181

До 44

преди 9 месеца

До До 43 Зависи - Основният въпрос е дали след 40 години ще го има този, който сега спестява. Недвижимият имот ще е налице, само в малък процент от случаите става някаква апокалиптична природна или социална катастрофа, която погубва такъв имот и застраховка няма.

180

ВЪПРОС

преди 9 месеца

Това е Реклама на САЩ Борсата . Не се лъжете да си давате парите на Телефонни Измамници .Видяхме какво се случва с Частните Пенсионни Фондове след 23 години вноски - НИЩО - внесли сте 50 000 лева а получавате 23 лева .

179

Анонимен

преди 9 месеца

До Истината 2 Ти май написа най-голямата истина. Но на някои, уви, не им пука дали градивната част от българската младеж ще остане тук или ще замине завинаги зад граница.

178

Гунчо

преди 9 месеца

До Истинатаза памперси

177

Истината 2

преди 9 месеца

Направете така, че младите да имат достатъчно пари, за да живеят нормално. Не искат лукс - джетове, яхти, скъпоценни камъни и харем от супермодели. Искат нормален живот - покрив над главата, лично превозно средство, качествена храна на масата, спокоен сън и понякога почивки на някоя приятна дестинация с любим човек. Това е.

176

nicknamer

преди 9 месеца

с тези средства ще пазарувам от зеленчуковия пазар кеш,няма ддс 20%който в канада е 6%всичко друго онлайн.няма да им дам и стотинка на разбойниците от парламента.

175

Истината

преди 9 месеца

Парите вършат работа на човек, докато е млад. Всичко се купува с пари, такава е гадната истина - храна, жилища, транспорт, пътувания, изживявания, т.н. Когато остарееш и не можеш да се мръднеш от леглото, за какво са ти пари???

174

Анонимен

преди 9 месеца

С 1500-600 лв, колкото е средната заплата в София, или с 1200-300 лв, колкото е средната за цялата страна, успех да спестиш нещо. :)))

173

препърс

преди 9 месеца

Такива пишман анализатори да си гледат работата ,един милион сега след 40 години са нищо,ако ги държиш в пари,старите еврии казват една трета в злато,една трета в имоти и една трета в кеш

172

Анонимен

преди 9 месеца

Ако наливат в борсата инфлацията няма да ги е изяла, но може да ги загубят, а и идеята е да не харчим хартийки защото тогава ще си проличи реалната им стойност. Трябва да се спукваме от работа на плантацията (студентски бригади например), но после да кътаме хартийките защото те могат да се принтят безкрайно, а стоките срещу тях определено не. А най-якото е как вече не е нужно бичуване - сами идват само срещу обещание за по-добро бъдеще. "Чест е да се обещае, глупост е да се изпълни."

171

Анонимен

преди 9 месеца

Хахаха!!! Докато навършиш 65 г. (ако си жив), знаеш ли колко пари ще се напечатат в света!? Тогава твоят милион ще се е обезценил до 50 000... Най-доброто, което може да направите е да купувате злато! Или инвестирайте в земя и вода!

170

И тоя е за фронта

преди 9 месеца

и инфлацията още на 2рата година ще ги е изяла, а когато станат младите на 65г средната работна заплата ще е 15 000 с които ще си купят 15-20 кофички кисело мляко и г.д. толкова хляба от скакалци и може би 2-3 синтетични (лабораторно) отгледани пържоли. Забелязъл съм че винаги покрай криза се появяват едни такива засукани и представят тази идея като шанса на живота ни. Да го питам точно този от снимката колко милиона до сега е спестил или просто работи с парите на спестяващите.

169

Всички

преди 9 месеца

луди и всички клоуни, са пуснати навсякъде за да ни убеждават във всякакви нелепости...А пък САЩ е най-лошия пример, относно възможността да спестяваш каквото и да е.....

168

Анонимен

преди 9 месеца

Но след 65 г. ти трябва по 1000 $ на седмица или ги харчиш за 5 г. че си без заплата и оставаш без пари.

167

Вихо

преди 9 месеца

Абе вие вярватели си?

166

Кармазъ Сикиш

преди 9 месеца

Значи "младите" да спестяват(да замразят в банката) по $100 седмично, за да могат да ги изкарат тези $100 от пазара, та "дъртите тарикати" отвъд голямото блато да могат да печатат все нови и нови $100-чки, и да ги дават на себе си. Много умно! Ще имате 1 милка на 65, с която ще можете да си купите един телевизор. Тоя мач го играхме вече преди 25 години.

165

Кольо

преди 9 месеца

Финансистите са пионки на БАНКОВИЯТ КАРТЕЛ СВЕТОВЕН ! А никой не казва ,че БАНКСТЕРИТЕ и ЕЛИТА си правят РЕСТАРТИ и НУЛИРАНИЯ НА СВЕТОВНИТЕ ФИНАНСОВИ ПАЗАРИ ... тука беше 90-те и милиони българи изгубиха спестяванията си понеже вече нищо неможеше да се купува с тях ! Тъйче с тия приказки за "СПЕСТЯВАНИЯ" може да ви се върже само някое ЗОМБИ а не ЧОВЕК с разум и критично мислене ! Нали банките постоянно дигат такси и лихви ... как с това "ИЗЯЖДАНЕ" ще си на плюс и никой няма да живее на твой гръб

164

Зевс

преди 9 месеца

За да може човек да стане милиардер трябва да открадне по милион от 1000 баламурника, които цял живот са пестили, за съжаление точно това е света, в който живеем.

163

Капитализъм = провал

преди 9 месеца

Борсите са чист хазарт и никой не може да предвиди на къде ще вървят цените и кога ще паднат и кога ще се качат! Имотите са пасив и в дългосрочен план носят само загуби! Парите в брой пък ги изяжда инфлацията. Накрая единственото което остава след капитализма е Златото! То е вечно. Той целия капитализма за това е направен. Всичките тия схеми с хартийките са за да се преразпредели златото.

162

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименАми къде ти са изчисленията със сложната лихва, ех тази математика,,,