37

Ексглавсекът???

преди 1 година

КЪВ Е ТОЯ НОВ ГОВОР, ТО ЗНАЕМ,Ч Е СТЕ КОПЕЙКИ. НО ВСЕ ПАК...

36

Анонимен

преди 1 година

У нас никой не си подава оставката доброволно,докато някой друг не им я подаде..Толкова им се услажда властта,че се борят със зъби и нокти за нея.

35

Анонимен

преди 1 година

До До 27 Тъй, тъй, екипна работа и доверие си требва, че иначе "усвояването" не върви гладко! Друго си е да се "усвоява" в доверен екип!

34

Едно нещо имам да ви

преди 1 година

кажа. В България всички институции са прогнили до мозъка на костите си. Случи ли се да излеземе от ЕС и НАТО, България просто ще спре да съществува в рамките на часове. Ще стане като 90-те, но тогава реално нямаше апетити за нашата територия. Сега обаче е друго и Русия в съдружие с Турция може да си разделят територията ни като стой та гледай. Трябват сериозни мерки, сериозни реформи навсякъде защото има слабости много.

33

Анонимен

преди 1 година

Човека може да си е добър по душа и честен също,но това не е достатъчно за поста,който заема.Трябва решителност и воля,които явно му липсват.

32

Ексглавсекът

преди 1 година

Пак ли си измисляте думички, ***? Аре стига вече с тези русизми!

31

До 27

преди 1 година

Е такава институция трябва да се работи в екип и хората да си имат доверие.Иначе нищо не се получава.Я виж Боко как изгони най-доверения си човек-Цецо крадецо,щото му свалял рейтинга.Иначе по доходи са на светлинни години един от друг,ама единия командва парада,а другия само кяри каквото може.

30

Deep Zone

преди 1 година

Противен, но за сметка на това доста гнусен тип на снимката. Ако го окичите с още медали и пагони, още по-неприятен ще стане..

29

Перниканец

преди 1 година

Toя е толкова елементарен, че докато говореше пред камерите четеше от някакво листче. 2 думи на кръст не може да каже сам - типичен милиционер. Не го виждам другаде освен в МВР или армията

28

Анонимен

преди 1 година

Добре,че Божков се върна,да разбута малко политическото бу.нище.Явно и на него му писна да гледа отдалече простотиите,които се вършат.Да видим сега кой кого ще продължава да пере,след като много неща излязоха наяве.Гледам доста народ се е изпокрил,иначе досаждащи ни всеки ден по медиите.

27

Анонимен

преди 1 година

Руцки вой, преминаващ в квичене, се носи от всички минарета последно време. Това е добре! :))))

26

Анонимен

преди 1 година

При такива обстоятелства не трябва да се подава оставка! Кво, ще им разчистиш пътя да им е по-лесно ли? Стой там и им се пречкай поне да им е гaдно! Животът е шарен, нека свикват!

25

Анонимен

преди 1 година

Добре де,като не те искат,подай си оставката без излишни драми.Не си се родил на този пост.

24

5G black death cance

преди 1 година

Warnings about 5G black death and cancer terror anti bulgarians from Police..ЕКсперти да направят автоматизирани сисмтеи за разпознаване на жертви на черно чумен канцерогенен 5 G black death and cancer terror В България поразени надзирателите в затворите и служители на МВР вкл новия министър,главния секретар .. Терористи ползват закупени с ограбени милиони от БЪлгарския народ нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия вкл камери. Уврежданията са видими ..

23

Анонимен

преди 1 година

Висш офицер от МВР, тръгнал да се обяснява пред медиите колко "зачервен" бил негов колега и началник в някакъв разговор. Дъно на руската агентура в България....

22

Анонимен

преди 1 година

Млад ли е министъра за бушон и слугинаж е назначен.

21

Светозар

преди 1 година

Няма какво да каже човека на Радев. Нали, трябва да измънка нещо за оправдание.

20

Бай Дрън

преди 1 година

Мен ако някой ми поиска оставка, никога няма да си я дам, ако яма право на това. БХ, че ще работя.с ииота, дето ми е шеф. Ще му го турям и на него и на жанка му.

19

К-жи

преди 1 година

МВР не е китка за мирисане, но виждате ли откакто се появи Кирчо като зараза всички почнаха да лъжат.Лъжат и съчиняват какви ли не измишльотини, хартиени листчета директиви, нормативи.ЛЪЖЕ СЕ ЯКО и то пред очите на хората.ЛЪЖАТ, ЛЪЖАТ наъ-безсрамно като шефа си Кирчо.И Тиквата лъжеше но чак толкова никога.....Сами се ловят в лъжите си а успаният народ СПИ, СПИ докато не го от.стрелят до крак.

18

Анонимен

преди 1 година

мутро-шарлатанската коалиция в десйтвие