33

Хуу

преди 9 месеца

Ми то хуу, само че по-рано излезе информация, че шофьора на камьона не е имал нито едно нарушение за 20 години стаж зад волана и е бил страшно добър човек.

32

Нане

преди 9 месеца

Чааа. Вето без надзор, оставено от шФеците е изрипило пред камиона.... Е, що да напрае човека... Тия требе ги разкостят и тримата в панделата... ===)))

31

Анонимен

преди 9 месеца

Според Анти Българския Соросоидски Комитет тоя е човек на годината.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Само се чудя къде са протестите, ама после се сещам че начело на "националистическата" партия стои един ром от Максуда, който освен за любимата му Расиа, нищо друго не го интересува, и си отговарям на въпроса...

29

Темидов

преди 9 месеца

Социалните служби дали ще се намесят! Вината за нещастната смърт на детето е споделена между шофьора и небрежните пияни родители, оставили детето безпризорна по улиците, докато се наливат с ракия и играят кючек! Трябва да бъдат съдени за съпричиняване на смърт, а ако имат други деца да им се отнемат! Има закон и в него е ясно описано до каква възраст дете трябва да е навън САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ!

28

Анонимен

преди 9 месеца

До Кравар - Ами всеки ден виждам много работеши българи. Ама ти няма да ги видиш в сиганското гето където живееш. Там сте друг сорт човеци. По-близки до маймуните по манталитет

27

Анонимен

преди 9 месеца

В 3 часа следобяд седнали да пият, празнуват не знам какво си... Социално слабите! И кой трябва да отговаря за децата им? Ние, българите ли?????

26

Анонимен

преди 9 месеца

Доколкото разбрах тези са незаконни лица в дърводобивът настанили се в чужда постройка там и докато си ядат и пият оставили детото само, то изкочило пред камионът.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме му на тоя,че ще го осъдят. Няма да лежи за първи път. За такива като него това не е наказание,а хубав живот със спане и хранения 3 пъти на ден. Само алкохола ще му липсва

24

Кравар - до 4

преди 9 месеца

Ти пък къде си срещал "трудещ" се българин . Българите единствено се чъдят как да та-ри-ка-теят и да изкарат пари без да пипнат работа . И така е от министър който ще открадне милиони , до нощния пазач който ще открадне чувал цимент . Това е крадлива гентика , манталитет . Задунайска губернийка .

23

Анонимен

преди 9 месеца

Сега, ако роднините на шофьора са същите нискочели същества и отидат да потърсят саморазправа докъде ще я докараме бе?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Вината се носи от родителите на детето, а този коляча, сега трябва да го затворят доживот. И да не излиза никога. Но сигурно ще го пуснат след 15 години.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Ама ревете, че ромчето го учат на занаят, то е ясно, че в училище нищо не е научило, понеже, ако не го пуснат да изкласи ще изгубят много пари, цялата система е порочна и започва от държавата.

20

По неговата мярка

преди 9 месеца

Да го дадат на роднините на шофьора, който каквото ИСКА да му направи и е свободен!

19

до 5

преди 9 месеца

Абе ти нормален ли си? Деца имаш ли? Ами пусни ги да се разходят по някоя магистрала! А ти през това време се наливай с ракия. Да не сме ви пъдари? Ти не си си свършил работата като родител да обясниш нещо елементарно. Пътното платно НЕ Е място за игра. Човекът е вършел нещо непознато за вашето племе. РАБОТА се нарича. Заслужава да умре, че си е вършил работата ли? А ти като спермодонор на какво си научил спермоносителя си? Да чете? Да говори нормално? Да не тича по пътното платно?

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ми ако това дете, пуснато да си играе на шосето, беше излязло пред автомобила на някоя бременна българка и после доя да я заколи? Каква е тая логика. Това е инцидент, а не умишлено убийство, за да се търси вендета. Ако е вендета, айде - случвало се е в историята, но тук говорим за инцидент. И то за инцидент, настъпил по вина на РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Не му е внуче, няма роднинска връзка с детето!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Какво е искал е едно, а какво е направил е друго. Ми той може да каже, че е искал да му стане хобаво и че е невинен.

15

Пророчество

преди 9 месеца

Отдавна се знае ,че една малцинствена група ще завладее България безнаказано.Политическите сили неглижират 34години проблемите с тази група.Резултата е видим.Убийства,грабежи,саморазправа с българите.Но причината е в алчността на определени олигарси които управляват скрито и задкулисно.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Искал да го заболи?! По други медии пише, че шофьорът е имал и черепно-мозъчна травма, бил е пребит преди удара с ножа!