месеца

Пригожин , крайцера Москва , Луна 25 - все достойни финали породени от Великата Специална Операция.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Някой от вас да знае бабин цяр за срамни буби. Една рускиня не напълни на плажа на Дружба, сръби та са не трае. Мерси